Όποιος αρρωστήσει, ας κάνει το σταυρό του! Τέλος οι ΜΕΘ στην Αττική. ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΧΑΟΣ

Κοινοποίηση:
μεθ

Στο «κόκκινο» είναι η κατάσταση στο Νοσοκομείο Σωτήρια, όπου πλέον δεν υπάρχει κανένα διαθέσιμο κρεβάτι ΜΕΘ για Covid-19. Το νοσοκομείο, σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδει ο ΣΚΑΪ, βρίσκεται σε ασφυκτική πίεση αφού και τα 84 κρεβάτια στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας είναι κατειλημμένα. H κατάσταση, ωστόσο, δεν είναι καλύτερη στα δύο άλλα μεγάλα νοσοκομεία της Αθήνας, δηλαδή στον Ευαγγελισμό και το Αττικό, αφού στο πρώτο υπάρχει μόλις μια διαθέσιμη κλίνη ενώ στο δεύτερο δύο, και φαίνεται πιθανό να καλυφθούν σύντομα κι αυτά. Πάντως, την επόμενη εβδομάδα αναμένεται η χορήγηση νέων κλινών από μετατροπή ήδη υπαρχουσών κλινών τόσο στον Ευαγγελισμό όσο και στα νοσοκομεία της Δεύτερης Υγειονομικής Περιφέρειας, όπως το Αττικό.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

 1. Ναι, γιατί οι μισοί είναι Αλβανοί!!!!!!!!!!!!

 2. Νομίζω θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον να είχαμε τους απόλυτους αριθμούς ποιοι είναι στα κρεβάτια και ΜΕΘ κορονοϊού στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ νοσοκομεία. Τι ποσοστό από την διακρατική συμφωνία που είχε γίνει με γειτονική χώρα πέρσυ, που δεν διαθέτει ΜΕΘ, να τους καλύπτουμε εμείς. Πόσοι είναι οι λαθρομετανάστες. Το σκληρό lockdown που τρώμε εμείς, προς χάρην ποιόν ΜΗ Ελλήνων γίνεται; Θα μπορούσατε να βρείτε και να δημοσιεύσετε την στατιστική αυτή; Πιστεύω είσαστε ίσως οι μόνοι που θα τολμούσατε.

 3. Το Σωτηρία είναι γεμάτο σομαλούς αφγανούς Πακιστανούς Κανείς δεν μιλάει ελληνικά εκεί μέσα πήγαινε να δείτε τι γίνεται

 4. ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΛΕΟΝ, Κ Ο ‘ΜΠΑΜΠΟΥΛΑΣ’ ΤΩΝ ΜΕΘ, ΚΑΙ ΚΑΛΑ……

 5. Ένας ιερέας που πίστευε ότι δεν υπάρχει κορονοϊός και χλεύαζε τους πιστούς που πήγαιναν με
  μάσκα σε εκκλησία της Πάτρας, κόλλησε κορονοϊό και τώρα δίνει τη δική του μάχη με τον ιό.

  «Ο συγκεκριμένος ιερέας χλεύασε επανειλημμένως συγγενικό του πρόσωπο επειδή
  φορούσε μάσκα στην εκκλησία. Επιπρόσθετα έκανε κήρυγμα στην εκκλησία ότι
  δεν υφίσταται ο κορονοϊός και ότι όλα γίνονται για να χτυπηθεί η εκκλησία»!

  Τσαρλατανισμός – επιστήμη 0-1000

 6. Πόσες ΜΕΘ έφτιαξε ο Κικίλιας με τα λεφτά που έκαναν δωρεά οι πλούσιοι ;Πετάξτε έξω από ΜΕΘ γυφτους ,λάθρο και Αλβανούς !!!Προτεραιοτητα στους Έλληνες !!!!

 7. Αφού άδειασαν τα γηροκομεία και τον κάθε ηλικιωμένο με λίγο πυρετό τον πήγαν σε ΜΕΘ λογικό είναι. Πριν δύο χρόνια θείος πέθανε σε απλό δωμάτιο Νοσοκομείου με οξυγόνα , ορό , σωληνάκια καλώδια κ.λ.π..
  Σήμερα θα τον είχαν σε ΜΕΘ να κάνουν το παιχνίδι τους. Και τα πρόβατα νομίζουν πως το σκηνικό είναι αληθινό. Ζούμε μία καλοστημένη παγκόσμια σκηνοθεσία που ο Σπήλμπεργκ ωχριά μπροστά της.

Comments are closed.