ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΑΠΟ “ΑΡΝΗΤΕΣ ΜΑΣΚΑΣ” ΚΑΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΙΕΣ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ. ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΛΙΜΠΑ. ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΙ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΙ (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1111111

Επεισόδια σημειώθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης στην πλατεία της Συκιάς, καθώς πολίτες συγκεντρώθηκαν διαμαρτυρόμενοι για τη χρήση μάσκας και τον εμβολιασμό για τον κορωνοϊό.

Οι διαμαρτυρόμενοι ανάρτησαν πανό στην πλατεία που έγραφαν: «Αφήστε να γίνουν νεκροψίες γιατί δεν ακούτε πλέον τον ΠΟΥ», «Γιατί κλειστές εκκλησίες και ανοιχτά τζαμιά και συναγωγές».

Στο σημείο έφθασαν αστυνομικές δυνάμεις και κάποιοι θερμόαιμοι προκάλεσαν εντάσεις και ζημιές σε αυτοκίνητο της αστυνομίας.

Η ένταση συνεχίστηκε και στη Συκιά, ενώ έφθασαν και αστυνομικές δυνάμεις από τον Πολύγυρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του halkidikinews.gr έγιναν δύο συλλήψεις ατόμων και την Τετάρτη θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Χαλκιδικής.

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

42 Σχόλια

  1. …ΑΡΝΗΤΕΣ ΜΑΣΚΑΣ ΚΑΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΙΕΣ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ…

    Βλαμένοι, επικίνδυνοι, με τσουρουφλισμένα μυαλά μέσω φεϊςμπούκικων ιστοσελίδων… ΧΡΗΖΟΥΝ ΑΜΕΣΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ!!!
    Η κατάντια αυτή σε παγκόσμιο επίπεδο ξέφυγε από το επικίνδυνη και τώρα ΠΛHPΩNOYME OΛOI, τις συνέπειες τέτοιων ανόητων ΑΡΝΗΤΩΝ, επαναστατών χωρίς αιτία, με όπλο τα φεϊςμπουκικά δεδομένα φαντασιοπληξίας και βάλε!!! ΤΙ ΠAEI NA ΠEI APNHTHΣ MAΣKAΣ; Άι σιχτίρ ελεϊνοί ανεγκέφαλοι!!!!!

  2. Επιτελους αρχιζουμε να ξυπναμε Μπραβο τους

  3. ΚΑΤΩ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ. ΚΑΤΩ Η ΤΥΡΑΝΝΙΑ. ΚΑΤΩ Η ΝΕΑ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ”. κουλη ΔΕΝ ΣΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ, ΕΧΘΡΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΜΩΡΗΘΕΙΣ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ.

  4. Ο/Η όσο πιο πολλά κάνει το ντop@pxίδι μεγαλώνει η οργή μας λέει:

    Μα είναι ο μόνος τρόπος να κάτσουν φρόνιμα οι αφιονισμένοι πραιτωριανοί της εκάστοτε φαύλης εξουσίας.
    Ν’ αγιάσουν τα χέρια των πρωτοπόρων.

  5. Παντού πρέπει να γίνει ξεσηκομός. Επιτέλους αυτή η χούντα της ΝΔ πρέπει κάποια στιγμή να πέσει

  6. Στις επόμενες εκλογές ξέρετε…. ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ δαγκωτό (80% έχουν όλοι αυτοί μαζί).

  7. AIMΑ ΠΑΙΔΙΑ, αν δεν πεσει αιμα δεν σταματανε με τιποτα! Εχουν αυτοκτονησει χιλιαδες Ελληνες εξ αιτιας των
    προδοτων και ανθελληνων αυτων, μα δεν του καιγεται καρφακι! ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΙΜΑ ΞΕΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ!!

  8. Για ποιο λόγο απαγορεύουν τον αγιασμό των υδάτων έστω και από έναν ιερέα? Κρύβονται πολλά από πίσω, ο ξεφτίλας ούτε ένα κεράκι δεν άναψε στον αγ. Δημήτριο ενώ στο πολυτεχνείο για μια μ@λακια επαιτειο πήγε και κατέθεσε στεφάνι.

    1. Ούτε και στον άγνωστο στρατιώτη την 28η Οκτωβρίου. Όπως και κανένας αλήτης.
      Μπράβο αδέρφια.

  9. Η Έλληνες πολεμάνε πάντα όταν είναι ποιο λίγοι.
    μπράβο στους ανθρώπους που αντιστέκονται.

  10. Οταν ερθουν εκλογες μην ξεχασετε να τρεξετε για τον κουλη…..η τον τσιπρα….κασιδιαρη ρεεεε να μην σας κοροιδευουν τα λαμογια οι νεοταξιτες…αλλα πως να πατε στον κασιδιαρη βολεμενοι δημοσιοι υπαληλοι…..κοματικο στρατια φτιαξαν οι κουληδες τσιπριδες…φατε μνημονια φατε λαθροπιθικια φατε κορονωιους…

  11. και που σπάνε τα αυτοκίνητα της αστυνομίας δεν πειράζει έτσι κι αλλιώς έχουν πάρει καινούργια θωρακισμένα πλήρως εξοπλισμένα και διάφορα γενικά για καταστολή φανταστείτε τι έρχεται

  12. ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΝΕ!!! ΝΑ ΦΑΝΕ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΠΡΟΣΤΙΜΟ

  13. να κανουν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΟΛΟΙ οι μπάτσοι το εμβόλιο
    να το κάνουν ΟΛΟΙ οι ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΝΔ με πρωτο τον ανθελληνα κούληηηηηηηη μαζι και οι βολευτές ΤΗΣ ΝΔ,τού κούλη και των υπουργων να τους το κάνει ο πολάκης για ΣΙΓΟΥΡΙΑ ….

  14. ‘Ενα ποσοστό 10-20% που επιθυμεί μάσκα και εμβόλιο να έχει επιβάλλει με το ζόρι την άποψή του στο 80% και μόνο οι γύφτοι να αντιδρούνε. Είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

  15. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ. Ο ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΓΡΙΟ ΘΗΡΙΟ. ΟΙ ΕΣΤΙΕΣ ΤΗΣ ΑΓΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΚΟΗΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΣΤΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ.

  16. Οπου είναι τα 301 λαμόγια, δεν υπάρχει κοροϊδοϊός. Αλήθεια, χάσαμε τον Λώλη, που του άρεσε η πλατεία στο Μοναστηράκι με Πακιστανούς και όχι με Έλληνες. Θα προσεύχεται σε κάνα τζαμί τώρα που οι αντίχριστοι αφορησμένοι έκλεισαν τις Εκκλησίες.

  17. Αναμενόμενη αντίδραση απο τους αγανακτισμένους συμπολίτες μας
    που βιώνουν τις διακρίσεις απο τη γαλαζορόζ λαθρολάγνα συμμορία.
    Κυνήγι κ πρόστιμα σε ορθόδοξους απο τα διεφθαρμένα μπατσόνια
    ενώ οι λαθροναρκέμποροι αλωνίζουν στα γκέτο και τζαμιά συναγωγές είναι ανοικτά.

  18. Ενας καλός σκοπευτής θα καθάριζε κάποια απο τα γυφτάκια αυτά – αφου λένε οτι δεν υπάρχει ιός, ας δουν αν υπάρχει κάποιου είδους δικαιοσύνη. Δεν πειράζει.

    1. πρόβατο κατσε σπιτι σου αφου φοβασε !!!!!!!!!! οταν ολα βγουν στο φως οσοι μιλάτε ετσι θα ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ !!!!!!!!!!!!!! θα ζητάτε συγνώμη !!!!!!!!!!!

  19. Αυτό είναι που λένε μάγκες με κάκαλα,κι όχι κάκαλα μάγκες. Κανα καλάσνικοφ,κανα τοκάρεφ,κανα ούζι δεν υπήρχε;Όχι ξύλο ρε, κρατήστε δυνάμεις σε λίγο θα γίνει γης Μαδιάμ…

  20. Η οργή βγήκε σε λάθος προσωπα, θα ήταν προτιμότερο να βγει στον κουλη και στην συμμορία του.

    1. Λαθος προσωπα οι πραιτωριανοι που πηγαν να τους δειρουν και να τους συλλαβουν ? Τι λες ρε φιλε.

  21. Καιρός ήταν! Πάλι καλά που υπάρχουν μερικοί που αντιλαμβάνονται αυτή την παγκόσμια απάτη!

  22. ΠΑΛΙ ΡΑΔΙΚΙΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΛΕΠΩ ΣΤΗ ΦΩΤΟ……

  23. Να βαλλουν τους 2 συλληφθεντες να πληρωσουν απο την τσεπη τους το περιπολικο που σπασανε.

    1. εσυ να πληρώσεις ολους αυτους που έκλεισαν τα μαγαζιά τους εξετιας των προβάτων σα κι εσενα που φοβαστε μια μουφα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    2. εδω τους πληρωνεις χρονια τους πολιτικους και τις οικογενειες τους τις μιζες τους τα εργα που γινονται τις προμηθειες οπλικων συστηματων μεχρι και τα προνομια που εχουν και σε πειραξε που καποιοι αγανακτισμενοι ξεσπασαν εκειπου ξεσπασαν; α ξεχασα καποιος πρεπει να δωσει το καλο παραδειγμα ε;

    3. Αγαπητό τρολάκι, φόρεσε την κουκούλα σου και βγες για δουλειά. Ξέρεις εσύ… Όσο για το όνομα Πόντιος, δεν αξίζουν οι Πόντιοι τέτοιον εξευτελισμό από παράσιτα σαν και του λόγου σου!

  24. Ποια τζαμιά και συναγωγές είναι ανοιχτά ρε ούγκανα? Όλοι οι χώροι θρησκευτικής λατρείας είναι κλειστοί για το κοινό. Σταματήστε επιτέλους τις ψευδείς ειδήσεις.

    1. κανεις μεγαλο λαθος στον βοτανικο δεν ειναι κλειστο το τζαμι και τα μαγαζια των λαθρεων ανοικτα οχι ολα εσυ εισαι ουγκανο βλημα

      1. Μόνο οι ισλαμοπαπάδες μπαίνουν μέσα στα τζαμιά και όχι οι πιστοί. Όπως και στους καθολικούς ναούς δεν επιτρέπεται η είσοδος πιστών. Αν τα μαγαζιά των λαθραίων είναι ανοιχτά τότε οφείλουν να τα κλείσουν οι αρμόδιες αρχές.

    2. Ολοι οι λαθρο Ουγκανο εχουν ανοιχτα μαγαζια .Μπεεεεεε προβατινα

Comments are closed.