ΑΙΣΧΟΣ! Παράταση μόνο ως τη Δευτέρα για τα τέλη κυκλοφορίας ενώ η χώρα είναι σε σκληρό lockdown

Κοινοποίηση:
Σταϊκούρας

Ενώ όλη η χώρα είναι σε lockdown και η Αττική που είναι η μισή χώρα είναι μαζί με  αρκετες ακόμη περιοχές, σε σκληρό lockdown, η κυβέρνηση δεν είχε το φιλότιμο να δώσει μια γενναία παράταση στα τέλη κυκλοφορίας.


Ανα αναλογιστούμε και ότι μέσα στον Φεβρουάριο η χώρα βίωσε και την Μηδεια, μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες όλων των εποχών τότε γίνεται όλο και πιο βαρύ το θέμα της αδιαφορίας της κυβέρνησης για την καθημερινότητα του απλού πολιτη.

Παράταση μόνο ως τη Δευτέρα ανακοίνωσε ο Σταϊκούρας χωρίς να νιώσει ντροπή, για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας. Μετά σου λέει ας πρόσεχαν.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Απαραδεκτοι ολοι τους,απο τον νοεμβριο σε αναστολη με 534 ευρω τον μηνα,μας ζητανε τελη,δανεια,ρευμα,νερο,τηλεφωνα,ενφια,πως σας ρωταω πως…ειστε ανικανοι απατεωνες και λαμογια,απο νοικοκυριδες μας κανατε να χρωσταμε σε οποιον μιλαει ελληνικα,κοπριτες φτανει πια μας κουρασατε με το παραμυθι σας,σας σιχαθηκαμε,με ψιχουλα των 534 ευρω πως να ζησουμε οταν πισω μας υπαρχουν και παιδια……ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΙ

  2. Επιστρεψτε τα χρηματα του κοσμακη πίσω τωρα!!!Κλεισατε όλη τη χωρα στα μαντρια πάλι,λιγη τσιπα δεν εχετε πάνω σας!Ντροπη!!!

  3. Σταικούρα πολλές φορές συμπεριφέρεσαι και αποφασίζεις ως πανηλίθιος. Εγώ πλήρωσα τα τέλη και δεν με αφορά άμεσα, τον κοσμάκη όμως ρε βλάκα δεν τον σκέφτεσαι;Υπάρχουν άνθρωποι που υποφέρουν πολύ με αυτή την κρίση. Τα παιδάκια τους πεινάνε. Ασε που κλέβεις τον κόσμο αφού τα αυτοκίνητα δεν κινούνται σχεδόν καθόλου. Αυτά να τα θυμάσαι στις επόμενες εκλογές.

  4. Σταικουρα δώσε κανονική παράταση για τα τέλη και τα λεφτά από τα ενοίκια στους ιδιοκτήτες ακινήτων που εκκρεμούν από το Νοέμβριο. Μη κάνεις πολιτική με περιουσία άλλων. Σε ποιο πανεπιστήμιο το σπούδασες αυτό το μέτρο ?

  5. Με απαγόρευση κυκλοφορίας τόσες πολλές μέρες κι ώρες γιατι δεν υπάρχει δραστική μείωση των τιμών;

  6. Έπρεπε να παραδοθούν όλες οι πινακίδες μέχρι να ελευθερωθεί η κυκλοφορία στους δρόμους αφού μπορείς να πληρώσεις και να κυκλοφορήσεις ότι ώρα θέλεις γιατί να πληρώσεις με απαγόρευση της κυκλοφορίας.

Leave a Response