ΑΛΚΟΟΛ,ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ,ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ Κ.Ο.Κ! ΠΟΛΛΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΤΡΟΧΑΙΑ. ΑΔΙΚΟΙ ΧΑΜΟΙ. ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΒΑΡΗΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ – ΟΔΗΓΟΣ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΡΕΥΜΑ, ΝΕΚΡΗ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Νεκρή ανασύρθηκε μία γυναίκα 76 ετών έπειτα από τροχαίο στη Λεωφόρο Βάρης Κορωπίου.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, στις 9.30 το πρωί, το ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε η 76χρονη γυναίκα και το οποίο κινούνταν επί της λεωφόρου Βάρης Κορωπίου με κατεύθυνση από αεροδρόμιο προς Γλυφάδα, στο ύψος της διασταύρωσης με Άνδρου, έκανε αριστερά και συγκρούστηκε με άλλο ΙΧ το οποίο οδηγούσε ένας Αρμένιος, ο οποίος είχε μπει στο αντίθετο ρεύμα της Βάρης-Κορωπίου.

.

troxaio_varis_koropiou16042023-1
troxaio_varis_koropiou16042023-2

Ο Αρμένιος συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος με εντολή Εισαγγελέα, ενώ ορίστηκε τακτική δικάσιμος για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. στην γαλλια γινετε χαμος για 2 ετη που θα αυξηθει η συνταξη ουτε πασχα εκαναν και στα 64 χρονια συνταξη ισως οχι και ολυμπιακοι αγωνες , οχι 67 οπως εδω και παμε για τα 70 στον ταφο θα παρουμε συνταξη , φατε αρνια τρεχτε στα χωρια σαν να μην υπαρχει ξανα εξοδος μπουκοστε και αυγα να σκασετε , ,

  2. ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΡΕΛΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

  3. αφέθηκε ελεύθερος, αν και κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα. Αυτό με ξεπερνάει. Σεβασμός στους επενδυτές μας.

  4. Ο Αρμένιος που οδηγούσε ανάποδα και σκότωσε την γριούλα συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος ,ενώ στην Κρήτη η Ρωσίδα που χτύπησε το κοπρόσκυλο δίχως να το σκοτώσει, κάνει Πάσχα στα κρατητήρια μαζί με πρεζόνια και κάθε είδους κακοποιούς, 40500 € πρόστιμο και ο Θεοδωρικάκος να ασχολείται ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΌΘΕΣΗ !!Αυτή είναι η Ελλάδα….!!

  5. Πολύ δυσάρεστη είδηση αλλά συγνώμη που θα το πω κάθε γιορτές στην Ελλάδα γίνεται το ίδιο γιατί δεν υπάρxει παιδεία οδήγησης δεν τηρούν τον ΚΟΚ τρέxουν όλοι στα xωριά τους την ίδια μέρα λες και θα φύγουν από την θέση τους τα αυτοκίνητα xιλιάδες στους δρόμους και κοινώς δεν προσέxουν τον εαυτό τους.
    Αν το θέμα της οδήγησης δεν μπει άμεσα ως μάθημα στα δημοτικά σxολεία δεν θα υπάρξει ποτέ αλλαγή.
    Είναι καθαρά συνεργασία άxρηστου κράτους και έλλειψη παιδείας.

  6. Στα παπάρια μας.Σε αυτή την κατάντια δεν κοιτάνε πως να πολεμήσουν για την Ελευθερία της Πατρίδος γουστάρουν ταξίδια και θέλουνε γούστα με αρνιά και κοκορέτσια και ρετσίνες και μπύρες και τσιπούρα και σαλάτες και σουβλάκια και τέρμα τα xωριάτικα τραγούδια για να μας τα κάνουν αερόστατο.Να κάνανε εορτή στο σπίτι.

Comments are closed.