ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ παραδοχή της CIA: «Ναι, ο Γιούρι Γκέλερ έχει υπερδυνάμεις»!

Κοινοποίηση:
ΓΚΕΛΕΡ

Ο Γιούρι Γκέλερ έχει γράψει ιστορία στους τηλεοπτικούς δέκτες όλου του κόσμου με τις υπερδυνάμεις που ισχυριζόταν πως είχε, λυγίζοντας κουτάλια και φτιάχνοντας… ρολόγια από απόσταση, ωστόσο μάλλον κάνει πολλά παραπάνω από αυτό!

Μιλώντας στην Daily Star, πρώην αξιωματούχος της CIA, χωρίς να αποκαλύψει το όνομά του, παραδέχτηκε ξεκάθαρα πως ο Ισραηλινός όντως έχει ειδικές δυνάμεις και δεν είναι απλά ένας ταχυδακτυλουργός, προκαλώντας απορίες.

Μάλιστα, η CIA στην επίσημη ιστοσελίδα της αναφέρει πως έχει υποβάλει σε συγκεκριμένα πειράματα από τα οποία έβγαλε συμπεράσματα σχετικά με «μεταφυσική ικανότητα»!

Ωστόσο διευκρινίζει, χωρίς να δίνει περισσότερες πληροφορίες, πως το φαινόμενο των υπερδυνάμεων είναι σποραδικό και σε μικρή κλίματα οπότε δεν μπορούσε να χρησιμοποιηθεί περαιτέρω σε στρατιωτικά προγράμματα. Τα πειράματα πάνω στον Γκέλερ, ονομάστηκαν Stargate Project.

Στο παρελθόν, ο Γκέλερ είχε παραδεχτεί πως είχε δουλέψει με την CIA ενώ το 2019 είχε βοηθήσει τον Μπόρις Τζόνσον να εκλεγεί πρόεδρος!

Τι βοήθεια του έδωσε, δεν γνωρίζει κανείς…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Είτε λένε μ@λ@κίες, είτε είναι δ@ίμονας……ποιός τον γ@μ@ει αυτόν…; Είπαν να τον ξεθάψουν και να δείτε που θα τον βάλουν να πλασάρει κι αυτός τα μπόλια…!

  2. οξω απο δώ, οβραίε, λαμόγιο !!

    λυγισε το κουταλι με τανάλια, και βαλτο εκει που ξερεις

  3. Φύκια για μεταξωτές κορδέλες πουλάει ο οβριος

  4. Κλονίζουν συθέμελα την πίστη μας τέτοιες ειδήσεις του σατανά

  5. Με επίκληση δαιμονικών ονομάτων κάνει ό,τι κάνει!

  6. Αν έχει όντως δυνάμεις, που δεν νομίζω, θα είναι επειδή έχει πουλήσει την ψυχή του στον έξω από δω!

Comments are closed.