Ό,τι να ‘ναι! Ο Μαργαρίτης Σχοινάς “προσεύχεται” σε Αφρικανούς θεούς (Βίντεο)

Κοινοποίηση:
sxoinas

Οι δύο πασίγνωστοι Ρώσοι φαρσέρ με τα κωδικά ονόματα «Vovan» και «Lexus», που έχουν «παγιδεύσει» αρκετούς δυτικούς πολιτικούς τα τελευταία χρόνια, «χτύπησαν» ξανά!!

Αυτή τη φορά «θύματά τους» ήταν ο επικεφαλής της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, Τόμας Μπαχ, και ο Αντιπρόεδρος της Κομισιόν, Μαργαρίτης Σχοινάς.

Σε όλες τις περιπτώσεις, οι Ρώσοι φαρσέρ προσποιούνται κάποιους Ουκρανούς αξιωματούχους που δήθεν συνομιλούν με τα «θύματά» τους.

Σε αυτή τη φάρσα ωστόσο ο ένας εξ αυτών υποδήθηκε έναν…Αφρικανό, που υποτίθεται ότι επικαλέστηκε κάποιες «θεότητες» να μην πραγματοποιηθούν οι «Αγώνες Φιλίας» που είναι προγραμματισμένοι για φέτος στη Ρωσία.

Οι φαρσέρ ζήτησαν μάλιστα και τη συνδρομή των Μπαχ και Μαργαρίτη στην υποτιθέμενη προσευχή!

Τι μεταδίδει η ρωσική τηλεόραση:

«Ο Vovan και η Lexus έφτασαν σε νέο επίπεδο φάρσας: ανάγκασαν τον επικεφαλής της ΔΟΕ Τόμας Μπαχ και τον Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτη Σχοινά να προσευχηθούν στους «Άγιους Βοβάν και Λέξους» για να μην γίνουν οι Αγώνες Φιλίας στη Ρωσία».

Το παρακάτω απόσπασμα «έπαιξε» στη ρωσική τηλεόραση:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΛΑΜΟΓΕΙΟ ΠΟΥ ΕΥΘΗΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΣΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΕΡΕΙΜΑΙΝΕΙ ΤΟ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΤΗΝ ΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΗΣ ΝΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΙΝ ΠΑΤΡΗΔΑ ΜΑΣ ΣΤΙΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΟΝΤΙΚΟΜΟΥΡΑΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΑΣ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ……………

  2. Άρε Σχοινά…για τα σχοινιά είσαι !!! Διαπλοκή να είναι και τι στο κόσμο ! η καλύτερη σου !!! Προχτές εγλυφες τη Κούλα και την Ούρσουλα και σήμερα τους μαύρους !!! Όπου γης και Πατρίς..Απατριδε !!!
    Κόψε τη πρωϊνή λεβέντημ και κράτα τις “πίπες” !!!

  3. Καλά αυτός ο Σχοινας και τον Βούδα κάνει, αρκεί να έχει καρέκλα ο κ@λος του.

  4. Νεοταξιτης καραμπινατος, μία πατσαβούρα πού μόνο για το καλό τής Ελλάδος δεν είναι εκεί,

Comments are closed.