ΑΛΙΜΟΝΟ ΣΕ ΜΑΣ… Δείτε που θα καταφύγουν οι δισεκατομμυριούχοι αν καταστραφεί ο ΚΟΣΜΟΣ!

Κοινοποίηση:
pou-tha-pane-oi-disekatommuriouxoi-an-katastrafei-o-kosmos.w_l

Το κεντρικό άρθρο του Forbes αναφέρει πως οι δισεκατομμυριούχοι που δραστηριοποιούνται στις ΗΠΑ λαμβάνουν σε ανύποπτο χρόνο τα μέτρα τους, σε περίπτωση που ο κόσμος, όπως τον γνωρίζουμε, καταστραφεί.

Όπως αποκάλυψε ο συνιδρυτής του LinkedIn, Ρέιντ Χοφμαν, πάνω από το 50% των δισεκατομμυριούχων της Σίλικον Βάλεϊ αγοράζουν εκτάσεις γης στην κεντρική Αμερική, εν είδει «ασφάλειας για την Αποκάλυψη»!

Ετσι, κροίσοι όπως ο Τζεφ Μπέζος, ο Τεντ Τέρνερ και ο Σταν Κρένκε έχουν ήδη αγοράσει μεγάλες εκτάσεις γης σε πολιτείες όπως η Βόρεια και η Νότια Ντακότα, το Κάνσας, το Ουαϊόμινγκ και η Μοντάνα.

Οι εκτάσεις στη συγκεκριμένη περιοχή προτιμώνται, καθώς εκεί το κλίμα είναι ήπιο και προσφέρεται σε περίπτωση που χρειαστεί να μείνει κάποιος εκεί για αρκετό καιρό.

Οι εκτάσεις στη συγκεκριμένη περιοχή προτιμώνται, καθώς εκεί το κλίμα είναι ήπιο και προσφέρεται σε περίπτωση που χρειαστεί να μείνει κάποιος εκεί για αρκετό καιρό.

Μάλιστα, οι μεσίτες και όσοι αναλαμβάνουν την αγοραπωλησία των υπόγειων αυτών εκτάσεων αναφέρουν πως οι τιμές αγγίζουν έως και τα 3 εκατ. δολάρια, ενώ στις συμφωνίες περιλαμβάνονται και εγκαταστάσεις για αποθήκευση άφθονων αποθεμάτων τροφίμων και νερού.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. αλαλα παλαλα… βρε δεν ειναι για να βρουν καταφυγιο στην “αποκαλυψη”… ειναι γιατι ξερουν οτ θα υπαρξει προβλημα επισιτιστικο παλι. Το πιο ηπιο κλιμα ειναι στην Καλιφορνια αλλα δεν αγοραζουν τεραστιες εκτασεις εκει, αλλα στις πολυ πιο ευφορες περιοχες οπως kansas wyoming montana κτλ… αποκαλυψη λεει, τρωτε κι εσεις καλο κουτοχορτο, αντι να φτιαξετε ενα κηπακι για την πεινα που ερχεται… ο gates εν μια νυκτι εγινε ο μεγαλυτερος farmer των usa κι εσεις νομζετε οτι το κανουν για καταφυγια χαχαχαχαχα πληβιοι…

Comments are closed.