Όχι από τη βουλή, στην άρση ασυλίας Πολάκη…

Κοινοποίηση:
polakis-vouli-protasi

η Βουλή καταψήφισε την άρση ασυλίας του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ. Το αίτημα απορρίφθηκε -κατά πλειοψηφία- «για την αξιόποινη πράξη της συκοφαντικής δυσφήμησης». Συγκεκριμένα, επί 165 παρόντων βουλευτών, 80 βουλευτές τάχθηκαν υπέρ της αίτησης άρσης ασυλίας, 84 τάχθηκαν κατά, ενώ ένας βουλευτής δήλωσε παρών.

Με φακέλους στα χέρια ο Παύλος Πολάκης ανέβηκε στο βήμα της Ολομέλειας για να υπερασπιστεί εαυτόν  και ξεκίνησε λέγοντας «κάποιοι σήμερα, όταν με είδαν να έρχομαι στην Βουλή με ρώτησαν γιατί φόρεσα μαύρο πουκάμισο και τους απάντησα με μια μαντινάδα:

«Μαύρα θα βάλω να φορώ/ μαύρα και πάλι μαύρα/ για να ταιριάζει η φορεσιά / με της καρδιάς την λάβα».

Εξήγησε πως η λάβα αυτή  «έγινε μεγαλύτερη μετά από χθεσινό νέο που δεν κυκλοφόρησε και δεν έγινε γνωστή από τα συστημικά ΜΜΕ ούτε του διαδικτύου, όπου η γαλλική επιτροπή ανταγωνισμού καταλόγισε 385 εκατ. για Novartis και Roche για φάρμακο Lucentis που υπερτιμολόγησε ο Λοβέρδος και Γεωργιάδης. Και αυτή είναι η σκευωρία που αποκαλύψαμε και τον Παπαγγελόπουλο τον πήγατε στο ειδικό δικαστήριο και την Τουλουπάκη θέλετε να βγάλετε από εισαγγελέα…».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Ευλογισαν τα γενια τους οι ρεμπεσκεδες του κοινοβουλιου!!!!!!! Αξιολυπητα ατομα που κοιταζουν την παρτη τους και οχι το συμφερον της χωρας!!!!!!!

  2. Μπορεί να είναι τραμπούκος αλλά δεν είναι κλέφτης και μιζαδόρος σαν τα κουμάσια της Νουδούλας.

  3. Είμαι σίγουρος ότι και αυτός ο κρητικός στα νιάτα του έχει συνάψει σχέσεις με πολλές όμορφες κατσίκες !!!!

Comments are closed.