ΑΙΜΑ για τον ΝΑΡΚΟΜΑΝΗ ΠΟΡΝΟΣΤΑΡ. Καρέ- καρέ το απαγορευμένο βίντεο από το FOX NEWS που δεν θα παίξει ποτέ στην Ευρώπη. Oι “επιδόσεις” του Φλόϊντ, πριν από την δολοφονία. Ο “ιός” ήρθε. Αναρχοκομμουνιστές σπάζουν τις περιουσίες πολιτών. «Ο Σόρος μας χρηματοδοτούσε για να ξεκινάμε εμφυλίους»

Κοινοποίηση:
1.indd

teaser4-6

Διαβάστε στο μοναδικό αντισυστημικό ΜΜΕ στην Ελλάδα, στο Μακελειό της Πέμπτης 4-6-2020, του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», 

-ΔΕΝ ανήκει σε κανέναν κομματικό και παραταξιακό μηχανισμό,

ΔΕΝ τα παίρνει από κανέναν,

– ΤΣΑΚΙΖΕΙ το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού κατεστημένου, επί 5 συνεχή χρόνια.

Με κόστος αλλά πάντα με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς που δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες του συστήματος. Την εφημερίδα που έριξε την κυβέρνηση των κατσαπλιάδων και ασκεί σκληρή κριτική στους «καινούργιους».

–Πάντα απέναντι στην εξουσία και σε κάθε κατασταλτική κρατική αρχή διαφθοράς και ψέματος εις βάρος του εθνικού και δημοσίου συμφέροντος.

Στο μοναδικό ταμπλόιντ φύλλο που κυκλοφορεί στην Ελλάδα και πάει κόντρα στη σαπίλα της «πυραμίδας» αχρείων και ξεπουλημένων ηγετών, ντόπιων και αλλοδαπών ολιγαρχών, με την ίδια σταθερή τιμή των 0.80 ευρώ αλλά και με το καλύτερο ρεπορτάζ της πιάτσας, από τις 19-1-2015 , με μια αποφασισμένη ομάδα δημοσιογράφων- ρεπόρτερ, που υπηρετούν την αλήθεια του Λαού.

Banner-supermarket

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα.

-εθνικό είναι ότι είναι αληθινό
–αλήθεια είναι η αλήθεια του λαού

-Αυτοί που κρύβουν την αλήθεια, είναι εχθροί του λαού και οφείλουμε να τους ξεμπροστιάζουμε με το ρεπορτάζ και την δημοσιογραφική αποκάλυψη ως θεματοφύλακες-μαζί με την κοινή γνώμη- του λαϊκού συμφέροντος.

Κανένας- μηδενός εξαιρουμένου- δεν είναι πάτρωνας του ελληνικού πατριωτικού λαού. Κανένας δεν δικαιούται να τον καπηλεύεται. Την ιστορία πια δεν τη γράφουν οι αριστεροί, τη γράφουν οι Έλληνες αληθινοί πατριώτες κι όχι οι πολιτικοί μαφιόζοι, οι ψεύτες, οι τυχοδιώκτες και οι υποκριτές. Η Ελλάδα ανήκει μόνον στους αληθινούς Έλληνες και όχι στους νεόκοπους πολιτικούς αλήτες που στεγάστηκαν στα ψευδεπίγραφα λάβαρα της κονόμας, της συναλλαγής και του συμβιβασμού.
Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ στα περίπτερα- πάγκους σούπερ μάρκετ ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946- 357733 ή στο τηλ. της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν το σαμποτάζ , τις επαγγελματικές αλητείες αλλά και τη νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.
24_sport.indd

Teaser Εφημερίδας “Μακελειό” για Πέμπτη 04-06-2020 from Makeleio WebTV on Vimeo.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

    1. Ο Αλιβιζάτος εκπροσωπεί νομικά τον Σόρος στην Ελλάδα; Ναι ή Ου; Και πως γίνεται με κάθε κυβέρνηση να είναι παρών; Ακόμα και επι Σαμαρά δεν είχε πάρει θέση στην ΕΡΤ (ΝΕΡΙΤ);

  1. Ο/Η Αλήθεια λέω! Να τον ελέγξετε και δείτε ποιος λέει αλήθεια λέει:

    Η προσωπική ζωή του Floyd δεν ενοχλεί καμία κυρία, δεν σκοτώνεται για δευτερη φορά; και δεν ενοχλεί καμία τους το πρωτοσέλιδο αυτό; εμετική η υποκρισία κάποιων γυναικών που ενοχλούνται επιλεκτικά αλλά οι ίδιες είναι βιτριολες!

    1. Όλες τραβάνε μαλακίες φαντασιωνοντας
      μεγ@λες πο@τσες,κι άμα δούνε καμία
      τσόντα δημοσίως κάνουν σταυρούς
      και προτείνουν το ιεραποστολικό ως τη καλλιτερη στάση!

    2. Ποια από τις δυο μας προτιμάτε?
      Τη σοβαρη η την άλλη?

      1. Ο/Η Προτιμάτε την κ@υλιαρα?αν το αναρτήσετε σημαίνει ναι! λέει:

        μμμμμμμεχυσα!

      2. Οποία απάντηση και να δώσετε θα βγαίνουν και οι δύο!Μη ντρέπεστε
        πείτε την αλήθεια!

    3. Το αρχικό σχόλιο δεν είχε τέτοια διάθεση από τις απαντήσεις που δώσατε καποιοι-ες. Το αρχικό σχόλιο τόνισε την απορία μου γιατί γυναίκες κυρίως που είναι έξαλλες με άλλα πρωτοσέλιδα δεν θίγονται από αυτό. Μιλάμε για έναν νεκρό και υπάρχει τέτοιο περιεχόμενο και τέτοια φωτογραφία. Δεν σκοτώνει τον νεκρό για δεύτερη φορά επειδή είναι άντρας ; Και από την στιγμή που πέθανε με τέτοιον τρόπο γιατί να μας ενδιαφέρει η ζωή του από την στιγμή που δεν τον γνωρίζουμε προσωπικά και από την στιγμή που μιλάνε για έγκλημα. Προσωπικά πιστεύω ότι δολοφονήθηκε.

  2. Καλά ο Μητσοτάκης δεν διέθετε στη ΝΔ κανένα μορφωμένο παιδί με μεταπτυχιακά και διδακτορικά για να το βάλει Διοικητή του ΕΟΤ και κατέληξε στη μόνη “αρμοδία επί των τουριστικών θεμάτων” ,”νεοδημοκράτισσα” Γκερέκου, ή του την επέβαλαν;

  3. Σήμερα 6/4 στους Αταίριαστους στο σκαι έβγαλαν ΜΟΝΟ του τον Κρις Σπύρου(Δημοκρατικό) που το έπαιζε “μακεδονομάχος” στο συλλαλητήριο για να ξεκατινιάσει χωρίς αντίλογο τον Τραμπ .

    ΜΑΚΕΛΕΙΟ κάνε αφιέρωμα στην εφημερίδα για τον πουλημένο Κρις Σπύρου και ανέβασε το βίντεο από τους Αταίριαστους να ξεφτυλιστούν

  4. Η Ρένα Δούρου πτυχιούχος του Παιδαγωγικού αντί να σταδιοδρομίσει ως δασκάλα εδέχθη να σταλεί στην Τουρκία από το ίδρυμα Κόκκαλη, πρόεδρος η Νίκη Τζαβέλα,Διεθνείς Σχέσεις. Φοβερό!
    Μετά εστάλη στην Γαλλία για να τις συμπληρώσει. Την προσέλαβε ο Τσοχατζόπουλος ως σύμβουλο του στο ΥΕΘΑ…
    Η Contra tv των Κουρήδων ανέλαβε αρχές του 2012 να την γνωρίσει στο ευρύ κοινό ως ειδήμων στα διεθνή ζητήματα Μετά άρχισε να παρουσιάζεται ως μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Συνασπισμού. Εξελέγη περιφερειάρχης επικρατώντας του παλαιοπασόκου Σγουρού, που είχε υπ.αντιπεριφειάρχη τον γνωστό μας πλέον Χαρδαλιά.
    Με την έλευση των κομμουνιστοσυμμοριτών του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία διορίζει τον εραστή της Γιάννη Μπενίση πρόεδρο και διεθύνοντα σύμβουλο στην ΕΥΔΑΠ. Αυτός παιδί του Πολυτεχνείου είχε δράσει δίπλα στον συμφοιτητή του στο Μαθηματικό Παν.Λαφαζάνη. Ο Μπενίσης μεταξύ των άλλων πήρε το λογαριασμό της ΕΥΔΑΠ από τα κρατικά ΕΛΤΑ και τα μετέφερε στο ACS του αεριτζή Φέσσα. Έτσι τα ΕΛΤΑ απώλεσαν ετήσια έσοδα 270.000.
    Η Αχτσιόχλου να αλλάξει το τουρκικό επώνυμο της με ελληνικό, να παντρευτεί για μην μείνει γεροντοκάρη σαν την Δούρου.

  5. O Xατζηνικολάου γνωστός υπόγειος μεσίτης με το αζημίωτο. Υιός του φαύλου υπουργού της Ν.Δ Παναγιώτη Χατζηνικολάου και ανηψιός του τροτσκιστή αλευροβιομηχάνου Παναγιώτη Γκαργκάνα ηγέτη μαζί με τον Πέτρο Κωνσταντίνου του ΣΕΚ συνιστώσα της ΑΝΤΑΡcia.
    Ο Κουρής του έδινε 113 χιλ. μηνιαίως για να εκφωνεί το δελτίο ειδήσεων! Έτσι χρεωκόπησε το ALTER ρίχνοντας φέσι 240 εκατ., τα οποία πλήρωσε ο ελληνικός λαός μέσω των ανακεφαλαιοποίησεων των τραπεζών.

  6. για το εμπάργκο στο μαδούρο… Για το υποτιθέμενο τωρινό(;;;) εμπάργκο στη Λιβύη και το παληότερο πολυετές εμπάργκο στην Κύπρο [συγχρόνως με ολιγόμηνο (4μηνο) εμπάργκο στη σκατοτουρκία, που βρέθηκε πάλι στον αφρό], έχει να μάς πει κανείς τίποτα;;;

Comments are closed.