ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΟΣΜΕ! ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΠΑΓΩΝΗ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΣΩΖΕΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΕ ΚΟΡΩΝΟΪΟ – ΓΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΓΚΡΙΣΗ Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΤΟΥ – ΓΙΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΧΡΟΝΟΣ ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΟΧΙ – ΘΑ ΦΡΙΞΕΤΕ (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
anagnostopoulos-760x490

Ο κ. Αχιλλέας Αναγνωστόπουλος Δ/ντής της Αιματολογικής κλινικής του νοσ. «Παπανικολάου» μίλησε για την μέθοδο καταπολέμησης του κορωνοϊού μέσω χρήσης Τ – λεμφοκυτάρρων που μπορεί να αποτελέσει σημαντικό «όπλο» στη φαρέτρα μας στη «μάχη» κατά της πανδημίας.

Η ομάδα Μεταμοσχεύσεως Αιμοποιητικών Κυττάρων της Αιματολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Παπανικολάου με επικεφαλής τον Αχιλλέα Αναγνωστόπουλο, «παρασκεύασαν Τ- λεμφοκύτταρα εναντίον του κορωνοϊού τα οποία είναι δραστικά», όπως ανέφερε ο ίδιος.

Η εν λόγω έρευνα των επιστημόνων του Νοσοκομείου Παπανικολάου έχει ξεκινήσει εδώ και μήνες και αφορά στη χρήση Τ-λεμφοκυττάρων στην αντιμετώπιση του κορωνοϊού. Ουσιαστικά στην έρευναν πήραν αίμα ασθενών που έχουν αναρρώσει από τον κορωνοϊό, πολλαπλασίασαν εργαστηριακά τα Τ-λεμφοκύτταρα και όταν τα επανεισήγαγαν στον οργανισμό διαπίστωσαν ότι αυτά εξουδετερώνουν τον ιό.

Ο κ. Αναγνωστόπουλος περιγράφοντας τον τρόπο δράστης τόνισε: «η πρώτη φάση τελείωσε τον Σεπτέμβριο, την προκλινική μελέτη όπου αποδείξαμε ότι μπορούμε να συλλέγουμε από αναρρώσαντες ασθενείς Τ – λεμφοκύτταρα και να τα πολλαπλασιάζουμε, και επισης ότι οι ασθενείς που δεν πήγαν καλά δεν μπορούν να εμφανίσουν ειδικά τέτοια λεμφοκύτταρα».

«Έχουμε χορηγήσει τέτοια λεμφοκύτταρα σε μια κυρία που οι πνευμονολόγοι έκριναν ότι είναι κοντά να διασωληνωθεί, πήραμε την συγκατάθεσή της, της χορηγήσαμε τα Τ – λεμφοκύτταρα σε 2 ημέρες βελτιώθηκε θεαματικά, σε μια βδομάδα βγήκε από το νοσοκομείο», ανέφερε.

«Πρέπει να χορηγήσουμε το φάρμακο σε 70- 100 ασθενείς για να μιλήσουμε τελικά αν το φάρμακο αυτό κάνει καλό, σε τι ποσοστό κλπ. Γνωρίζουμε από άλλη μελέτη που κάνουμε σε άλλους ιούς ότι αυτά τα ειδικά λεμφοκύτταρα σε αυτούς τους ιούς η επιτυχία υπερβαίνει το 90%», πρόσθεσε.

«Στη μελέτη υπάρχουν κριτήρια βάσει των οποίων οι ασθενείς θα μπορούν να ενταχθούν στη μελέτη και να πάρουν το φάρμακο. Είχαμε μια καθυστέρηση από τις ρυθμιστικές αρχές, ήμασταν έτοιμοι από τον Απρίλιο», τόνισε.

«Τέλος Απριλίου, ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων ολοκλήρωσε τη μελέτη της μελέτης μας και απεφάνθη ότι μπορούμε να προχωρήσουμε. Καθυστερήσαμε στην Επιτροπή Δεοντολογίας η οποία έκρινε ότι τα κριτήρια επιλεξιμότητας έπρεπε να γίνουν πιο αυστηρά, έγιναν πιο αυστηρά, αλλά δεν μπορούσαμε να βρούμε ασθενείς με τόσο αυστηρά κριτήρια. Κάναμε ένσταση. Είπαμε ότι σε όλο τον κόσμο τα κριτήρια είναι λιγότερο αυστηρά από αυτά που σας είχαμε προτείνει και το δέχτηκαν», επεξήγησε για την πορεία της μελέτης.

«Μικρότερη από 1% αλλά ακόμα και σε αυτή την περίπτωση υπάρχει έχουμε τρόπο να αντιδράσουμε έγκαιρα», ανέφερε ερωτηθείς για τις πιθανές παρενέργειες.

«Σε λίγο καιρό θα είμαστε έτοιμοι να χορηγήσουμε το φάρμακο σε πολλούς ασθενείς», τόνισε.

«Ψάχναμε 230.000 για την έρευνα και τα έβαλε η Επιτροπή 2021», σημείωσε ο κ. Αναγνωστόπουλος ο οποίος ανέφερε ότι ήδη υπάρχουν έτοιμες 50 δόσεις και περιμένουν την έγκριση για να προχωρήσουν. «Η επιτροπή, όταν κάναμε την ένσταση, και εξηγήσαμε ότι δεν υπάρχει κίνδυνος το δέχτηκε. Απλώς χρειάζεται ο χρόνος για να εγκριθεί η τροποποίηση αυτή», σημείωσε συγκεκριμένα.

«Τη μελέτη δεν την κάνω εγώ, την κάνουν συνεργάτες μου. Εγώ συμμετέχω και βοηθάω Οι κύριες ερευνήτριες είναι δύο, η κυρία Ευαγγελία Γιαννάκη επικεφαλής της μονάδας γονιδιακής και κυτταρικής θεραπείας είναι αιματολόγος και είναι κυτταρολόγος και η κυρία Αναστασία Παπαδοπούλου βιοχημικός, είναι αυτή που μετέφερε την τεχνογνωσία της παρασκευής τέτοιων λεμφοκυττάρων από το Χιούστον. Της έγινε πρόταση να πάει πίσω στο Χιούστον, να της δώσουν δική της ομάδας και πολλά χρηματα, αλλά δεν δέχτηκε. Χάρις σε αυτήν μπορούμε να παρασκευάσουμε τα λεμφοκύτταρα», ανέφερε.

Από megatv.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

 1. ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΧΩΡΙΑ… ΕΛΙΤ… ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΧΑΙΒΑΝΙ ΕΛΛΗΝΑ… ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ… ΕΞΟΝΤΩΣΗ….

 2. ξεπουλημενα ασχετη βρωμα
  ερχεται γκιλοτινα για τα τηλεσκουπιδια

 3. Δεν θέλουν φάρμακα αυτοί, θέλουν εμβόλια που δεν τα αποβάλλει ο οργανισμός μέσω νεφρών. Θέλουν μόνιμους εξαρτημένους, πρεζάκηδες των μασόνων. Κρίμα είναι οι λέρες του πλανήτη να χάσουν τρισεκατομμύρια, η μεγαλύτερη μπίζνα του αιώνα πρέπει να έχει διάρκεια.

 4. ένας επιχειρησιακός κλάδος της συμμορίας κούλη. Άσχετοι και πρόθυμοι. Δεν ξέραν τι κρίνουν γιατί είναι ΑΣΧΕΤΟΙ και απλώς ζήτησαν να μπουν εξωπραγματικά κριτήρια ώστε να μην μπορεί να γίνει η μελέτη. Φυσικά κανένας γιατρός στην Επιτροπή

 5. Η Παγώνα είναι τό μεγαλύτερο καί ποιό βρωμερό ιατρικό λαμόγιο τής Ελλάδας.Τά θανατηφόρα εμβόλια προξενούν θανάτους κυρά Παγώνα καί όχι τά λεμφοκύτταρα τού αξιοθαύμαστου κυρίου Αναγνωστόπουλου.Εσύ καί τό αφεντικό σου ό γουρλομάτης αφήνετε ασθενείς αβοήθητους νά πεθαίνουν μόνο καί μόνο γιά νά παίρνετε από τόν Εβραίο Μπουρλά τίς μίζες τής Pfizer.
  Θά τιμωριθείτε σκληρά.
  Γιάννης Λάκων

 6. Αυτή η καρακάξα με φωνή κλόουν θα έπρεπε να είναι καθαρίστρια και όχι υπεύθυνη για την δημόσια υγεία του κόσμου! Αφού οι φαρμακευτικές έβγαλαν εμβόλια χωρίς την πολύχρονη έρευνα που χρειάζεται για να σιγουρευτούν πως δεν έχουν άσχημες παρενέργειες, τότε γιατί να μην δοθεί η άδεια σε ένα φάρμακο που είναι σχετικά ακίνδυνο και όπως φαίνεται λειτουργεί στις περισσότερες περιπτώσεις; Ας το δώσουν αρχικά σε διασωληνωμένους που έτσι κι αλλιώς το μεγαλύτερο ποσοστό αυτών καταλήγει στον άλλο κόσμο…

 7. κ. Αναγνωστοπουλε, που πάτε? Πάτε να συναγωνιστείτε τις Αμερικανο-Γερμανο-ανήθικες μίζες?
  Όσο για τις γνώσεις της κ. Παγώνη δεν τίθεται θέμα, στο μπουρδελληνιστάν δεν χρειάζονται γνώσεις, βίσμα και παραμύθα χρειάζεται. “Να δείχνεις”, αυτό επικρατεί, κάνουμε πράγματα για να δείξουμε, όχι γιατί είναι σωστά. Η ζωή μας ένα show στα βοθροκάναλα……

 8. Αγαπητο ΜΑΚΕΛΙΟ..παρακαλω αν γινεται να βαλειs το νεο single των IRON MAIDEN <> το VIDEOCLIP τα λεει ολα για το οτι ζουμε και τι τυμωρια θα εχον ολα τα νεοταξιτικα σκουληκια..ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ..UP THE IRONS..F..K THE NEW WORLD ORDER

 9. Δεν μας ενδιαφέρει το φάρμακο κ. Αναγνωστόπουλε !
  Με το μικρό ποσοστό βαριάς νόσησης που έχει ο covid θα έχουμε μικρή πελατεία. Εμάς μας ενδιαφέρει να δανειζόμαστε απο τις αγορές για να αγοράζουμε εμβόλια με παρενέργειες και αμφίβολη αποτελεσματικότητα που πρέπει να κάνει μαζικά και υποχρεωτικά όλος ο πληθυσμός κάθε 8-10 μήνες.
  Εκεί είναι τα λεφτά, γι’αυτό παρακαλώ την άλλη φορά μη σκεφτείτε σαν γιατρός αλλά σαν πωλητής και ενταχθείτε σε μία ομάδα ειδικών.

 10. Αυτό το σούργελο βγαίνει κάθε μέρα στα κανάλια και μας κουνά το δάχτυλο όπως και οι υπόλοιποι προδότες.
  Το μόνο που έπρεπε να είναι επικεφαλής στο καρναβάλι της Πάτρας και όχι πρόεδρος σε σωματείο.
  Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί πιάσαμε πάτο και ακόμη παρακάτω. Τα υπόζωα συνεχίζουν να ψηφίζουν τα αυτά.
  ( Από εμάς τους λίγους που μας γυρνά το μυαλό όταν σας βλέπουμε σας υποσχόμαστε ότι δεν θα προλάβετε ελικόπτερο).

 11. Η κυρία Παγώνη ποιες ακριβώς ανακαλύψεις έχει κάνει στην ιατρική επιστήμη, μπορεί να μας ενημερώσει κάποιος; Ποια πανεπιστήμια του εξωτερικού της έχουν κάνει προτάσεις να πάει και να δημιουργήσει τη δική της ερευνητική ομάδα και με πόσα χρήματα;

 12. Δεν εμβολιαζομαι προτιμω να πεθανω απο διψα και απο πεινα

 13. Tί συζητάμε ρε παιδιά τώρα? Αφού την Ελλάδα εξουσιάζουν τέσσεριs κατηγορίεs τρομακρατών που τα αρπάζουν χοντρά.
  1) Επίσημη εξουσία
  2)Δημοσιογράφοι-κανάλια
  3)Eπιτροπή ειδικών- Ιατροί
  4)Μητροπολίτεs
  Δεν γλυτώνουμε με τίποτα.

Comments are closed.