ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΑΚΙΑ. ΟΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΧΥΝΕΤΑΙ ΑΙΜΑ. ΚΟΥΛΗΣ – ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ – ΣΑΜΑΡΑΣ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΒΡΩΜΕΡΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΩΝ. ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
karamanlis-mitsotakis-samaras-meimarakis

Μήνυμα ενότητας της ΝΔ στο Ίδρυμα «Κωνσταντίνος Καραμανλής» Εδώ γελάνε και οι πέτρες.

Εθνική επιτυχία χαρακτήρισε την αμυντική συμφωνία Ελλάδας – Γαλλίας ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην εκδήλωση που διοργάνωσε το Ίδρυμα «Κωνσταντίνος Γ. Καραμανλής» με θέμα «Κωνσταντίνος Καραμανλής – Η πορεία της Ελλάδας στην Ενωμένη Ευρώπη», επισημαίνοντας πως η συμφωνία έχει ιδιαίτερη σημασία για την προάσπιση κοινών αξιών και συμφερόντων αλλά και σηματοδοτεί μία συνολική αντίληψη για την πορεία της Ευρώπης.

Ο πρώην πρωθυπουργός αναφερόμενος στη μνημονιακή περίοδο επεσήμανε πως επεβλήθη στην Ελλάδα ένα πρόγραμμα που σε μεγάλο βαθμό είχε χαρακτήρα τιμωρητικό και όπως ομολογήθηκε κατ’ επανάληψη, εκ των υστέρων βέβαια, ελέγχεται για σοβαρά σφάλματα και στη συνταγή και στο επιδιωκόμενο αποτέλεσμα. Και προσέθεσε: «Είναι αναγκαίο να επισημανθεί η απώτερη ζούσα στάση έναντι της Τουρκίας, η οποία συμπεριφέρεται ως ταραξίας στην ευρύτερη περιοχή εγείροντας αξιώσεις που προσβάλλουν κατάφωρα και το γράμμα και το πνεύμα του Διεθνούς Δικαίου και των διεθνών συνθηκών ειδικά σε ότι αφορά στην Ελλάδα και στην Κύπρο και απειλεί ευθέως δικαιώματα που απορρέουν από το Διεθνές Δίκαιο αλλά και από την εδαφική ακεραιότητα χωρών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ορισμένα κράτη, μάλιστα, κλείνουν το μάτι προς την Τουρκία, ενθαρρύνοντας δηλαδή την απαράδεκτη συμπεριφορά της».

Παράλληλα ο Κώστας Καραμανλής τόνισε πως η Ευρώπη οφείλει να συνειδητοποιήσει ότι αλληθωρίζοντας, και επιχειρώντας να συμβιβάσει τα ασυμβίβαστα, οδηγείται σε αδιέξοδο και δεν μπορεί να μην επιβάλλει κυρώσεις σε εξόφθαλμα επιθετικές συμπεριφορές. «Η Ευρώπη πρέπει να κάνει πράξη τις αρχές και τις αξίες της όχι μόνο προς όφελος των μελών της αλλά πρωτίστως για να βρει τον εαυτό της και το δρόμο της προς το αύριο», σημείωσε.
Μιλώντας για την Ευρώπη ο πρώην πρωθυπουργός ανέφερε πως δεν χωρά αμφιβολία ότι η Ευρώπη έκανε πολλά και σημαντικά βήματα ειδικά τις τέσσερις πρώτες δεκαετίες από την αρχική Συνθήκη της Ρώμης το Μάρτιο του ‘57, υπογραμμίζοντας ωστόσο, ότι το ευρωπαϊκό οικοδόμημα έχει μείνει ημιτελές και ότι δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες ούτε των θεμελιωτών του ούτε των ευρωπαίων πολιτών. «Η βεβιασμένη και άκαιρη διεύρυνση της ένωσης χωρίς προηγουμένως να έχει εξασφαλιστεί η εμβάθυνση των ευρωπαϊκών θεσμών, η οικονομική κρίση και η αβεβαιότητα η απίσχναση του κοινωνικού κράτους και εντεινόμενη γεωπολιτική ανταγωνισμοί όλα έχουν παίξει το ρόλο τους στη σημερινή εικόνα στασιμότητας» τόνισε χαρακτηριστικά.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η πρόσδεση στο ευρωπαϊκό άρμα ήταν απαραίτητη
«Η ενδυνάμωση της δημοκρατίας στην πατρίδα μας συναντήθηκε με την εδραίωση της ευρωπαϊκής της πορείας», επεσήμανε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στη διάρκεια του χαιρετισμού του στην εκδήλωση που διοργανώνει το Ίδρυμα «Κωνσταντίνος Γ. Καραμανλής» με θέμα «Κωνσταντίνος Καραμανλής – Η πορεία της Ελλάδας στην Ενωμένη Ευρώπη», προσθέτοντας ότι η πρόσδεση στο ευρωπαϊκό άρμα, στις αβέβαιες συνθήκες της μεταπολίτευσης, ήταν απαραίτητη.

Αναφερόμενος στο σήμερα ο πρωθυπουργός ανέφερε ότι η Αθήνα υπηρετεί την αναβάθμιση του ρόλου της Ευρώπης υπογράφοντας υποδειγματικές συμφωνίες συνεργασίας με τους γείτονές της και προωθώντας την άμυνα της Ευρώπης όπως έκανε πρόσφατα με την Γαλλία και την συμφωνία αμυντικής συνεργασίας. Είναι μια συμφωνία την οποία ο λαός μας χαιρέτισε αφήνοντας στο περιθώριο τους λίγους που την αμφισβήτησαν. Ο πρωθυπουργός τόνισε ακόμα ότι 40 χρόνια μετά το μεγάλο στοίχημα του Κωνσταντίνου Καραμανλή αποτελεί κεκτημένο αλλά και πρόκληση.

 

ekdilwsi_mitsotakis_pazaiti
ekdilwsi_mitsotakis_samaras
ekdilwsi_pavlop_molyv

 

ekdilwsi_karamanlis

 

ekdilwsi_domna
ekdilwsi_noni
ekdilwsi_rapti

Δείτε τις ομιλίες από την εκδήλωση

Περισσότερα σε λίγο…..

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

 1. ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ ΤΕΛΙΩΣΑΤΕ
  ΚΑΘΙΚΙΑ ΟΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ
  ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.
  ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΑΓΙΑΔΟΕΛΛΗΝΕΣ
  ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΘΑΝΑΤΟ ΜΑΖΙ
  ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΓΓΕΝΙΚΕΣ
  ΤΟΥΣ ΡΙΖΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΦΥΤΡΩΣΕΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ
  ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΙΕΡΑ ΕΔΑΦΗ

 2. Ολοι οι προδοτες της Ελλαδος ιδρυματα εχουν ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΣΗΜΙΤΗΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ…………..βεβαια τους τιμουμαι αναλογος με την καταστροφη που εχουν κανει στιν χωρα αλλος το 1922 στιν Μικρα Ασια αλλος το 74 στιν Κυπρο αλλος προδοτης της Μακεδονιας και δερμηνεας των Ναζοι στο φρουρειου του Φοιρκα στα Χανια αλλος με τα Ιμια εβαλαι τους Τουρκους στο Αιγαιο αλλος εφαιρε τα μνοιμονια……..

 3. ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΕΒΡΑΙΟΓΕΡΜΑΝΟΔΟΥΛΑ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΕΚΤΕΛΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΑΦΕΝΤΕΣ ΤΟΥΣ….ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΣΟΙ ΠΡΟΔΟΤΩΝ…………

 4. Λαθος κάνεις αρθρογραφε,οχι φίλοι αδέρφια ποδιτσες είναι αφού όλοι παίζουν δημοσια θέατρο.

 5. Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω όλα αυτά τα ιδρύματα Ελλάδα τη ξεπλενουν μόνοι τους τα φτιάχνουν μόνοι τους τα τρώνε

 6. Ο “κουρασμενος” μου θυμιζει αποκριατικη μασκα γερου…ο “μονοφθαλμος” καταδοτη…ο “χαζοΚουλης” μαπετ σοου…
  Ο “ξεπεσμενος κενταυρος” Μεϊμαρακης ταβερνιαρη…
  Οτι να’ναι δηλαδη.
  Να τους χαιρονται τα ζωαδια που τους ψηφισαν.

 7. Νεοελληνα,κοιτα τι βλακοφατσα ψηφισες τις τελευταιες εκλογες.Τωρα κοιταξου στον καθρεφτη και βγαλε συμπερασμα ποιος ειναι ποιο βλακας.Αυτος που ψηφισες ή εσυ??

Leave a Response