Ώστε ο εμβολιασμός δεν ήταν ποτέ υποχρεωτικός κύριε Θεμιστοκλέους;

Κοινοποίηση:
Θεμιστοκλέους

Καθώς πυκνώνει η φημολογία περί επικείμενων εκλογών και η άτυπη προεκλογική περίοδος φθάνει στην κορύφωσή της, παρατηρούμε να κορυφώνεται παράλληλα η διασπορά ωμού, απροκάλυπτου, ασύστολου και αναίσχυντου ψεύδους, το οποίο δεν στοχεύει μόνο στην υποτίμηση της νοημοσύνης του μέσου Έλληνα αλλά και στον υπέρτατο χλευασμό του.

Με αφορμή τις τελευταίες δηλώσεις του κυρίου Μάριου Θεμιστοκλέους, Γενικού Γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (ΠΦΥ), ο οποίος στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” ισχυρίστηκε ότι το εμβόλιο δεν ήταν ποτέ υποχρεωτικό, είμαστε υποχρεωμένοι από την πλευρά μας να παραθέσουμε αυτό που καθώς φαίνεται ΔΕΝ διάβασε ποτέ του ο κύριος Θεμιστοκλέους:

Ν.4820/21, Άρθρο 206, σελ. 46:

«Για επιτακτικούς λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας, εμβολιάζεται ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ …

https://www.kodiko.gr/nomologia/download_fek?f=fek/2021/a/fek_a_130_2021.pdf&t=9f9d7becd4d4d1cecfa2cb4b4d7bf69f   …κατά παρέκκλιση κάθε άλλης γενικής ή ειδικής διάταξης, επιβάλλεται το ειδικό διοικητικό μέτρο της αναστολής καθηκόντων…»

Η “παρέκκλιση κάθε άλλης διάταξης” όπως περιγράφεται ως άνω, κύριε Θεμιστοκλέους, εξακολουθεί να συνοδεύει τους υγειονομικούς δέκα μήνες μετά, παρόλο που οι “επιτακτικοί λόγοι” πλέον δεν υφίστανται, παρόλο που όλο το εμβολιασμένο προσωπικό κόλλησε, νόσησε και υποχρεώθηκε ακόμα και επί συμπτωμάτων να επιστρέψει μετά από πέντε μέρες αναρρωτικής άδειας, την ώρα που απόλυτα υγιείς συνάδελφοι τελούσαν σε αναστολή, και όλα αυτά υπό τη θλιβερή σκιά μιας άνευ προηγουμένου εκτόξευσης του αριθμού των θανάτων από όλες τις αιτίες μέσα στο 2021 βάσει στοιχείων της ΕΛΣΤΑΤ, αλλά και εκτόξευσης του αριθμού των αιφνιδίων θανάτων, τα αίτια των οποίων πολύ αμφιβάλλουμε αν θα διαλευκανθούν ποτέ.

Η εκδίωξή μας “για επιτακτικούς λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας”, τελικά δεν ωφέλησε σε τίποτα τη δημόσια υγεία, ούτε απέτρεψε την αύξηση της νοσηρότητας και της θνητότητας του πληθυσμού από όλες τις αιτίες. Επιπλέον τα τραγικά αυτά στατιστικά στοιχεία θεωρούμε ότι είναι κυρίως απότοκο της κατάρρευσης του δημοσίου συστήματος υγείας και εάν ρίχνατε μια ματιά σε έναν ακόμα νόμο, κύριε Θεμιστοκλέους, το νόμο που ψηφίστηκε το Μάη του 22 για το νέο ΕΣΥ, θα συνειδητοποιούσατε ίσως ότι η κατάρρευση αυτή είναι το αποτέλεσμα, όχι αποτυχημένων αλλά σκόπιμων πολιτικών χειρισμών. Διότι ο νόμος για το νέο ΕΣΥ έρχεται να επισφραγίσει μια αιτιώδη σχέση μεταξύ πολιτικών «πανδημικών» χειρισμών στην υγεία, κατάρρευσης του ΕΣΥ και ξεπουλήματος αυτού στους ιδιώτες.

Δεσμευόμαστε να επανέλθουμε στο θέμα αυτό με περισσότερες λεπτομέρειες.

Περαιτέρω κύριε Θεμιστοκλέους, πόσες φορές διαβάσατε αλήθεια τη λέξη ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ στο νόμο που παραθέσαμε;

Να σας υπενθυμίσουμε επίσης ότι πέρα και από την “βάσει παρέκκλισης του νόμου” θεσπισμένης ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ και της απορρέουσας αναστολής εργασίας η οποία θεωρήθηκε από το ΣτΕ “συνταγματικά ανεκτή”, χωρίς να προσδιορίσουν οι αξιότιμοι δικαστές το μέγιστο χρονικό διάστημα κατά το οποίο θεωρείται “ανεκτή” η εξόντωση, αλλά και χωρίς να τολμήσουν να καθαρογράψουν έως σήμερα την εν λόγω απόφαση, να σας υπενθυμίσουμε λοιπόν ότι η κυβέρνηση έδωσε τις ευλογίες και εμμέσως το πράσινο φως για αυθαίρετες απολύσεις σε εργοδότες του ιδιωτικού τομέα και άλλων κλάδων ΜΗ υγειονομικών, με δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών ότι ο εργοδότης δικαιούται να γνωρίζει την εμβολιαστική κατάσταση των υπαλλήλων του. Αποτέλεσμα ήταν ο εξαναγκασμός σε εμβολιασμό ή η απώλεια εργασίας για χιλιάδες εργαζόμενους ΜΗ υγειονομικούς, αν και επίσημα δεν τους δέσμευε κάποιος νόμος.

Ο εκβιασμός δεν συνεπάγεται υποχρεωτικότητα για την αντίληψή σας, κύριε Θεμιστοκλέους;

 

Κλείνοντας παραθέτουμε άλλο ένα τελευταίο κομμάτι από το νόμο της ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ο οποίος χωρίς επιστημονικά ερείσματα, καταδίκασε είτε άμεσα είτε έμμεσα πολλές κατηγορίες εργαζόμενων σε εξαθλίωση, προς γνώση όσων προφασίζονται πλήρη άγνοια της πραγματικότητας, λες και κατοικούσαν τα τελευταία δύο χρόνια σε άλλον πλανήτη:

«7α. Με κοινή απόφαση των υπουργών υγείας, εργασίας και κοινωνικών υποθέσεων, ψηφιακής διακυβέρνησης και του κατά περίπτωση αρμόδιου υπουργού, δύνανται να εξειδικεύονται και να επεκτείνονται οι κατηγορίες των προσώπων που ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ σε εμβολιασμό, να καθορίζονται η διαδικασία και ο χρόνος διενέργειας εμβολιασμού καθώς και τυχόν προτεραιοποίηση, η παρακολούθηση και ο τρόπος ελέγχου της συμμόρφωσης με την ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ, οι ειδικότεροι όροι προστασίας των προσωπικών δεδομένων (σς εδώ γελάμε) και προβλέπεται κάθε άλλη αναγκαία λεπτομέρεια για την εφαρμογή του παρόντος…»

Η τελευταία αυτή παράγραφος, κύριε Θεμιστοκλέους, που αναφέρεται ουσιαστικά στην επέκταση της ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ του εμβολιασμού και σε άλλες εργασιακές ομάδες, έως τώρα έμεινε ανεφάρμοστη διότι προσέκρουσε στην σθεναρή αντίσταση των υγειονομικών που τάσσονται κατά της υποχρεωτικότητας των ιατρικών πράξεων και που συνεχίζουν να αγωνίζονται ενάντια στην καταστολή και τον απόλυτο έλεγχο των πολιτών που επιχειρείται με εργαλείο τον ιατροφασισμό.

Ως γενικός γραμματέας ΠΦΥ δεν δικαιολογείστε να αγνοείτε αυτόν τον νόμο και δεν σας επιτρέπεται να εκστομίζετε τέτοιου είδους απαράδεκτες και αποπροσανατολιστικές δηλώσεις.

Μην ξεχνάτε ότι υπάρχει και νόμος περί διασποράς ψευδών ειδήσεων…

                                                                                                                   Μετά τιμής

Υγειονομικοί κατά  της Υποχρεωτικότητας

Δίκτυο 30 Νοσοκομείων/ Δομών Υγείας Αττικής και ΕΚΑΒ Αθηνών

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Tο εμβόλιο δεν ήταν υποχρεωτικό λέει το ζόμπι. Τότε για ποιό λόγο βάλατε το πρόστιμο ρε αλήτες;;;;;;;; Θα σας πάρει ο δι………λος στις εκλογές. Όπου τους βρίσκεται να περιοδεύουν στις περιφέρειες τους να τους ξυγιέστε όπως τους αξίζει. Ήρθε η ώρα να νιώσουν τη σκια του εξαπατημένου κόσμου να τους ακολουθεί. Η ζωή τους πρέπει να γίνει κόλαση έτσι όπως έκαναν τη δική μας δυόμισι χρόνια τα καθάρματα.

  2. Απ τη μια μερια ο κυπριος μας λεει οτι δεν ειναι υποχρεωτικο το εμβολιο και απο την αλλη φορτωνει το κοσμο προστιμα! αλλα “πισω εχει η αχλαδα την ουρα”Οσοι πληρωσαν τα προστιμα πιαστηκαν κοροιδα.Ειναι αντισυνταγματικο να επεμβαινεις στο σωμα και στη χυχη του καθενος και οταν και αν βρεθει εισαγγελεας με ουμπαλα θα τους βαλει εκει που αξιζουν τους προπαγανδιστες.τα συστημικα βοθροκαναλα που εχουν αρπαξει τον αγλεωρα, συστηματικα δεν βγαζουν συνταξιουχους που πεινανε,τους εξαθλιωμενους αλλα λιβανιζουν καθε μερα τη παρεα της κουλας

  3. ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΚΑΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗΣ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ ….ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΠΟΤΕ…Η ΜΟΙΡΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΗ ….ΟΠΩΣ Η ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ ΤΗΝ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΛΑΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ….

  4. Το μεγάλο μαύρισμα θα το φάτε από τους εμβολιασμένους που κοροιδέψατε, μετά από τους συνταξιούχους που βάλατε πρόστιμο και μετά απο εμάς που πληρώναμε και κάναμε ράπιντ τεστ για να πάμε στη δουλειά μας και αποδεικνύαμε ότι είμασταν υγιείς ενώ οι εμβολιασμένοι μετέδιδαν κοροιδοιό αφού συνωστίζονταν σε γήπεδα και θέατρα χωρίς ράπιντ τεστ! Ξεφτιλιστήκατε. Τελειώσατε ντίλερς του εμβολίου.

  5. ΑΝΤΕ ΡΕ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΑΚΟΜΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΤΗΜΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΒΑΛΑΤΑΙ ΩΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΣ ΕΞΗΝΤΑΡΗΣ ΘΑ ΦΑΤΑΙ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΡΕΛΗ ΠΟ…ΤΣΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΣΟ ΣΥΚΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ SINGULAR LOGIK ΠΟΥ ΣΑΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΟΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ…..

Leave a Response