ΑΓΙΟ ΕΙΧΑΝ!!! Παραλίγο τραγωδία στην Ε.Ο. Ιωαννίνων-Άρτας

Κοινοποίηση:
ΣΑΨΑΣΨΣ

Είναι από τις στιγμές που όλοι ευχόμαστε να μην μας τύχει όταν οδηγούμε και ιδίως όταν ταξιδεύουμε σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας ή σε Εθνική Οδό.

Ένα τρομακτικό γεγονός βίωσαν νωρίτερα σήμερα όσοι έπρεπε να κινηθούν στην Εθνική Οδό Ιωαννίνων-Άρτας.

 Σύμφωνα με ανακοινώθηκαν από την Τροχαία της περιοχής, ένας μεθυσμένος οδηγός φορτηγού μεταφορών μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και κινούνταν σε αυτό κάνοντας επικίνδυνους ελιγμούς, προσπαθώντας να αποφύγει τα οχήματα που κινούνταν κανονικά στο ρεύμα τους.

Οι υπόλοιποι οδηγοί έβλεπαν με έκπληξη και τρόμο το μεγάλο όχημα να συνεχίζει την πορεία του και προσπαθούσαν να το αποφύγουν και να μην συγκρουστούν με αυτό. Ο οδηγός του φορτηγού έμοιαζε να αδιαφορεί για την επικινδυνότητα του συμβάντος που είχε προκαλέσει.

Τα στελέχη της Τροχαίας χρειάστηκαν ώρα μέχρι να μπορέσουν να ακινητοποιήσουν το φορτηγό, καθώς ο οδηγός του δεν υπάκουε στις κλήσεις τους να σταματήσει το όχημά του.

Ευτυχώς, το κατάφεραν χωρίς να προκληθεί κάποιο ατύχημα στο μεταξύ. Όταν το έπραξαν, διαπίστωσαν ότι ο οδηγός του ήταν μεθυσμένος και δεν είχε την απαραίτητη άδεια οδήγησης. Όπως έγινε γνωστό, συνελήφθη και παραπέμφθηκε στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας όπου σχηματίστηκε δικογραφία εναντίον του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: