Όλοι μαζί ξανά!!

Κοινοποίηση:
erotimatologio

Ζούμε σε προκλητικές στιγμές. Το δεύτερο κύμα του κορωνοϊού και το δεύτερο lockdown (εγκλεισμός) είναι μια προκλητική στιγμή για ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. Χρειαζόμαστε σήμερα να ισχυροποιήσουμε την μεταξύ μας αλληλεγγύη και συνεργασία.

Έχοντας υπόψη ότι ΔΕΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΘΑ από ΚΑΝΕΝΑΝ, ζητούμε την ΒΟΗΘΕΙΑ σας με την έκφραση των απόψεών σας σχετικά με την επιβολή των μέτρων του lockdown.

Στόχος της μελέτης μας είναι η ανάδειξη της ΦΩΝΗΣ των ΠΟΛΙΤΩΝ σχετικά με το lockdown.

Για αυτό, σας παρακαλούμε να αφιερώσετε λίγο από τον πολύτιμο χρόνο σας και να συμπληρώσετε το σχετικό ΑΝΩΝΥΜΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ, στον ακόλουθο διαδικτυακό δεσμό (πατήστε τον δεσμό για να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο):

Ερωτηματολόγιο

Αναγνωρίζουμε ότι σήμερα πρέπει να βοηθήσει ο ένας τον άλλον, περιμένουμε την θετική σας ανταπόκριση και σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Με εκτίμηση,

 • Επαμεινώνδας Ε. Πανάς, σ. Καθηγητής, πρώην Πρόεδρος του Τμήματος      Στατιστικής & Πληροφορικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών
 • Δημήτριος Παϊταρίδης, Ph.D.
 • Κωνσταντίνος Μπουκουβάλας, M.Sc.
 • Αλέξανδρος Παυλίδης, M.Sc.
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

 1. Εγώ την έρευνα την κάνω και επώνυμα όχι ανώνυμα.
  Για να δούμε τα αποτελέσματα

 2. Καλησπέρα Κυριάκο μου σε την κακαβιά γιατί θα γεμίσουν τα Γιάννενα κορωνοιο

 3. αξιόπιστες οι έρευνες του καθηγητή κυρίου Πανά. εννοείται ότι θα απαντήσουμε

 4. και μονο που ειδα το όνομα του κύριου Πανα το κάνα αμεσα!

  περιμένω εναγωνίως τα αποτελέσματα

 5. Επιτέλους….
  Γιατί μετά τα τελευταία ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΩ που μπαίνουν στο στόμα της σημερινής κυβέρνησης, κατόπιν αποφάσεων της γριάς γκιόσας του βερολίνου (μια που ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ) ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΞΑΝΑ (έστω και στα χαρτιά, μια και δεν μπορούμε πουθενά αλλού) ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΝΩΣΤΗ -έστω και τώρα- Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ σχετικά με το lockdown…
  Φυσικά συμπλήρωσα πριν από λίγο το «Ανώνυμο ερωτηματολόγιο» ΠΟΥ ΘΕΩΡΩ πως έπρεπε να είναι ΕΠΩΝΥΜΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ, για πρέπει να μάθουν όλοι οι φοβισμένοι αυτής της Χώρας, πως ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ !
  Και αυτό, για να μην ξεχνάνε στου Μαξίμου πως κάθε νόμισμα ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΠΛΕΥΡΕΣ μια που ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ…. ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΠΙΚΟ ! ! !
  β. τεζαρης
  ϶ϵλληνας ψηφοφόρος, βαναύσως φορολογούμενος και 365 ημέρες τον χρόνο, όμηρος του καθεστώτος των Αθηνών ! ! !

Leave a Response