Όταν η «φίμωση» λανσάρεται ως φυσιολογική – Κυβερνητικό βίντεο για τις μάσκες στα παιδιά

Κοινοποίηση:
sxoleio-glyfada-proetoimasia-maskes-pagouria-8

Στην αρχή μας «βομβάρδιζαν» με βίντεο για να πλένουμε τα χέρια μας. Λες και απευθύνονταν σε κοινωνία βρωμύλων! Μετά μας έλεγαν να ράβουμε μάσκες από βρακιά και πλέον περάσαμε στο επόμενο στάδιο, της επιβολής μασκών στα παιδιά μας.

Έτσι προέκυψε η νέα και «χρυσοπληρωμένη»  καμπάνια ενημέρωσης. Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας απευθύνεται πλέον στα παιδιά, και μια έκτακτη κατάσταση, δηλαδή της πανδημίας του κορωνοϊού, λανσάρεται ως κάτι το φυσιολογικό.

Στη νέα αυτή καμπάνια η ΓΓΠΠ ρωτά: «Εσύ για ποιόν φοράς σήμερα τη μάσκα σου;», ενόψει και της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, τα παιδιά φορούν τις μάσκες τους για να προστατεύσουν τους ανθρώπους που αγαπούν και οι μάσκες κάνουν τα… μαγικά τους.

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε

Το ότι τα παιδιά μπορούν να μεταφέρουν πολύ μικρό ιικό φορτίο δεν επηρεάζει τις κυβερνητικές αποφάσεις. Εξάλλου η στόχευση είναι άλλη. Του να δημιουργηθεί μια νέα γενιά απόλυτα ελεγχόμενοι και υπάκουη απέναντι στις κρατικές εντολές.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Στην κυβέρνηση έχουν μπερδέψει το shopping star και το my style rocks με την υποχρεωτική χρήση μάσκας και νομίζουν ότι είναι αξεσουάρ; Να βγάλουν την λίστα με τα ονοματεπώνυμα και τα στοιχεία των αρρώστων στα νοσοκομεία από covid . Όχι άλλους διάσημους που κόλλησαν. Καθημερινούς ανθρώπους. Ποιοί έχουν κολλήσει αυτήν την στιγμή και ποιοί είναι διασωληνωμένοι; Το πλύσιμο των χεριών ναι πρέπει ΟΛΟΙ οι άνθρωποι να το μάθουν αλλά τα υπόλοιπα τι είναι ; Να βγάλουν λίστα

  2. Ψυχολογικά παιχνίδια σε άλλο επίπεδο. Δεν μας λένε όμως οι μάσκες τι πιστοποίηση έχουν; Μήπως καμία; Απλώς είναι για το φαίνεσθαι;

  3. Ειδικά το σκυλάκι με τη γλώσσα έξω είναι όλα τα λεφτά. Πάλι καλά που δεν έβαλαν μάσκα-γίδι.

Comments are closed.