ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΚΑΤΑ ΜΑΚΕΛΕΙΟ: “ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ, ΜΠΑΖΩΜΑ ΤΕΜΠΩΝ, ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ, ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΧΙΟΣ ΚΑΙ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΔΙΑΡΚΗ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ – Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΧΙΟΣ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΟΛΑ” – ΤΙ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΥΠΟΥΡΓΟ – ΣΚΛΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

Κοινοποίηση:
220706103227_georgiadis-adoniss

Το μακελειό και ο Στέφανος Χίος, θα απαντήσουν στο αποψινό δελτίο του Alert TV, εφ όλης της ύλης.
Μία πρώτη “ματιά”  τώρα σε όσα είπε ο κύριος υπουργός Υγείας: Πανικός για όλα όσα ακόμα έρχονται από τη δημοσιογραφική έρευνα και που θα οδηγήσουν έναν βουλευτή και ένα περιφερειάρχη στη φυλακή. Και πιθανόν και ένα τρίτο πρόσωπο, εμπλεκόμενο στη συγκάλυψη της μαζικής δολοφονίας.
Όσο για τον κ.Γεωργιάδη, οι πολλές ενασχολήσεις του, για ντιλάρισμα σε μπίζνες για τους πολύ φίλους του, τον έχουν κάνει να ξεχάσει την αλήθεια. Αυτή που θα μάθει σύντομα και για τον ίδιο και για τις συνεχείς δουλειές που κάνει για την προσωπική του καλοπέραση και την καλοπέραση των φίλων του”.
Τα υπόλοιπα απόψε ζωντανά, όπως πάντα στο Αλερτ.
Ο υπουργός Υγείας, λοιπόν σε ραδιοφωνική του συνέντευξη έκανε μια νέα αδιανόητη δήλωση: «Το μπάζωμα είναι μια θεωρία που την έγραψε ο Βελόπουλος και ο Χίος πριν ένα χρόνο και σήμερα όλη η Ελλάδα μιλάει για συγκάλυψη για ένα ΔΗΘΕΝ μπάζωμα» είπε χαρακτηριστικά.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος πάντως δεν άργησε να του απαντήσει:

“Αλήθεια δεν ντρέπεσαι……………. ; ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΔΕΝ ΗΣΥΧΑΣΑΝ ΑΚΟΜΑ από το έγκλημα και μιλάς;Εάν ήταν δικός σου άνθρωπος έτσι θα μιλούσες ;Σε βλέπει η ντροπή και ντρέπεται! Δεν έγινε μπάζωμα; Δεν θα κυλιστω στον βούρκο σου, διότι όπως έλεγε και ο Ηράκλειτος.. ” Ύες βορβόρω ήδονται μάλλον ή καθαρώ ύδατι” και εγώ δεν είμαι κάτι τέτοιο!”

Αλήθεια δεν ντρέπεσαι……………. @AdonisGeorgiadi ;ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΔΕΝ ΗΣΥΧΑΣΑΝ ΑΚΟΜΑ από το έγκλημα και μιλάς;Εάν ήταν δικός σου άνθρωπος έτσι θα μιλούσες ;Σε βλέπει η ντροπή και ντρέπεται! Δεν έγινε μπάζωμα; Δεν θα κυλιστω στον βούρκο σου, διότι όπως… pic.twitter.com/slT8iEqpVB

— Κυριάκος Βελόπουλος (@velopky) March 11, 2024

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

28 Σχόλια

  1. Γεωργιάδη είσαι άτυχος, έπρεπε να έκανες καριέρα στη Γερμανία το 1935, χρυσό θα σε είχαν κάνει.

  2. Παιδιά λίγο σεβασμό οι άνθρωποι με συνδρομή Down είναι ψυχούλες.

  3. Μπαστσρδοι ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ κλεφτες σκατοπολιτικοι και σάπια άθλια υποκείμενα σκουπιδια αυτού του τόπου!!! Ντροπή σας καθάρματα!!!! 57 αθώες ψυχουλες πήρατε εγκληματίες γεμάτες όνειρα και προσδοκίες για την ζωή !!! Και τώρα πάτε να τα σκεπάσετε όπως πάντα!!!! Ελληνική καργιολικη δικαιοσυνηηηη της μίζας και της Κλέλιας!!!! Κράτος ΔΙΚΑΙΟΥ- ΓΕΛΑΝ και οι πετρες!!!! Διεθνώς και παγκόσμιος ρεζιλια είμαστε!!!! ΝΤΡΟΠΗΗΗΗΗ!!! ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ!!!

  4. Χίο γιατί δεν του κάνετε μύνηση για διασπορά ψευδών ειδήσεων και και συκοφαντική δυσφήμιση;

  5. Όταν ακούς υπουργό της κυβερνησης να λέει σε συνεντευξη του “Ποιος ασχολείτε τώρα με τα Τέμπη” νομίζω ότι αντιλαμβάνεται ο καθένας ποιοι αντιπροσωπευουν τον λαό σε αυτή την λεηλατημενη-καταχρεωμενη χώρα και αντί να βγει και να ζητήσει συγνώμη για την βλακώδη δήλωση του, στους γονείς των νεκρών τουλάχιστον τ φταίει τώρα ο Βελοπουλος κ ο Χιος.
    Καλά λέει ο Κούγιας ότι αυτοεξεφτιλιζεται.

  6. Ξέρω ότι δεν πρέπει να ρίχνουμε κατάρες. Αλλά αυτό το όν οπότε μιλάει με αναγκάζει να τον φανταστώ να βιώνει έναν αργό και βασανιστικό θάνατο. Μισώ πολλούς πολιτικούς ειδικά από Συριζα και ΝΔ αλλά αυτός έχει μια ξεχωριστή θέση στην κλίμακα μίσους.

  7. Ποιος θα μάντευε ότι τα συμπτώματα της δηλητηρίασης από ξυλόλιο είναι τα ίδια με αυτά της ψεύτικης μόλυνσης από κοροιδοιό

  8. Ο ΛΑΓΟΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΔΩΝΙΣ…ΡΕ ΖΩΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΒΟΡΕΙΟ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΤΟΥ ΔΩΣΑΤΕ 68ΧΙΛ ΨΉΦΟΥς;;; ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΙΣΤΕ…ΖΩΑ!!!

    1. Οι μασωνοι των βορειων προαστειων ……Πατριωτες κατα τα αλλα !!!!

  9. Αναλωσιμο Κουλοσκατο αποφοιτο της Καρατζαφυρερ σχολης! Ονειρα… γλυκα μπουμπουκι πανω στο αιμα των αδικοχαμενων ψυχων!

  10. Αφού ο ίδιος ο Αγοραστός το κάρφωσε στον Χίο στους ραδιομακελάρηδες. Χέστηκε επάνω του και τα ξέρασε όλα.

  11. Για να το αναφερεις πρεπει να τσουζει αρκετα,ε μπουμπούκο??

  12. Βλέπεις φάτσα και καταλαβαίνεις ότι απέναντι σου έχεις ένα αυτιστικό ατομο με χαρακτηριστικά ζυγωματικά ατόμου με συνδρομή Down λειτουργικής μορφής. Σίγουρα γεμάτο κόμπλεξ και συμπλέγματα που τα βγάζει επάνω στην κοινωνία.

    1. Φίλε πραγματικα το καλύτερο σχόλιο που έχω διαβάσει!!!!πολύ σωστή παρατηρηση θα ρωτήσω και γιατρούς να δω τι θα μου πούνε μήπως όμως θα πρέπει να περνάνε και από ψυχίατρο όλοι οι βουλευτές???

      1. Η πρεσβεια τετοιους ψυχοπαθεις σπρωχνει στη διακυβερνηση της χωρας ….Με πολλα απλυτα στο συρταρι ….

  13. Συγχαρητήρια ΜΑΚΕΛΕΙΟ.
    Αφού στα σέρνει ο Άδωνις, έχεις κάνει εξαιρετική δουλειά διότι εξανάγκασες τα συστημικά ΜΜΕ να “ξυπνήσουν” από τον “λήθαργο” & να πουν κάποιες μικρές αλήθειες στους Πολίτες, που θέλουν δεν θέλουν, πληρώνουν τον κ. Υπουργό & όλους τους Βουλευτές όλων των Κομμάτων.
    Οι Πολίτες είναι οι Εργοδότες, οι οποίοι με τους άμεσους & έμμεσους Φόρους τους, πληρώνουν τους 300.

  14. Άδωνι-Σπύρο-μπουμπούκο, πρέπει τελικά να είσαι εικοσιτέσσερις ώρες το εικοσιτετράωρο ξεφτίλας, παρε και καμία ωρα ρεπό, δεν χρειάζεστε να μας κανεις τα νεύρα κρόσσια όποτε ανοίγεις το στόμα σου.

  15. ΑΥΤΟΣ ΝΟΕΙΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ;
    ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΦΟΛΕΣ ΘΑ ΕΛΕΓΑ.
    ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑΝ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΝΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ.
    ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ. ΤΙ ΟΜΩΣ;

  16. Mπραβο σου ρε Μακελειε με τα τσεκουρατα πρωτοσελιδα σου εχεις κανει τα πολιτικα καθαρματα να παραμιλανε….ποσο δε μαλλον το γνωστο τσογλανι του Καραντζαφερη τον εβραιογλυφτη Αδωνη το μαντροσκυλο της Κουλας που δεν κρατιεται παντου θελει να χονεται δεν κοιτα τα του οικου του τα Τεμπη και το Μακελειο τον μαραναι….

  17. ρε καραγκιοζακο σαλτιμπαγκο τοτε γιατι το μπαζοσατε αρων αρων και αστραπιαια ο Βελοπουλος και ο Χιος εριξαν το μπετο

  18. Μιλάει με τόσο θράσος ο σχεδόν σύνδρομο down, επειδή έχει 100 αστυνομικούς να τον φυλάνε.
    Όπως κ ο πορδοσάλτε κ οι υπόλοιποι.
    Να δούμε πότε θα τους κυνηγήσουν 5εκ. Έλληνες στους δρόμους. Τότε οι 100 αστυνομικοί δε θα αρκούν…

  19. Όταν μιλάει ο αδιευκρίνιστος μιζαδόρος κουνάβι, να σωπαίνετε όλοι ρεεεεε

  20. ” Οια η μορφη,τοιαδε η ψυχη”, ελεγαν οι αρχαιοι ,και δεν ειχαν καθολου , μα καθολου, αδικο…

  21. Τον αστυνομικό στου Ρέντη κ. Καλιακμάνη που δολοφονήθηκε γιατί τον ξεχάσατε;

  22. Γεωργιάδης: O πιο σιχαμένος από του σιχαμένους.
    Δεν πίστευα ποτέ, ότι κάποιος θα ξεφτυλισθεί τόσο, απλώς για ένα καλό μισθό και μία καρέκλα!
    Ούτε για φτύσιμο…

Comments are closed.