ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΛΟΑΤΚΙ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΕ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ! ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ!

Κοινοποίηση:
patra

Συνεχίζονται οι επιθέσεις κατά της Εκκλησίας από «οπαδούς» του νομοσχεδίου που φέρνει η κυβέρνηση για τον γάμο των ομοφυλοφίλων!

Οργή προκαλεί το “μήνυμα” που γράφτηκε με μπογιά από αγνώστους στον τοίχο του Ιερού Ναού Παντάνασσας στην Πάτρα.

Το περιστατικό αυτό στον Ιερό Ναό όπως αναφέρει το pelop.gr, έρχεται να “δέσει” με τα όσα διαδραματίζονται γύρω από το νομοσχέδιο των ομόφυλων ζευγαριών, την τεκνοθεσία και την θέση της Εκκλησίας απέναντι σε αυτό.

Πολίτες, πιστοί αλλά και οι υπεύθυνοι του Ναού που αντίκρυσαν σήμερα αυτήν την εικόνα έμειναν άφωνοι.

Για το περιστατικό έχει ήδη ενημερωθεί η ΕΛ.ΑΣ.

Σε δηλώσεις που έκαναν οι υπεύθυνοι του Ναού, επεσήμαναν ό,τι “η Παντάνασσα δεν είναι μόνο Προσκυνηματικός χώρος αλλά και μνημείο αρχιτεκτονικής για την Πάτρα. Που είναι η Πολιτεία να μας προστατεύσει;”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

32 Σχόλια

  1. Αυτό, δεν το έχουν γράψει Λοάτκι. Η τουλάχιστον τό γράφουν κάτω από την ομπρέλλα τών Αναρχικών!
    Εν των μεταξύ, όσο εμείς μαλακιζομαστε με το κάθε ανώμαλο μουνόπανο, στο Δίκτυο γίνεται ένας Πόλεμος: Οι Έλληνες είναι άφαντοι!
    Ειδα λοιπόν στο YouTube μια ανάρτηση ενός διεστραμμένου Εβραίου, τού Rabbi Tovia Singer, ο οποίος άφηνε υπονοούμενα για τόν Απόστολο Παύλο ότι ηταν Gay!!!
    Τόν ρώτησα λοιπόν από πού συμπεραίνει κάτι τέτοιο; Κ πώς τού ήρθε το κίνητρο να γράψει κάτι τέτοιο;
    ΔΕΝ ΑΠΆΝΤΗΣΕ ΠΟΤΕ. Όι Εβραίοι είναι άθλιοι σε τέτοια ζητήματα.Ενεκα τού φοβερού μίσους για εμάς, τούς Greeks, κ όσων υπερασπίζονται την Ορθοδοξία.
    Ένας ακόλουθος του, νομίζω laura wallace το όνομα, εγραφε με στόμφο κ απαξίωση στο ίδιο Λίνκ για τούς Χριστιανούς με την απατηλή Τριάδα!!
    Οταν δε τής έγραψα ότι στην Δρυ του Μαμβρή ο Αβραάμ συναντά τόν Θεό ΠΟΥ ΕΊΧΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ 3 ΑΝΔΡΩΝ, κ πέφτει κ προσκυνά, λέγοντας: Ο Κύριος μου!
    Δέν είπε: Οι Κύριοι μου!! Κι άλλα πολλά.( Διαβάστε το Γένεσις ΙΗ, έκαμα λάθος λόγω διαφοράς με Δυτικούς στην καταγραφή!)
    Είναι κλασσική κ ισχυρή απόδειξη της Αγίας Τριάδας. Όμως ο Ραββίνος κ πάλι έσβησε την ανάρτηση!!!
    Τσογλάνια..
    Αν δεν μου είχαν κλείσει 2 account ήδη,θα τόν μπινελικιαζα!😠 Διότι αυτό συνιστά αισχρή συκοφάντηση.
    Οι Έλληνες όπως πάντα, βυθισμένοι στόν καναπέ, ξύνουν τ’ αρχίδια τους..
    Όπως επίσης τού τόνισα- Άκουσον, άκουσον- ότι είναι λάθος η μετάφραση τού Βασιλέως Ιακώβου διότι μεταφράζει την επίγνωση ως knowledge!!!
    Έχει μεγάλη διαφορά η γνώση απο την επίγνωση! Καί σε εκείνο το σημείο,εξυμνησα την Ελληνική γλώσσα ως την πιο πλούσια γλώσσα τού Πλανήτη.💖
    Ουδεμία απάντηση από το ακαλλιέργητο βλαχαδερό αμερικανοεβραικό γίδι!!!😠
    Οπότε καταλαβαίνω τόν Κώστα Πλεύρη πού σηκώνει το χέρι κ χαιρετά με τον γνωστό χαιρετισμό😁
    *Μάς έχετε ζαλίσει με το mail! Αφού το ρημάδι δεν το χρειάζεστε…

    1. Έχεις δίκιο, όμως όπως ξέρεις ο Έλληνας ειδικά σήμερα και πάντα έτσι ήταν, πιστεύει μόνο αν το κακό χτυπήσει την πόρτα του και ξεσηκώνεται αν τον αφυπνίσει ένας ηγέτης. Σήμερα δεν υπάρχει κάποιος που να μιλάει στην ψυχή και την καρδιά του λαού και ειδικά των νέων. Για αυτό και όλοι έχουν λουφαξει και κοιτάζουν την πάρτη τους και πώς θα την βγάλουν καθαρή.

  2. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ YOUTUBE “G-AY-REEKS”

  3. Κουλα μου ψηφησε το νομοσχεδιο και εγω το παιδακι που θα παρω θα το βγαλω Κουλαδακι η Κου@αδακι

  4. Και έπαθαν εγκεφαλικό οι χριστιανοταλιμπαν μόλις το είδαν…

    1. ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΦΑΔΑΖΕΙΣ ΑΠΟ ΡΑΔΙΟΛΟΓΙΚΗ ΜΟΛΥΝΣΗ

        1. αντιφακλανας,κεερφαδερφη και ανταρχιδι παρακαλω…να λετε τα οναματα σας ολοκληρα αντιχριστες νεοναζιστικες λουγκρες…σκασε και ρουφα το ολο!

  5. Δυο λυσεις υπαρχουν η οκαθενας κοιταει μονο το σπιτι του και αδιαφορει για τα χαλια μας η πρεπει να βρεθει ενας αρχηγος που να βαλει τα πραγματα στην θεση τους γιατι δεν παει αλλο και δεν μας αξιζει να ζουμε σε τετοια παρακρουση Ας βρεθει Θεε μου και ολοι θα τον ακολουθησουμε

    1. Αγαπητή Ελληνίδα δεν υπάρχουν πλέον πατριώτες άντρες! Ούτε Πλαστήρας ούτε Μεταξάς Παπάγος και Παπαδόπουλος!! Οπότε όλα έχουν τελειώσει!!

  6. …ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΧΑΡΤΖΗΛΙΚΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΧΕΡΑΚΙ…..

  7. Όταν έχεις μετατρέψει τον κώλο σου σε διόδια, τέτοια κάνεις.Θέλετε και παιδιά μετά πουστάρες.Σκατά μόνο μπορείτε να κάνετε μεταξύ σας.

  8. Εκείνο που μου έκανε εντύπωση είναι ότι διάβασα σε μια εφημερίδα ότι οι πρώτοι που κατάργησαν τα φύλα και νομιμοποίησαν τον γάμο των ομοφυλοφίλων ήταν το 1920 οι κομμουνιστές και ο Λένιν στην κομμουνιστική Ρωσία. Έτσι εξηγείται γιατί σήμερα στην Ελλάδα που κυβερνάνε οι κομμουνιστές αντιγράφουν τον Λένιν και τους κομμουνιστές και έτσι εξηγείται το μίσος των κομμουνιστών κατά της ορθοδοξίας και της εκκλησίας ακριβώς όπως οι κομμουνιστές μετά το 1917 στην Ρωσία καίγανε εκκλησίες και σκοτώνανε τους παπάδες.

    1. ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΕΙΝΑΙ Π Ι Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ. ΕΜΑΘΑΝ. ΜΟΝΟ Η ΚΟΥΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ …

    2. μη διαβάζεις πολύ κοττάκη. ούτε κατάργησαν φύλα, ούτε γάμο ομοφυλόφιλων νομιμοποίησαν. αποποινικοποίησαν την ομοφιλοφυλία, μόνο, κι αυτό μέχρι το 1934, οπότε η αντρική ομοφυλοφιλία ξανάγινε αδίκημα κυρίως γιατί ταυτίστηκε με παιδεραστία, εξαιτίας των ξένων ναυτών.

  9. Άμα πιάσουν οι φασίστες αυτή τη λούγκρα που το γραψε μετά θα κλαίει για τις φασιστικές επιθέσεις

  10. Ή έρχεστε Σύνταγμα σήμερα στις 3 απέναντι στους ανώμαλους που βεβηλώνουν Εκκλησίες ή
    βουλώστε το. Είμαστε εκατομμύριαΈλληνες και είναι ελάχιστοι αλλά έχουν το ανθελληνικό τόξο που κυβερνά μαζί τους. Πολεμήστε για τα παιδιά σας.

  11. Μπορεί να είναι και προβοκάτσια από ακροδεξιούς ή παραεκκλησιαστικές οργανώσεις. Η ακροδεξιά εξάλλου έχει παράδοση στην προβοκάτσια.

    1. Ενώ η αριστερά τύπε στις πουστιές, είναι αθώα περιστεράκια….

  12. 41 ΤΑΚΑΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

  13. Κρεμάλα στον πουστροτάκη τον προδότη του έθνους.

  14. Θελουν σπασιμο των χεριων των π@υσταριων και οποιων αλλων αλητων , οι οποιοι βανδαλιζουν εκκλησιες!!! Φτανει πια με τις προκλησεις των ανωμαλων και των μπινεδων υποστηρικτων τους!!

    1. Και για αυτό οι ακροδεξιοί σου φταίνε που σε τακτοποιεί ο Χασάν;

  15. Σφαξιμο καμμια ντουζινα να δουμε κινουνται μετα?

  16. Δεν νομιζω να ειναι δουλεια των “αδερφων” πισωγλεντηδων αλλα του παρακρατους Μητσοτακη! Αλλο φουστης στις ορμονες και αλλο σιωνιστης ανθελληνας και φουστης στη ψυχη!

  17. Ρε τελειωμένοι νεο-οθωμανοί ντιγκιντάγκες έχετε καταντήσει αηδία.
    ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΣΤ

  18. Κούλη όπως βλέπεις το παραδέχονται μόνοι τους ότι η πραγματική τους ονομασία είναι πουστάρες.

  19. Τους ιερόσυλους φούντο στη θάλασσα. Αυτή ήταν η ποινή στην Αρχαία Ελλάδα.

    1. Και στη θαλασσα να τους πεταξουν δεν παθαινουν τιποτα γιατι οι φελλοί επιπλεουν

  20. Πίσω από τις επιθέσεις σε ναούς κρύβεται το παρακράτος του Μητσοτάκη. Φτάνει η ανοχή. Ήδη τα πρώτα λεωφορεία από επαρχια έχουν φτάσει στους τόπους προσυγκεντρωσης. Σήμερα όλοι σύνταγμα, προστατεύουμε τα παιδιά από την κυβέρνηση που έχει στελέχη καταδικασμενα για παιδεραστία και τραβεστί συμβούλους..

Comments are closed.