Όρεξη για ποτάρες είχε η Ρουλίτσα! Τώρα θα τις πιει στη ΓΑΔΑ – Τι της έλεγε η αδερφή της πριν τη συλλάβουν

Κοινοποίηση:
patra33-1-1024x577-1024x577-1-768x433-1-768x433-1-1-1-1-2

Μετά την άσκηση ποινικής δίωξης στη Ρούλα Πισπιρίγκου για ανθρωποκτονία από πρόθεση για τον θάνατο της κόρης της Τζωρτζίνας, μαρτυρίες συνεχίζουν να δίνουν τροφή για συζητήσεις και προκαλούν αίσθηση.

Όπως φαίνεται εκτός από την 33χρονη κατηγορουμένη και άλλα άτομα από το στενό περιβάλλον της, έδειχναν να μην έχουν συνειδητοποιήσει τα όσα συμβαίνουν. Είναι χαρακτηριστική η μαρτυρία για την αδερφή της, τη Δήμητρα, η οποία φέρεται να λέει πως δεν έβλεπε την ώρα να κλείσει η υπόθεση για να πάει για ποτάρες.

Κάτι που αποκάλυψε μιλώντας στην Κοινωνία Ώρα MEGA, η δικηγόρος Ανθούλα Ανάσογλου που έχει μελετήσει την υπόθεση: «Όλα ξεκίνησαν από τους γιατρούς της Πάτρας. Εκείνοι χτύπησαν πρώτοι καμπανάκι».

Όπως λέει υπήρχαν δημοσιεύματα στην αρχή των περιστατικών στον Τύπο της Πάτρας, που στέκονταν δίπλα στην οικογένεια.

«Έλεγαν τι είναι αυτά που ακούγονται, σταματήστε να βλέπετε αστυνομικές ταινίες».

Η ίδια, μιλώντας με δημοσιογράφους στην Πάτρα, είπε ότι της μετέφεραν ότι λίγο πριν τη σύλληψη της 33χρονης κατηγορουμένης πλέον, υπήρχε επικοινωνία των δημοσιογράφων με την αδερφή της η οποία είπε χαρακτηριστικά:

«Αμάν να τελειώσουν όλα αυτά να πάμε για ποτάρες. Δεν έχουν καμία συνείδηση για το τι συμβαίνει. Μιλάνε σαν να λένε ποίημα».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: