«Όταν δεν θες να σε βιάσει ο άλλος, δεν πας στον χώρο του» – Ο Σταμάτης Γονίδης μιλά για τις καταγγελίες

Κοινοποίηση:
gonidis1402-682x384

Σταμάτης Γονίδης – Η  φράση που προκάλεσε αίσθηση.

 Στο Σου Κου Family παραχώρησε συνέντευξη ο Σταμάτης Γονίδης και σίγουρα όσα ανέφερε θα συζητηθούν. Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων μίλησε και για τις καταγγελίες που γίνονται τελευταία για παρενόχληση και όσα είπε αποτελούν έκπληξη.

«Όταν δεν θες ο άλλος να σε βιάσει υπάρχουν πολλοί τρόποι να το αποφύγεις, δεν θα πας στον χώρο του. Του ρίχνεις ένα χαστούκι, λες θα πάω στην αστυνομία ή θα το πω στον μπαμπά μου. Όταν επειδή θέλεις να μείνεις στην δουλειά, δέχεσαι αυτόν τον εκβιασμό το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να φύγεις.»

 

Η ομάδα της εκπομπής διαφώνησε με πολλά από τα λεγόμενα του τραγουδιστή, με την Αντελίνα Βαρθακούρη να αναφέρει: «Είμαι αντίθετη. Δεν δέχομαι ότι αν ένα θύμα που έχει κακοποιηθεί, δεν θα του συμβεί. Δεν έχουμε όλη την ίδια δύναμη και τον ίδιο χαρακτήρα.»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

22 Σχόλια

  1. Άραγε αν έκανε καταγγελεια ένας πατέρας η μια μάνα για το παιδί της τώρα και όχι πριν 20 χρόνια για βιασμό και ο βιαστής ήταν πάκι τι λέτε να γινόταν;

    1. “Ντροπή σου οικονομικέ μετανάστη! Ντροπή σου” και θα συνέχιζε να βουτάει τα επιδόματα των Εβραιοπόρνων των ΜΚΟ κι εκάστοτε κυβέρνησης, να μην πληρώνει ΜΊΑ σε φορολογία, να τρώει, να χεζει, να κοιμάται τζάμπα και να πηδάει προοδευτικές αναρχομούνες ελληνίδες!

  2. Σου πέρασε ποτέ πως πολλοί από αυτούς όπως και σε άλλους επαγγελματικούς χώρους είναι εκβιαστές, απατεώνες και υποκριτές, θα σου σκάψουν πρώτα το λάκο για να πέσεις και μετά θα στην ‘πέσουν’. Τι κάναν αρκετοί Αλβανοί στα μέσα του μαζέματος των ελιών, ή μας τα αυξάνεις ή φεύγουμε. Για πήγαινε στην αστυνομία να καταγγείλεις έναν μεγαλοπαράγοντα του θεάτρου ή της μουσικής, μόνος, άγνωστος, χωρίς βαριές πλάτες;;; Για δες τι θα γίνει.

    1. Καταρχήν του ορμάς και τοθ σπας τα δόντια όταν είσαι ηθικός, καθότι δώρον άδωρο η καταγγελία με τέτοιους νόμους της φούτσας.
      Οταν όμως είσαι σάπιος ψυχή και σώμα, πρώτα κάνεις καριέρα πηδωντας πολλά παλούκια κι ύστερις ζητάς τα ρέστα για οικονομική αποζημίωση ψυχικής οδυνης ακόμη και μετά από 20χρ. Εννόησες ή απλά ανήκεις κι εσύ στην 2αν κατηγορία;….

      1. Καταρχήν θα στα σπάσουν οι όποιοι μπράβοι του τα δόντια και όχι εσύ και ο κάθε αδύνατος από εμάς. Αν είναι πολύ δυνατός, σπουδαίος και εμπαθής θα βρεί να στην κάνουν και εκ του νομικού, δηλαδή διασυρμός και οικονομικό γδάρσιμο.
        Δεύτερον, άμα σε εκβιάσουν, θα έχεις θέμα. Έμπλεξες γιατί σε έμπλεξαν. Πως το μπαλατζάρεις, την οργή με το ρεαλισμό να ζήσεις για την άλλη μέρα. Δεν έχεις βρεθεί στη θέση, και δε μιλάω απαραίτητα για σεξουαλικό εκβιασμό, να σκύψεις κάτω το κεφάλι και να γίνεις ο μαλάκας τους, εκτός αν μεγάλωσες και ζεις στα πλούτη και τη δύναμη οπότε το θεώρησες αυτονόητο το αγαθό να σέβονται την αξιοπρεπειά σου έξω σε αυτό τον κόσμο και ποιούς συμβιβασμούς έχεις την πολυτέλεια να κάνεις… Να αναγκαστείς να κάνεις και να δεχθείς μια κατάσταση για να μη σου κάνουν κάτι χειρότερο γιατί μάλλον δεν θα έχεις διέξοδο βιοπορισμού, και δεν έμαθες να είσαι και εγκληματίας. Ταπεινώνεσαι βέβαια, αλλά καθημερινά στην εργασία το υποφέρεις, όχι επειδή μπορεί να μην είσαι καλός στη δουλειά σου αλλά γιατί δεν είναι αυτοί καλοί στη δουλειά τους. Εσύ όμως θα χάσεις τη δουλειά σου αν πεις και κάνεις έστω και μια φορά αλλιώς.
        Εύκολο το έχεις να βρείς ανά πάσα στιγμή με κάθε κατάσταση ξανά εργασία; Πιθανόν ένας/μία όταν γίνει δυνατός/ή μετά από 20 χρόνια να θελήσει να εκδικηθεί. Αυτό όμως είναι ατομική του/της επιλογή και εξαρτάται κυρίως στο πως θα ζήσεις αυτά τα 20 χρόνια και που θα φθάσεις και αν.
        Επομένως μη θεωρείς πως όλοι είναι ψεύτικοι στις καταγγελίες τους. Υπάρχουν και πραγματικά αδικημένοι, κερατάδες και δαρμένοι που όταν γίνουν γνωστοί και αν καταξιωθούν στα μέτρα του κόσμου, όπως η Μπεκατώρου μπορεί και να εκδικηθούν.

  3. μπραβο ρε Γονιδη καλα τα λες. ετσι ειναι. οι περισοτερες το θελουν και πανε και μετα μεμφονται τους ανδρες που τους την πεσανε

  4. Εγώ ακούω Metal αλλά o σκυλάς ο Γονίδης τα λέει καλύτερα και από τον Ozzy Osbourne

  5. Μπορεί να βρεθείς, όπως εγώ, στο λάθος μέρος, τη λάθος στιγμή και όταν σού έγινε η πρόταση να πας στο συγκεκριμένο χώρο καθόλου δεν υποψιάστηκες τι επρόκειτο να συμβεί. Πες το αφέλεια, άγνοια της νιότης.

  6. Μπράβο κύριε Γονιδη η αλήθεια βέβαια πονάει τα μέσα μαζικής αποβλακωσης. Όλες οι κυρίες που δεχθηκαν παρενόχληση η βιασμό σύμφωνα με τα λεγόμενα τους είναι διάσημες πλούσιες και καλό πεντρεμενες όλα αυτά πως έγιναν; Εάν ήταν άσημες και δεν είχαν φιλοδοξίες ποιος θα τις παρενοχλουσε σεξουαλικα; Όλοι γνωρίζουμε πως γίνεσαι διάσημος, αλλά όλοι το έχουν τούμπανο και εγω κρυφό καμάρι.

  7. Σωστός ο Σταμάτης!!! Εγώ θα τα έλεγα, λίγο χύμα & στράτα. Όποιος δεν ξύνεται στην γκλίτσα του Τσοπάνη, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Όλοι τώρα θυμήθηκαν τον βιασμό, την παρενόχληση, το φιστίκωμα, ή όπως αλλιώς λέγετε. Όλα είναι στο DNA του κάθε ενός.

  8. ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ!!! ΓΙΑ ΣΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗ ΑΡΧΟΝΤΑ!!! ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΚΑΚΟ ΕΙΠΕ;;; ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΑΜΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΑΠΛΩΝΕ ΧΕΡΙ Η ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΕΑΝ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΑΝΤΡΑΣ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΘΑ ΚΑΘΙΣΑΣΤΑΝ;;; Η ΘΑ ΤΟΥ ΡΙΧΝΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΟΥΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΑΤΕ ΡΟΜΠΑ;;; ΡΩΤΑΩ….ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ ΔΕΧΟΣΑΣΤΑΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΕΣΑΣ Ο ΛΩΚΟΣ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ….

  9. Γεια σου Σταμάτη άρχοντα…! Ζούμε στην εποχή της εκπόρνευσης και της εκπούστευσης, όπως έλεγε ο μεγάλος Καργάκος!!

  10. Σωστά!Όμως,για να ακριβολογούμε:Ο βιασμός,Σταμάτη,είναι το τελευταίο σκαλοπάτι,η αποτροπή του οποίου εκ μέρους του θύματος δε μηδενίζει την-εν γένει-σεξιστική συμπεριφορά του δράστη:Παρενόχληση,άσκηση βίας λεκτικής-ψυχολογικής-σωματικής.Αυτά καταγγέλει η πλειονότης των θυμάτων…

    1. Ολα αυτά είναι στον αέρα και δεν πατούν πουθενά. (Παρενόχληση, άσκηση βίας λεκτικής-ψυχολογικής-σωματικής). Η οποιαδήποτε ΚΟΤΑ μπορεί να τα χρησιμοποιήσει όποτε θέλει, χωρίς κανένα ΣΤΟΙΧΕΙΟ!!! Μετά από 500 χρόνια!!! και άντε να καθαρίσεις μετά την ΛΑΣΠΗ!!! Ξεκάθαρος εκβιασμός!!! Αλλά στα τέλος πέρνετε όπως πάντα τα Π@π@ρι@ μας!

  11. Πες τα, ρε Μεγάλε Γονίδη, γιατί χάθηκε πιά το μέτρο …
    Μας ζαλίσανε τον έρωτα όλα τα σιτεμένα “ταλαντούχα παιδιά” της Τέχνης και του Αθλητισμού, που κάποια στιγμή θυμήθηκαν ότι “παρενοχλήθηκαν” στα νιάτα τους , ενώ προηγουμένως “είχαν κάτσει τσούτα” , για να αποκτήσουν την εύνοια και να πάρουν τους ρόλους και τις διακρίσεις “με την αξία τους” …
    Χάθηκε η αξιοπρέπεια, χάθηκε η ντροπή … ΕΛΕΟΣ !!! ΄Οχι άλλο κάρβουνο, ρεεεεεεεεεεεεε …

  12. Ακριβώς Σταμάτη , όταν έχεις αξιοπρέπεια φεύγεις δεν πουλάς και την ψυχή σου για να ανέλθεις ή να πάρεις έναν ρόλο. Σε όλες τις δουλειές γίνονται αυτά όποιος ή όποια δεν θέλει το αποφεύγεις με πολλούς τρόπους!

  13. Συμφωνω απολυτα!!!!! Οχι μονο δεν πας στον χωρο του, αλλα φευγεις τρεχοντας και ολα τα αλλα ειναι παραμυθια της Χαλιμας!!!!!!

Comments are closed.