“ΑΘΩΟΣ ή ΕΝΟΧΟΣ”; Αυτό ήταν το πρωτοσέλιδο του Μακελειού, που κλόνισε τον δολοφόνο της Καρολάϊν

Κοινοποίηση:
Screen-Shot-2021-06-15-at-8.42.07-PM

Θυμίζουμε παρακάτω το ρεπορτάζ της εφημερίδος ΜΑΚΕΛΕΙΟ

Αόρατος ο δολοφόνος….


Εδω κάτι γίνεται , κρεμασμένα σκυλιά που δεν γαβγίζουν,  παράθυρα ξεχασμένα ξεκλείδωτα,  κάμερες εσωτερικές χωρίς καταγραφικό,  απο τις οποίες έχει αφαιρεθεί η κάρτα μνήμης….  Ο άνδρας δεν έχει κακοποιηθει καθόλου,  ούτε ένα μωλωπα δεν έχει στο πρόσωπο, και την άλλη την σκότωσαν με την μέθοδο της φίμωσης η του στραγκαλισμου….

Εδω κάτι δεν κουμπώνει καλα….
ΑΘΩΟΣ ή ΕΝΟΧΟΣ” Ο ΠΙΛΟΤΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ; ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΘΡΙΛΕΡ ΤΟΥ Γιάννη Μαρή , ΤΟ ΕΙΔΕΧΘΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΚΑΡΟΛΑΪΝ. ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΘΟΥΝ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ και κουκούλωμα; Εμπλοκή της Μεγάλης Στοάς του “δικηγόρου του διαβόλου”, στη ματωμένη βίλα. ΜΑΣΟΝΟΣ , Η “ΜΑΪΜΟΥ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ”- ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ ΤΟΥ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΤΗΣ “ΓΑΛΑΖΙΑΣ” ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ!

Αυτό ήταν το πρωτοσέλιδο του Μακελειού, που κλόνισε τον δολοφόνο της Καρολάϊν

exofillo5-6

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Εκ των ελαχίστων εφημερίδων όπου υπάρχει ακόμα δημοσιογραφία. Σχεδόν όλοι οι άλλοι λεγόμενοι δημοσιογράφοι υπηρετούν απλώς τη κρατική και τη κομματική προπαγάνδα χωρίς τη παραμικρή ντροπή. Και πληρώνονται και απ’το κράτος γι’αυτές τους τις υπηρεσίες εις βάρος του λαού (και σε θέματα πληροφόρησης και σε θέματα οικονομικά).

  2. Το θέμα είναι αν την παντρεύτηκε βάσει σχεδίου. Γιατί διάλεξε ένα μικρό κορίτσι και όχι μία από αυτές που τον περιτριγύριζαν. Συνήθως οι περπατημένοι επιλέγουν τις πιτσιρίκες, εκτός αν είναι σχολικός έρωτας. Η κοπέλα ήταν άβγαλτη, σίγουρα ήταν ο πρώτος της, δεν δικαιολογείται να κάνει κάτι τόσο αποτρόπαιο, εκτός αν τον απατούσε. Δεν το νομίζω, γιατί από τις φωτογραφίες φαίνεται πολύ ερωτευμένη, αυτός όχι. Σκότωσε το σκύλο, που το κορίτσι αγαπούσε, γιατί όχι το παιδί; Εκτός αν βαρέθηκε τα δεσμά του γάμου, τέλειωσε κι ο έρωτας και φρόντισε να την ξεφορτωθεί! Οικονομικό πρόβλημα δεν αντιμετώπιζαν, ώστε ο γάμος να γίνεκ αφόρητος, να αρχίσουν οι γκρίνιες για τα λεφτά. Αν τα έκανε όλα βάσει σχεδίου άλλοι κρύβονται από πίσω, που ίσως τον πίεζαν να την ξεφορτωθεί!

  3. εκεινο που μου εκανε εντυπωση απο την πρωτη στιγμη ηταν η ψυχρη και ηρεμη σταση του συζυγου. σιγουρα και οταν βρισκεσαι σε κατασταση σοκ, εχεις μια τετοια συμπεριφορα. αλλα ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ??? καποια στιγμη υποτιθεται οτι ξεπερνας το σοκ και ξεσπας. με οποιονδηποτε τροπο. εδω ομως δεν εχουμε ενα τετοιο ξεσπασμα. υπαρχει ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ στις ψυχικες αντιδρασεις. ειναι βλεπεις και η εκπαιδευση στην μεση. πως γινεται να πιλοταρεις αν δεν εισαι ΨΥΧΡΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ??? μονο που στην ουσια ειναι ενας βλακας και μισος. ενας εγωπαθης ναρκισσος. που εκανε απειρα παιδικα λαθη.γι αυτο και τον τσακωσε η αχρηστη παρεα του αχρηστου χρυσοχοιδη.

  4. ΠΡΟΣΟΧΗ! ΠΡΟΣΟΧΗ!
    ΠΟΛΛΑ ΔΕΝ ΚΟΥΜΠΩΝΟΥΝ ΕΔΩ… ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ;
    ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΑΙΖΟΥΝ;
    ΠΟΤΈ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΖΕ, ΓΙΑΤΙ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΤΑΛΆΘΟΣ ΤΗΣ ΕΊΧΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ, ΘΑ ΚΑΛΟΥΣΕ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΔΕΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΣΚΥΛΙΆ.
    ΤΟ ΣΚΥΛΙ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΚΟΤΩΣΕ ΑΡΑΓΕ; ΚΑΙ ΠΩΣ; Η……ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;;;;;;;;;

Comments are closed.