ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ! Δείτε και ΦΡΙΞΤΕ! Καταραμένη φτώχεια – Τόσο κοστίζει το ξενοδοχείο στην Μύκονο που διαμένουν Χοψονίδου – Σπανούλης στην Μύκονο

Κοινοποίηση:
δδδδδδ

Η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης αποφάσισαν να περάσουν το Πάσχα τους στην Μύκονο μαζί με τα παιδιά τους. Ετοίμασαν λοιπόν βαλίτσες και μετά τις διακοπές τους στην Ιθάκη, πήραν το καράβι και αναχώρησαν για το νησί των ανέμων.

Το ζευγάρι μένει στο Bervedere Hotel και οι φωτογραφίες που δημοσιεύει στα instastory της το μοντέλο και μανούλα 6 παιδιών, είναι πανέμορφες. Τόσο από το χώρο του ξενοδοχείου όσο και από το νησί.

olimpia_chopsonidou_mikonos

Πόσο κοστίζει όμως μια βραδιά στο ξενοδοχείο που μένουν Χοψονίδου – Σπανούλης;

Η τοποθεσία του ξενοδοχείου είναι στο κέντρο της Μυκόνου και συγκεκριμένα 350 μέτρα από τα Ματογιάννα, αφού βρίσκεται κοντά στην Πλατεία Φάμπρικας. Είναι αρκετά κοντά στον Άγιο Στέφανο, ενώ υπάρχει στάση λεωφορείων otopark, περίπου 5 λεπτά με τα πόδια μακριά.
belvedere_mikonos__1_

 

Τα δωμάτια έχουν μίνι μπαρ, ρύθμιση κλιματισμού και χώρο αποθήκευσης στα δωμάτια που έχουν παντόφλες, σεσουάρ και ντους με ψιλή βροχή στα μεγάλα μπάνια κα πολλά άλλα. Το ξενοδοχείο επίσης, διαθέτει δωμάτιο με ατμόλουτρο (σάουνα), μασάζ, αλλά και γυμναστήριο. Μάλιστα έχει και άλλες υπηρεσίες, όπως για παράδειγμα πλύσιμο ρούχων, στεγνοκαθαριστήριο, γιατρό σε εφημερία, υπηρεσίες καταστημάτων κ.α.
Με λίγα λόγια πρόκειται για ένα χλιδάτο ξενοδοχείο που διαθέτει όλα τα κομφόρ. Πάμε όμως στις τιμές!
Όπως είδαμε από την επίσημη ιστοσελίδα τους, ένα βράδυ σε απλό δωμάτιο του ξενοδοχείο κοστίζει από 800 έως 1.000 ευρώ, όπως επίσης και αν μείνεις σε δωμάτιο με ιδιωτικό τζακούζι.

 

belvedere_mikonos
Για δωμάτιο με θέα, από 1.000 έως 1.300 ευρώ, ενώ για τις σουίτες που είναι για τους νεόνυμφους από 1.500 έως 1.900 ευρώ. Για τα δωμάτια με πανοραμική θέα στη θάλασσα, από 1.800 έως 2.200 ευρώ.

Οι βίλες που είναι λίγο πιο έξω από τη Χώρα κοστίζουν για μια βραδιά από 3.000 ευρώ έως και 5.500 ευρώ ανάλογα με τις υπηρεσίες που διαθέτουν.

xhotel_belvedere_mikonos

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

29 Σχόλια

  1. Δεν έχω καμία σχέση με την ομάδα του Σπανούλη και δεν μπορώ ούτε στα όνειρα μου να δώσω 1000€ για μία βραδιά στην Μύκονο, αλλά είναι σοβαροί άνθρωποι, έκαναν πολυμελή οικογένεια, είναι νέοι και δεν μου πέφτει λόγος που θα φάνε τα λεφτά τους, τα οποία έχουν και πολλά ,οπότε …

  2. Αυτή η έντονη έκθεση στα μέσα είναι τόσο λάθος, και κάπου δείχνει τους χαρακτήρες!!! Για κοιτάτε μας πήγαμε Μύκονο λες και είναι κάτι σοβαρό. …για επίδειξη!!!!!!Κρίμα οι περισσότεροι βγάζουμε ψεύτικη ζωη προς τα εξω ανύπαρκτη!!!

  3. Με την αξια του τα εβγαλε. Απο τους ελάχιστους Έλληνες που τα εχουν καταφερει τιμια. Οι περισσοτεροι το εχουν κανει με λαμογιες. Αυτος εριξε τονους ιδρωτα για να γινει ο καλυτερος στην Ευρωπη. Respect

  4. To καλύτερο σχόλιο το έκανε ο δικαστής πιο κάτω. Σε μια χώρα που χρηματικά αξιοπρεπώς μπορούν να ζήσουν μόνο οι μπασκετεμπολίστες, τα μοντέλα, οι ναρκέμποροι, οι διεφθαρμένοι γιατροί και οι μεγαλοδικηγόροι δεν υπάρχει μέλλον.

  5. Μπράβο του και πολυ καλα κάνει ο άνθρωπος. Οτι εκανε το έκανε με την αξία του και με την δουλειά του. Όταν πολλοι αλλοι γυρνούσαν από εδώ κι από εκεί, και έκαναν τους κλαρινογαμπρους
    ο Σπανούλης στερήθηκε πολλά από την προσωπική του ζωή στα νιάτα του για να γίνει αυτό που έγινε. Δικαιωματικά πλέον πολύ καλά κάνει και πάει οπου γουστάρει με την οικογένεια του και χαλαει όσα γουστάρει γιατι τα έχει δουλέψει και με το παραπάνω τα λεφτά που έχει βγάλει. Να πατε να ασχοληθείτε με τους κοπριτες και κοπριτισες που χαζογκομενιζουν μερα νυχτα και το παιζουν επωνυμοι της που@@ας που είναι ολοι τους χωμένοι μέσα στην πουστιά και την αρπαχτή. Αυτούς να πάτε να κριτικαρετε που το βρίσκουν τόσο αδούλευτο μαύρο χρήμα κι από που.

  6. εχει καθε δικαιωμα , να παει οπου θελει και οποτε θελει . δεν τον εμποδιζει κανενας .
    αν ενοχλει καποιους , τοτε ξυδι

    εχει δουλεψει , εχει βγαλει λεφτα , και μεγαλωνουν 6 παιδια
    θελουν να περνανε καλα !
    δικαιωμα τους , εμεις που δεν μπορουμε να ξοδεψουμε αυτα τα ποσα , μενουμε στην αθηνα το πασχα

    ας μην κατηγορουμε και λεμε αρλουμπες για τον καθε ενα που νομιμα εχει κανει λεφτα

  7. Τόσα εκατομμύρια ευρώ έχει βγάλει παίζοντας σε παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και στους Houston Rockets. Εαν δεν έχει αυτός χρήματα για να πάει στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο ποιος θα έχει;

  8. Γαμημένοι νεοέλληνες, κωλοέλληνες. Καλά τα έλεγε ο Σαββόπουλος! Και σεις δουλεύετε αλλά δεν παίρνετε τα καταραμένα λεφτά που βγάζει αυτός!

  9. Ο/Η Δεν τα χρειάζεται ο Θεός τα παιδιά σας αν τα μεγαλώσετε ως εχθρούς του! Άντε γαμηθείτε όλα τα βρώμικα Νουβία που το παίζουν και μάνες! λέει:

    Οι απόγονοι των νεφελείμ καλοπληρώνονται. Αυτή η πουτάνα που για τα λεφτά γαμήθηκε με έναν από δαύτους. Αφήστε τις μαλακίες με το δημογραφικό. Η πορνεία έχει αυξηθεί, λύθηκε το δημογραφικό; Το θέμα είναι και τι παιδιά θα κάνεις. Τέκνα πόρνης και νεφελείμ, τέκνα μοιχού και πόρνης, καταραμένα από τον Ζώντα Θεό. Γίνονται οι πουτάνες σαν την Πισπιρίγκου μάνες. Καλύτερα άτεκνη, λιγότερη οργή μαζεύεις για την ημέρα της κρίσεως.

  10. Σιγά τη Μύκονο ρε παιδιά.Για να περάσει κάποιος ΤΟΣΟΟΟΟ μα ΤΟΟΟΟΟΟΟΣΟ καλά,πρέπει ντε και καλά να πάει στη Μύκονο;;Η γκόμενα τού σίγουρα ιδέα της να πάνε εκεί.Ψωνάρες γυναίκες.

  11. Σιγά μη πλήρωσε ο Κιλμπιλ αυτά τα χρήματα, ευγενική χορηγία του ξενοδοχείου θα είναι, έκανε και διαφήμιση στους χιλιάδες θαυμαστές του ανά την Ευρώπη το ξενοδοχείο, γιαυτό και βγήκαν και φωτογραφίες…

  12. ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΕΒΓΑΛΕ ΔΟΥΛΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΛΕΨΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ

    1. ΣΙΓΑ ΠΟΥ ΤΑ ΔΟΥΛΕΨΕ ΓΥΦΤΟ

  13. Δεν τα έκλεψε τα δούλεψε με ιδρώτα. αναζητήστε αλλού τους αδούλευτους φραγκάτους πχ στα έδρανα τής βουλής

  14. Δικαστής
    Ο μισθός μου φτάνει για 4ωρες και17 λεπτά διαμονή.Αυτά.

  15. Καλα κάνουν δεν είναι κλέφτες !!!! Τα λεφτά τρώγονται φρέσκα !!!!

  16. Δεν είναι ωραίο πράγμα να προκαλείς και να μη βοηθάς ανθρώπους που έχουν ανάγκη σε αυτές τις δύσκολες ώρες.
    το να περνάει κανείς λιτά είναι ότι καλύτερο μπορεί να κάνει και να δίνει και κάποια χρήματα να βοηθάει τον κόσμο.
    Κάποτε κάποιοι μπαίνανε πλούσιοι και έβγαιναν φτωχοί αυτό είναι Ελλάδα!

  17. γιατι σας ζητησαν δανεικα και σας ενοχλει; η μηπως τα εκλεψαν , 6 παιδια 6 ελληνοπουλα μεγαλωνουν , να ειναι καλα να χαρουν τα παιδια τους και τα χρηματα τους

  18. ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ… ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΛΕΨΕ… ΤΑ ΔΟΤΛΕΨΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΙΔΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. Τα γράφω κεφαλαία για να το καταλάβετε… Κοιτάξτε τα λαμόγια που παίζουν με εκατομμύρια στις πλάτες μας και αφήστε τον Σπανούλη ήσυχο. Ένας όχι Ολυμπιακός.

  19. Δεν βλεπω τιποτα το παραλογο! Απεναντιας χαιρονται με την οικογενεια τους και οχι με κλεμμενα μπικικινια αλλα δουλεμενα και φορολογημενα!
    Κανα λαμογιο βαλτε καλυτερα στο ματι! Δοξα τω Θεω υπαρχουν μπολικα σε τουτο το τοπο, εχει εξελιχθει η λαμογια σε εθνικο σπορ!

  20. ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΑΦΩΣΙΩΜΕΝΟΙ, ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΑΓΑΠΗ (ΠΡΑΓΜΑ ΤΟΣΟ ΣΠΑΝΙΟ) ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ (ΑΛΛΟ ΣΠΑΝΙΟΤΑΤΟ).
    ΤΑ ΕΚΛΕΨΕ Ο ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ; ΟΧΙ.
    ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ.
    ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΤΕ , ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΟΜΩΣ ΜΗΝ ……
    ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ,

  21. τουλάχιστον αυτά είναι δουλεμένα και φορολογημενα…ας κοιτάξετε τι έχουν οι εθνοπατέρες μας και αφήστε τον λαϊκισμό

    1. Ας πάνε. Όμως να μην προκαλούνε με φωτογραφίες όταν ο λαός πεινάει από τα λοκντάουν του κούλη.

      1. Συμφωνω 100%. Ειναι δικαιωμα τους αλλα καλο ειναι να μη προκαλουν.
        Να πω κ ενα καλο… μακαρι κ αλλες οικογενειες να καναν τοσα παιδια, μακαρι για την Ελλαδα μας! Ξερω οτι πολλες θα το ηθελαν αλλα τα οικονομικα δεν το επιτρεπουν

  22. Ο κόσμος χάνεται και το μ@@νί χτενίζεται!

  23. Κλεμμένα πάντως δεν τα έχουν,αγωνίστηκαν.Να είναι ευλογημένοι.

  24. Εδώ καράβια χάνονται και στη Μύκονο βαρκούλες αρμενίζουν …

Comments are closed.