ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΙΝΑΙΔΟΥΣ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ στο ΚΟΣΤΑ ΝΑΒΑΡΙΝΟ. Βράζει ο Λαός με την ξετσιπωσιά. Η πιο φτηνή σουίτα 3.000 ευρώ! Από κοντά και η παρέα του Λιγνάδη. Γιατί έχει πολλές συκιές στην Καλαμάτα. Πάνω από 60.000 πληρώνουμε το ζεύγος και την κουστωδία το τριήμερο κι εμείς βράζουμε στο ζουμί μας. ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ!

Κοινοποίηση:
1.indd

teaser19-7

Tεύχος 1951, 6μιση χρόνια αυτόνομης , ανεξάρτητης κυκλοφορίας, με αποκλειστικά αφεντικά το Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα. Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

24_sport.indd

Διαβάστε στο μοναδικό αντισυστημικό ΜΜΕ στην Ελλάδα, στο Μακελειό της Δευτέρας 19-7-2021, του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

alitheia-aima-banner

ΤΣΑΚΙΖΕΙ το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου, επί 6μιση συνεχή χρόνια.  Πάντα με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς που δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος. Την εφημερίδα που έριξε την κυβέρνηση των κατσαπλιάδων και ασκεί σκληρή κριτική στους ίδιους αλλά και τους χειρότερους, «καινούργιους».

Στο μοναδικό ταμπλόιντ φύλλο που κυκλοφορεί στην Ελλάδα και πάει κόντρα στη σαπίλα της «πυραμίδας» αχρείων και ξεπουλημένων ηγετών, ντόπιων και αλλοδαπών ολιγαρχών, με το καλύτερο ρεπορτάζ της πιάτσας, από τις 19-1-2015.

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας.

Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους. Ξέρουμε  πια  τα πάντα. Mε ήχο και εικόνα.

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ σε περίπτερα- πάγκους- σούπερ μάρκετ- σημεία πώλησης ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Αγκαλιά με τους κίναιδους θα ήταν ο κίναιδος !
    Αυτοί που ξέρουν γνωρίζουν την ιστορία της μαρέβας

  2. Το Costa Navarino μεγάλη αμαρτία. Το όνομα του και μόνον μας υπενθυμίζει φραγγοκρατία και ενετοκρατία.
    Οι Κωνσταντακόπουλοι συνέταιροι με Τούρκους κ Άραβες, ναυπηγούν τα πλοία τους στην Κίνα.
    Το συγκρότημα το διαχειρίζεται η ξένη εταιρεία Starwoods Hotels.
    Πωλούν σε αλλογενείς τις πολυτελείς μονοκατοικίες του συγκροτήματος.
    Οι μητσοτάκηδες εκεί μάλλον στο δωρεάν. Το συνηθίζουν οι Κωνσταντακόπουλοι για διαφήμηση.

  3. Απορώ ποιοι και γιατί ψήφισαν το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας και τον Κυριάκο….

Comments are closed.