«ΑΛΗΤΕΣ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ» – ΚΟΣΜΟΣΥΡΡΟΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ! ΡΕΠΟΡΤΑΖ – ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΝΕΚΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ

Κοινοποίηση:
Polish_20240408_141014178-1536x1206

Το Σάββατο 6 Απριλίου η Εκδήλωση της Ε.Ο.Ν. με θέμα: «Ενωτικός αγών στην Κύπρο (Κλήρος – Λαός – Στρατός)» δεν σημαδεύτηκε απλώς από απόλυτη, άκρα και απρόσμενη επιτυχία, αλλά κατεγράφη στη συνείδηση όλων μας ως ένα ενοειδές ΘΑΥΜΑ, ένα θείον σημείον, κατά τον στίχο του Ευαγγελίου: «οὗ γάρ εἰσιν δύο ἢ τρεῖς συνηγμένοι εἰς τὸ ἐμὸν ὄνομα, ἐκεῖ εἰμι ἐν μέσῳ αὐτῶν. (Ματθ. 18:20).

Σε μια υπερχειλίζουσα κατάμεστη αίθουσα στην οποία παρευρέθηκαν 300 και πλέον άτομα, εκ των οποίων πλείστοι Ιερείς και Στρατιωτικοί, στο Ξενοδοχείο Royal Olympic στην Αθήνα μέσα στην οποία δεν περίσσευε κενή καρέκλα, με πάνω από 60 άτομα να αναμένουν ευκαιρία, για να παρεισφρύσουν, και άλλα τόσα να προσήλθαν, αλλά από την ασφυκτικότητα του χώρου να μην μπορούν να παραμείνουν, έλαβε χώρα μια αληθινή μικρή Επανάσταση για το Έθνος και την Πατρίδα.

Έξοχοι και καταρτισμένοι Ομιλητές, όπως ο Υποστράτηγος ε.α. και πρώην Στρατοδίκης Ανδρέας Συναδινός, ο εξομολόγος π. Γεώργιος Σχοινάς και ο βετεράνος του ’74 στην Κύπρο και συγγραφέας Νικόλαος Αργυρόπουλος πραγματεύθηκαν με τον πλέον ζωντανό και μεταδοτικό τρόπο, όλο το ιστορικό εύρος του Ενωτικού Αγώνος, εκκινώντας από την Ε.Ο.Κ.Α., τα παλληκάρια της, τον Αρχηγό Γεώργιο Γρίβα Διγενή μέχρι τον πόλεμο του ’74, την τουρκική εισβολή και την διχοτόμηση, αποκαλύπτοντας αποκεκρυμμένες και σκοπίμως παρασιωπηθείσες αλήθειες, τις οποίες το προδοτικό καθεστώς έχει θάψει κάτω από τόνους μυθών και πολιτικής προπαγάνδας.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο ε.α. Στρατηγός των Ειδικών Δυνάμεων και π. Ευρωβουλευτής κ. Ελεύθερος Συναδινός, ο εκδότης των εκδόσεων ΕΝΔΟΧΩΡΑ κ. Ιωάννης Κουριαννίδης, καθώς και εκ μέρους των αδερφών μας του ΔΡΑΣΙΣ-ΚΕΣ ο συναγωνιστής Νικόλαος Θεοχάρους.

Οι εκλεκτές Κεντρικές Ομιλίες σε συνδυασμό με τις άψογες τοποθετήσεις των χαιρετισμών κέρδισαν την αγάπη του κοινού, το οποίο από τις 6:00 μέχρι τις 9:30 το βράδυ δεν ήθελε πραγματικά να αποχωρήσει από την Αίθουσα.

Μια Ανεξάρτητη και Ακομμάτιστη, κυριολεκτικά πενιχρά, Νεολαία, χωρίς πλάτες, χωρίς χρηματοδότηση, χωρίς στήριξη από πουθενά, με μόνη παροχή το ελάχιστο υστέρημα των εκατοντάδων μελών της και την βοήθεια του Τριαδικού Θεού, κατόρθωσε να πραγματοποιήσει μία Συγκέντρωση διαστάσεων πολύ υπεράνω του μεγέθους της, που μόνο κόμματα και εταιρείες μπορούν να πετύχουν.

Το νικηφόρο, ευχάριστο και συγκλονιστικό αποτέλεσμα της Εκδηλώσεως δεν αποτελεί παρά αυθεντικό καρπό της σκληρής δουλειάς των παιδιών της Ε.Ο.Ν., της ποιότητος των στελεχών της, μα πάνω από όλα της ειλικρινούς υπακοής της στους πνευματικούς νόμους, γιατί, για εμάς, Εθνικός Αγών, χωρίς Χριστό, δεν υπάρχει!

Θέλουμε από καρδιάς να ευχαριστήσουμε όλους όσοι παρευρέθηκαν στην Εκδήλωσή μας και μάς στήριξαν με την παρουσία τους σ’ ένα απαράμιλλο αντάμωμα υπέρ Πίστεως και Πατρίδος και στους οποίους χαρήκαμε που κατορθώσαμε, με τις προσευχές του Γέροντά μας, Γέροντος Δοσιθέου, να προσφέρουμε μία πολύ υψηλού επιπέδου Εκδήλωση από την οποία μόνο ευάρεστα θετικά σχόλια προέκυψαν και υπερέβη κάθε προσδοκία!

Χωρίς τον Θεό, δεν γίνεται τίποτα και χάριν σ’ Αυτόν πορευόμαστε ταπεινά σε κάθε μας βήμα!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

 1. Καλα κρασα οι Τουρκοι ειδη μας εχουν παρει τα σωβρακα με τεττοιες κυβερνησεις και μεις κανουμε μαζοξεις .Βαροσια Αμμοχωστος Κυρηνεια ολα εχουν βαλει μπροστα οι Τουρκοι να τα αξιοποιησουν χωρις να δωσουν δεκαρα τσακιστη στους νομιμους ιδιοκτητες τους στιν θαλασσα μια απο τα ειδια τσαμπουκαδες τουρκων εναντιων ελληνοκυπριακων μηχανοτρατων που πολλες φορες οδηγουνται σε συλληψεις και κατασχεσεις τα ειδια και χειροτερα στιν πρασινη γραμμη που εχουν κλεψει εδαφοι και φτιαχνουν με το ετσι θελω δρομους για να μην πω για τα χωραφια των ελληνοκυπριων που δεν επιτρεπουν οι Τουρκοι στους ελληνοκυπριους να τα αξιοποιησουν

 2. ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΠΡΟΣ = ΕΝΩΣΗ !!!

  Αλήτες προδότες πολιτικοί, ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ και πισωγλέντηδες , ο λαός άρχισε να ξυπνάει από τον λήθαργο ! 🇨🇾🇬🇷

 3. ΠΙΟΝΙΑ ΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ .

  ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ

  ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ –

 4. Άρχισε να ξυπνάει ο κόσμος επιτέλους.
  Το αλήτες προδότες πολιτικοί είναι το πιο αντιπροσωπευτικό.

Comments are closed.