Ώρες αγωνίας για το 2χρονο κοριτσάκι στον Πύργο: Έρευνες μέσα στο αρδευτικό κανάλι

Κοινοποίηση:
ΕΛΑΣ

Κορυφώνεται η αγωνία για την εξαφάνιση του δίχρονου κοριτσιού κοντά σε αρδευτικό κανάλι στον Πύργο, καθώς οι μέχρι στιγμής έρευνες των αρχών, απέβησαν άκαρπες.

Με το πρώτο φως της ημέρας, οι αρχές ξεκίνησαν να ψάχνουν και πάλι για τα ίχνη του. Σήμερα, Τρίτη 30/5, στο επίκεντρο των ερευνών θα βρεθεί το αρδευτικό κανάλι, καθώς αναμένεται να πραγματοποιηθεί επιχείρηση στο νερό.

Για τον εντοπισμό του μικρού κοριτσιού εκτός από τους αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. και τους πυροσβέστες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου, συμμετέχει και ειδική ομάδα έρευνας και διάσωσης από την 6η Ε.Μ.Α.Κ. της Πάτρας, με την συνδρομή εκπαιδευμένου σκύλου. Οι έρευνες πραγματοποιούνται σε μια μεγάλη ακτίνα στη δυτική πλευρά του Πύργου, από την περιοχή του στρατοπέδου της ΣΕΤΤΗΛ μέχρι και την «Φιλοθέη» στην είσοδο της πόλης, χωρίς ωστόσο έως και αυτή την ώρα να εντοπίσουν το ανήλικο παιδί ή κάποιο στοιχείο που να τους οδηγήσει στα ίχνη του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο οι συγγενείς του δίχρονου παιδιού, όσο και οι αρχές εκτιμούν ότι έχει πέσει σε κεντρικό αυλάκι του ΓΟΕΒ. Για το λόγο αυτό μάλιστα, έχει διακοπεί και η ροή νερού.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: