ΑΚΡΙΒΕΙΑ: ΣΤΑ ΥΨΗ Η ΤΙΜΗ ΣΤΟ ΚΡΕΑΣ – ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΗ Η ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ! ΓΙΟΡΤΕΣ ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ!

Κοινοποίηση:
ΚΡΕΑΣ

Οι αυξήσεις στις τιμές των κρεάτων την τελευταία διετία αγγίζουν ακόμη και το 36%, γεγονός που αναγκάζει πολλούς καταναλωτές να ξεκινούν από τώρα έρευνα αγοράς για το εορταστικό τραπέζι.

Η αύξηση των τιμών στο κρέας αποτελεί μια σημαντική οικονομική πρόκληση για τους καταναλωτές, καθώς αυτό επηρεάζει άμεσα τον προϋπολογισμό των νοικοκυριών, ειδικά όσων προετοιμάζονται για το εορταστικό τραπέζι.

Η έναρξη της έρευνας αγοράς από τους καταναλωτές είναι μια φρόνιμη κίνηση, καθώς μπορεί να τους βοηθήσει να προγραμματίσουν αποτελεσματικά τις αγορές τους και να εντοπίσουν πιθανές εναλλακτικές επιλογές με χαμηλότερες τιμές.

Επίσης, η επιλογή τοπικών αγορών ή προσφορών μπορεί να αποτελέσει μια καλή επιλογή για την εξοικονόμηση κόστους. Ωστόσο, τα μέχρι τώρα μηνύματα δεν είναι ενθαρρυντικά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. ΠΑΛΥ ΘΑ ΞΕΣΚΙΣΤΟΥΝΑΙ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑ ΟΙ ΧΑΣΑΠΟΤΑΒΕΡΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΑΒΕΡΝΙΑΡΑΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ………………….

  2. Για μαγκιές στο ίνστα όμως με αμάξια, κλαμπ, βόλτες, ξενοδοχεία, φαγητά, ποτά, ρούχα, διακοπές, τουπέ έχουν λεφτά οι νεοελληναράδες; Βαρεθήκαμε την κλάψα σας. Κι’ εγώ αν ήμουν έμπορος κι’ έβλεπα γύρω μου να ρέει χρήμα, εννοείται ότι θα αύξανα τις τιμές.

  3. Τελικα αυτη την κυβερνηση με την ακριβεια δεν τα καταφερνει….μια ζωη τρεχουνε πισω απο τα προβληματα.

  4. Για αυτοκίνητα ώστε να κολλάνε στην κίνηση της Αθήνας κάθε μέρα έχουν λεφτά. Για να κάθονται στα καφέ όλο το πρωί χωρίς να δουλεύουν έχουν λεφτά. Για να παραγγέλνουν κάθε μέρα πίτσες και σουβλάκια έχουν λεφτά. Όταν θέλουν κινητό 2000 ευρώ έχουν λεφτά αλλά δεν έχουν λεφτά για κρέας…μάλιστα.

    1. Σωστός!!! Κανένας οίκτος κανένα έλεος για τους νεοραγιαδες!! Το κρέας να πάει 30 ευρώ το κιλό και το λάδι 20 ευρώ το λίτρο!!! Μόνο έτσι,,,!!?

  5. Τρίχες…. Κάθε χρόνο τα ίδια. Ακρίβεια στην αγορά, απλησίαστο το κρέας και τα μελομακάρονα, πανάκριβο το γιορτινό τραπέζι κλπ. Και μετά των Θεοφανείων ξηλώνονται τα κουμπιά από τα παντελόνια και τρέχουμε στους διαιτολόγους και στους γιατρούς, γιατί η χοληστερίνη έφρασε 300!! Πριν τις γιορτές τα κανάλια ασχολούνται με τη ακρίβεια των τροφίμων και μετά με το πως θα χάσουμε τα κιλά των εορτών. Αυτό ισχύει για την πλειοψηφία των πολιτών, μη τους τσουβαλιάσουμε όλους.

Comments are closed.