ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟ ΕΧΟΥΝ, Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΝΟΥΝ! ΑΙΣΧΡΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΓΩΓΟΥ: Εμβολιαστείτε γιατί θα το κάνουμε υποχρεωτικό

Κοινοποίηση:
XARALAMPOS GOGOS

Τη σκυτάλη των απειλών πήρε ο καθηγητής Παθολογίας Χαράλαμπος Γώγος ο οποίος ζήτησε από τους εργαζομένους στην εστίαση, αλλά και από τους εκπαιδευτικούς να εμβολιαστούν, γιατί αλλιώς θα γίνει υποχρεωτικό!

Συγκεκριμένα αναφορικά με τις αντιδράσεις για τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς παρότρυνε όλους τους υγειονομικούς αλλά και τους εργαζόμενους σε κλάδους όπως η εκπαίδευση και η εστίαση, να σπεύσουν να εμβολιαστούν πριν γίνει υποχρεωτικό.

Να υπενθυμίσουμε πως ήδη η κυβέρνηση έχει προαναγγείλει υποχρεωτικούς εμβολιασμούς στην εστίαση, ενώ έχει γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός για τους υγειονομικούς. Όσον αφορά τους εκπαιδευτικούς ο Κ.Μητσοτάκης αποφάσισε πως είναι καλύτερο οι ανεμβολίαστοι εκπαιδευτικοί να είναι υποχρεωμένοι να κάνουν rapid τεστ, το οποίο βεβαίως θα πληρώνουν από τη τσέπη τους.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. Μα ηλίθα Γωγώ, αν πρέπει να εμβολιαστούμε για να μη φτάσουμε στο σημείο να γίνει υποχρεωτικό να εμβολιαστούμε, ο εμβολιασμός εξ’ ορισμού δεν είναι υποχρεωτικός?
    Έχεις και πτυχίο ε ηλίθια Γωγώ?

  2. Η ασυλία είναι αντισυνταγματική συμφωνά με το ανελαστικό Αρ4 του Συντάγματος περί ισότητας και ισονομίας. Για τον ίδιο λόγο είναι αντισυνταγματικό και το πιστοποιητικό εμβολιασμού διότι εφόσον η χρήση του ξεφεύγει από το ιατρικό απόρρητο συνιστά τίτλο διάκρισης (Αρ4 παρ7 απαγορεύεται ρητά ανελαστικά και δίχως εξαιρέσεις)

  3. Να σου καρφωσουν 3 αστρα ζενεκα στον εγκεφαλο να εκραγει σαν καρπουζι σουργελο…

  4. Άλλος ένα ασυνείδητος αλήτης με εξουσία και νοσηρή ψυχολογία μαζοχιστή που το παίζει σαδιστής

  5. Όταν ήμουν φαντάρος είχαμε δικτατορία,και είχα δει απλούς λοχίες στο στρατό που νόμιζαν ότι διοικούσαν την χώρα.Ετσι και τούτοι οι ηλίθιοι ….νομίζουν ότι κάτι είναι .Έγιναν διάσημοι από τα βόθρο Καναλα και απειλούν!!Χαστούκιστε τους όπου τους βλεπετε!!!

  6. Με τίποτα το μπόλι. Αυτός που έπινε το καφεδάκι του χωρίς μάσκα, απειλεί κιόλας. Πείτε στα μεγάλα αφεντικά ότι ο λαός αντιστέκεται στους εκβιασμούς.

  7. Άσε ρε μεγάλε παθολόγε.Τι σχέση έχει η ειδικότητα σου με όλα αυτά.Αντε να διδάξεις γενική ιατρική και πολύ σου είναι.Γινατε όλοι καθηγηταδες!!

  8. Ναι, το ξέρουμε ότι έχει προγραμματιστεί η υποχρεωτικότητα της γονιδιακής παρέμβασης από την παγκόσμια εξουσία. Από δύο ετών και πάνω για όλους. Και το πιστοποιητικό επί του σώματος. Αλλά εμείς γιατί να συναινέσουμε και να προσκυνήσουμε αυτή την αθλιότητα; Αυτοί που την είδαν θεοί σήμερα και ζητούν γονυκλισία ούτε την τύφλα τους δεν βλέπουν.

Leave a Response