Όταν έχεις κράτος που σέβεται τους πολίτες του! Η Δανία βάζει απαγορευτικό και στο εμβόλιο Johnson & Johnson – “Τα πλεονεκτήματα δεν υπερτερούν του κινδύνου”

Κοινοποίηση:
εμβόλιο Johnson&Johnson

Η Δανία, μετά το εμβόλιο AstraZeneca, δεν θα χρησιμοποιήσει και αυτό της J&J στην εκστρατεία ανοσοποίησης, όπως ανακοίνωσε, λόγω πιθανών σοβαρών παρενεργειών.

Η Δανία, η πρώτη χώρα της Ευρώπης που διέκοψε τη χρήση του εμβολίου της AstraZeneca για την Covid-19, τον Απρίλιο, ανακοίνωσε τη Δευτέρα (03/05) ότι θα κάνει το ίδιο και για το μονοδοσικό εμβόλιο της εταιρείας Johnson & Johnson, λόγω πιθανών σοβαρών παρενεργειών.

Τόσο ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΜΑ) όσο και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας έχουν δώσει το «πράσινο φως» στο συγκεκριμένο εμβόλιο.

«Η Εθνική Αρχή Υγείας της Δανίας κατέληξε στο συμπέρασμα ότι τα πλεονεκτήματα από τη χρήση του εμβολίου της Johnson & Johnson για την Covid-19 δεν υπερτερούν του κινδύνου πρόκλησης μιας πιθανής ανεπιθύμητης ενέργειας, της VITT (ένα πολύ σπάνιο είδος θρόμβωσης) στους ανθρώπους που λαμβάνουν το εμβόλιο. Κατά συνέπεια, θα συνεχίσει το δανέζικο πρόγραμμα μαζικού εμβολιασμού για την Covid-19 χωρίς το εμβόλιο της Johnson & Johnson», αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε.

Η Δανία δεν είχε δώσει μέχρι και σήμερα την έγκρισή της για τη χρήση του εμβολίου που κυκλοφορεί στην Ευρώπη με την ονομασία Janssen. Εκτιμάται ότι η σημερινή απόφασή της θα καθυστερήσει κατά τέσσερις εβδομάδες την εκστρατεία ανοσοποίησης στη χώρα, όπου η πανδημία θεωρείται ότι έχει τεθεί «υπό έλεγχο». Οι περισσότεροι άνθρωποι που ανήκουν σε ομάδες υψηλού κινδύνου καθώς και το υγειονομικό προσωπικό έχουν ήδη εμβολιαστεί με άλλα σκευάσματα. Σύμφωνα με την πιο πρόσφατη ανακοίνωση, το 23,4% των Δανών έχει κάνει μια πρώτη δόση εμβολίων και το 11,5% έχει λάβει και τη δεύτερη.
Σήμερα, στην Ευρώπη χρησιμοποιούνται τέσσερα εμβόλια για την Covid-19: των εταιρειών Pfizer-BioNTech, Moderna, AstraZeneca και Johnson & Johnson.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. H ΜΑΡΕΒΑ πότέ εμβολιάστηκε;;; Και η άλλη, η bimba, η ΠΤΔ, πότέ έκανε την ‘δεύτερη’ δόση Η2Ο;;; Και η άλλη, η βρεφοκρατούσα, του Μπαλατσινού; ( που έχει και μωρό και θα έπρεπε να κάνει δέκα δέκα τα εμβόλια;;;)

  2. Τα σοβαρά κράτη που σέβονται τους πολίτες τους, δεν παραγγέλνουν κανένα εμβόλιο για την πλανδημία, όπως έκανε ο πρόεδρος της Τανζανίας(και φυσικά τον έφαγαν…). Απλά, το σχέδιο της ΕΕ, πλέον, είναι να επιβάλλει αποκλειστικά τα mRNA, δηλαδή την άκρως επικίνδυνη τεχνολογία που προώθησε εξαρχής ο ψυχοπαθής Bill Gates.

    1. Τα άλλα είναι DNA εμβόλια,ακόμα χειρότερα (J&J,Astra,Sputnik). Και ο Gates ετοιμάζει και τα replicating εμβόλια,που αυτοαναπαράγονται μέσα στον οργανισμό. Προσεχώς και αυτά θα τα φέρουν. Προς το παρόν έχουμε τα non-replicating.

  3. ανοιξτε ολα τα εμβολια να επιλεξει ο καθενας οτι θελει και αν θελει , και να ειναι χωρις ραντεβου τα εμβολιαστικα κεντρα , 24 ωρες το 24 ωρο

  4. Και το AstraZeneca στις ΗΠΑ δεν είναι καν εγκεκριμένο,ούτε καν με Emergency Use Authorization. Εδώ δεν τους ενδιαφέρει τίποτα.

  5. θεωρειτε οτι η ελλαδα εχει κρατος??? ουτε κρατος ουτε πολιτες. μονο κατοικους……………….. με τσι υγιες σας…. και του χρονου…………

  6. ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΚΡΑΤΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΛΑΟ ΕΔΩ ΕΚΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΣΩΤΗΡΑ

Leave a Response