Όταν έχεις πραγματικό ηγέτη! Άστραψε και βρόντηξε ο Όρμπαν κατά ΕΕ: «Ότι και να κάνετε οι οργανώσεις ομοφυλόφιλων δεν θα μπουν ποτέ στα σχολεία μας»

Κοινοποίηση:
ορμπαν

Αποστομωτική απάντηση έδωσε ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Βίκτορ Όρμπαν στην ΕΕ με αφορμή τις επικρίσεις που δέχεται η χώρα του για το νόμο του κράτους  περί προστασίας των ανηλίκων ο οποίος απαγορεύει την διάδοση της προπαγάνδας της ομοφυλοφιλίας στα σχολεία.

Όπως είπε ο Όρμπαν «το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ασκούν πιέσεις στην Ουγγαρία για να επιτρέψουν σε οργανώσεις ομοφυλόφιλων να έχουν πρόσβαση στα σχολεία μας και τα νηπιαγωγεία.
Η Ουγγαρία όμως δεν πρόκειται ποτέ να το δεχτεί αυτό».
Όπως είπε ο ίδιος η συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου της περασμένη Τετάρτης όπου συζητήθηκε ο νόμος περί προστασίας των ανηλίκων ήταν ωφέλιμη καθώς διευκρινίστηκαν οι θέσεις της Ουγγαρίας.

Ο  Όρμπαν δήλωσε ότι η συζήτηση ουσιαστικά αφορά ποιος πρέπει να αποφασίζει για το πώς πρέπει να ανατρέφονται τα παιδιά.

«Οι θεμελιώδεις αξίες της ΕΕ κάνουν σαφές ότι αυτό είναι ένα θέμα που ανήκει αποκλειστικά στην εθνική δικαιοδοσία ενός κράτους. Οι γραφειοκράτες των Βρυξελλών δεν έχουν καμία θέση εκεί.

Ότι και να κάνουν στην ΕΕ οι ομοφυλόφιλοι θα μείνουν μακριά από τα σχολεία και τα νηπιαγωγεία μας», είπε.

Την ίδια ώρα η UEFA επέλεξε να τιμωρήσει την εθνική ομάδας της Ουγγαρίας με αποκλεισμό των θεατών στα επόμενα δύο παιχνίδια της, καθώς για το τρίτο ματς θα ισχύσει αναστολή για περίοδο δύο ετών, μετά την απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της να την τιμωρήσει για την «ρατσιστική» όπως την ερμήνευσε η UEFA συμπεριφορά οπαδών της, κατά τη διάρκεια αγώνων του Euro 2020 στη Βουδαπέστη.

Τα περιστατικά  που «είδε» η UEFA έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια των αγώνων των Μαγυάρων εναντίον της Πορτογαλίας, της Γαλλίας και της Γερμανίας, που φιλοξενήθηκαν στην «Πούσκας Αρένα».

Στην Ουγγαρία, επιβλήθηκε επίσης πρόστιμο 100.000 ευρώ για τη συμπεριφορά των οπαδών της και το πανό στις εξέδρες που έγραφε «Anti-LMBTQ».

Παράλληλα, η τιμωρία αυτή, προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Υπουργού Εξωτερικών της χώρας, Πίτερ Σιτζάρτο, ο οποίος επιτέθηκε στην Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Facebook:

«Η UEFA πρέπει να ντρέπεται για την απόφαση της αυτή. Η επιτροπή που πήρε αυτή την απόφαση είναι αξιολύπητη. Λειτούργησε σαν τα καθεστώτα, που δεν χρειαζόταν αποδείξεις για να καταδικαστείς. Απλά μια ανώνυμη καταγγελία. Ντροπή», ανέφερε στο μήνυμα του!

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Μπράβο στον Ορμπαν!!!!!!!
    Ο βλαμμένος ο δικός μας και το κόμμα του συνασπίστηκαν με τα άλλα αδελφά κόμματα ώστε να μην συμμετέχει πλέον το κόμμα του Ορμπαν στο ΕΛΚ!!!!!
    Και σιγά που χέστηκε ο Ορμπαν που δεν είναι στο ΕΛΚ!!!!?

  2. Μήπως γίνεται να κλωνοποιηθει ο συγκεκριμένος ΗΓΕΤΗΣ και ο κλώνος του να κατέβει προς Ελλάδα μεριά????? Θα μου πεις βέβαια πόσοι από τους Έλληνες θα τον ψηφίσουν…………80 χρονών συνήθειες δεν κόβονται……………..

  3. Ο Ορμπαν είναι υπόδειγμα ηγέτη που προστατεύει την παιδική αγνότητα από τις διεστραμενες επιδιώξεις διαστροφης και εκφυλισμου της νεας γενιάς από το φαύλο διευθυντηριο της ΕΕ.

  4. Προσωπικά, υποκλίνομαι στην σοβαρότητα, την υπευθυνότητα, την ακεραιότητα και την προσωπικότητα αυτού του Μεγάλου Ανδρός … ΄Ολα τα άλλα πολιτικά τσουτσέκια -εγχώρια και ξένα- είναι άχρηστα σκύβαλα που προορίζονται για τα κοτέτσια …

  5. Και εμείς εδώ ,οι σοφοί,ψηφίζουμε τους φουστηδες ….δεν υπάρχει σωτηρία.

  6. Από τις ελάχιστες χώρες που σήμερα αξίζει να ζήτήσεις άσυλο.

Comments are closed.