Όλοι ήξεραν στην Ανδραβίδα, αλλά κανείς δεν μιλούσε… «Όποιος του έφερνε αντίρρηση τον τακτοποιούσε αναλόγως»!

Κοινοποίηση:
ωδωδωδ

Για μερικά ενοίκια που του χρωστούσε η οικογένεια Κλότσι έφτασε στο τετραπλό φονικό ο μακελάρης της Ανδραβίδας, ο οποίος συνελήφθη αργά χθες το βράδυ στην Πάτρα και σήμερα το πρωί ομολόγησε την αδιανόητη πράξη του στους αστυνομικούς Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου.

Οι αστυνομικοί θα πάνε με τον δράστη στο μοιραίο σπίτι για να γίνει η αναπαράσταση της φρίκης και να τους περιγράψει ακριβώς το πώς δολοφόνησε τέσσερα άτομα, μεταξύ των οποίων δύο μικρά παιδιά…

Ο 60χρονος, ο οποίος μπήκε στο σπίτι από την πίσω πόρτα και διέπραξε το στυγερό αυτό έγκλημα, είχε βάλει τα πτώματα της Μαρίας και του Αρμάντο Κλότσι πάνω σε ένα τρέιλερ στην αποθήκη του σπιτιού που διέμεναν, ενώ το τρίχρονο αγόρι το έσυρε πάνω σε κλινοσκεπάσματα στο δάπεδο της αποθήκης, δίπλα στο τρέιλερ. Το μόλις ενάμισι έτους βρέφος εντόπισε νεκρό ο 12χρονος αδελφός του μέσα στο σπίτι, όπου υπήρχαν διάσπαρτες κηλίδες αίματος.

Τα τραύματα στον Αρμάντο και στη Μαρία προήλθαν από πυροβόλο όπλο, όπως έδειξε η ιατροδικαστικής εξέταση. Ο αδίστακτος δολοφόνος πυροβόλησε στο κεφάλι τους γονείς και στη συνέχεια αφαίρεσε τη ζωή των δύο ανυπεράσπιστων παιδιών φράζοντας τις αναπνευστικές οδούς τους.

Κι όλα αυτά για μερικά ενοίκια…

Όλοι ήξεραν πόσο βίαιος ήταν, αλλά δε μιλούσαν…

Ο 60χρονος ήταν βίαιος όπως λένε οι κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι προσθέτουν πως συνεχώς κάτι γινόταν. Αλλά επικρατούσε σιγή και δεν μιλούσε κανείς μέχρι τώρα, γιατί όπως λένε φοβόντουσαν…

Σύμφωνα με την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», το 2013 ο δράστης είχε πυροβολήσει επτά φορές έναν άλλον άνδρα, ο οποίος ευτυχώς έζησε. Και δεν ήταν η πρώτη φορά.

Όταν ήταν 15 χρονών, ο φονιάς πυροβόλησε πάνω σε μια αψιμαχία έναν φίλο του με καραμπίνα στο πόδι…

Μια φιλοζωική εταιρεία της περιοχής μάλιστα, τον είχε καταγγείλει στις Αρχές γιατί πυροβολούσε και σκότωνε ζώα.

«Βοήθεια, βοήθεια ο αδελφός μου…»

Ο Λευτέρης Μαντζώρος, ιδιοκτήτης του συνεργείου μοτοσικλετών που βρίσκεται απέναντι από το σπίτι που έγινε η τραγωδία και είδε το 12χρονο αγόρι που βρήκε νεκρή την οικογένειά του να κρατά το άψυχο αδελφάκι του, μίλησε στην εκπομπή για τις συγκλονιστικές εικόνες που είδε και έζησε:

«Εμείς ήμασταν εδώ στο συνεργείο και εργαζόμασταν. Και ξαφνικά ακούμε ‘βοήθεια, βοήθεια, ο αδελφός μου δεν ανασαίνει το παιδί’. Και τον φέρνουμε μέσα εδώ, αφού ήρθαμε μέσα στο μαγαζί, το βάλαμε πάνω στο γραφείο και είδαμε ότι το παιδί ήταν παγωμένο. Γιατί ήδη ήταν νεκρό.

Και μετά φώναζε το παιδί να βοηθήσουν τη μάνα του, ‘είναι και η μάνα μου μέσα’, το ηρεμήσαμε το παιδί, το πήγαμε λίγο πιο πέρα στην άλλη μεριά να μην είναι μπροστά στον αδελφό του που ήταν πεθαμένος. Με το που είδαμε ότι το παιδί ήταν όντως χτυπημένο το είχαν φέρει με ένα μπεϊμπιλίνο και ένα φανελάκι και είχε σημάδια στο σώμα του, είχε και αίμα στο στόμα του, ήταν παγωμένο, καλέσαμε το ασθενοφόρο να το πάρει και ταυτόχρονα την Ασφάλεια. Και προσπαθήσαμε να συνεφέρουμε το παιδάκι να μην είναι σε τέτοια κατάσταση.

Στο σώμα είχε τραύματα το βρέφος, χτυπημένο ήταν. Είχε και σημάδια στο λαιμό του. Ο αδελφός του ήταν πολύ σοκαρισμένος. Δεν μπορούσε να ανασάνει, έκλαιγε, ήταν πολύ χάλια. Και βρήκε τη δύναμη και μπήκε μέσα στο σπίτι από το παράθυρο και έβγαλε τον αδελφό του στο παράθυρο και φώναζε ‘βοήθεια, βοήθεια, ο αδελφός μου να τον σώσουμε’. Κι εμείς ταραχθήκαμε … και προσπαθήσαμε να ηρεμήσουμε τον αδελφό του και εμείς να ξαναπάμε πάλι γιατί είπε ο 12χρονος ότι ήταν και μια σκιά μέσα στο σπίτι, ήταν νύχτα εκείνη την ώρα, είχε σουρουπώσει και μπήκε με το κινητό του με τον φακό μέσα γιατί δεν άνοιγε  η πόρτα.

… Αυτοί οι άνθρωποι είναι εργαζόμενοι, ήταν πολύ καλοί άνθρωποι, δεν είχαν δημιουργήσει κάποια προβλήματα. Δούλευαν και οι δύο».

 

Συγγενής μακελάρη: «Όποιος του έφερνε αντίρρηση τον τακτοποιούσε αναλόγως»

Ο κ.Παναγιώτης, θείος του δράστη του μακελειού της Ανδραβίδας, μίλησε για τον χαρακτήρα του μακελάρη και αποκάλυψε αδιανόητα πράγματα τόσο για τον ίδιο, όσο και για την αδιαφορία της τοπικής κοινωνίας…

Ενώ όπως χαρακτηριστικά είπε σε μια περίεργη οικογενειακή σύνδεση (σ.σ. είναι θείος του μακελάρη και θείος της πρώτη του γυναίκας), η ανιψιά του τον χώρισε γιατί τη χτύπαγε τρεις φορές την ημέρα!

«Ήταν ένας κλειστός χαρακτήρας, ένας άνθρωπος που δεν είχε φίλους, που δεν είχε γελάσει ποτέ. Έκανε παρέα τον εαυτό του και τις δουλειές του. Και όποιος του έφερνε αντίρρηση τον τακτοποιούσε αναλόγως. Αυτή είναι η αλήθεια.

Η ανιψιά μου, κόρη της αδελφής μου, ήταν η πρώτη του γυναίκα. Αυτός ο άνθρωπος με πήρε τηλέφωνο στις τέσσερις τη νύχτα και μου είπε ‘ετούτη τη στιγμή σου @@@ την ανιψιά σου. Άμα είσαι μάγκας τράβα σπίτι να δεις’. Ταράχτηκα και πήγα σπίτι στην αδελφή μου… Την άλλη μέρα τον έπιασα και του είπα, ‘θα μου πεις την αλήθεια, γιατί το έκανες αυτό’. Πήγα στο σπίτι του στους γονείς τους και του και τους είπα για τον γιο τους. Και πετάχτηκε η μάνα του και μου είπε ‘και τι έγινε, οι νέοι έτσι εξηγούνται σήμερα’. …

Η ανιψιά μου τον χώρισε γιατί τη χτύπαγε τρεις φορές την ημέρα, πρωί, μεσημέρι, βράδυ, μέσα στο δρόμο. Χώρισαν και τέλος, ούτε πλήρωσε ποτέ του διατροφή για τον γιο του, τίποτα … Έχει και ένα κορίτσι από τη δεύτερη γυναίκα του. Και αυτή τη βάραγε μέσα στο δρόμο.

Ο 60χρονος ήταν επαγγελματίας, είχε ‘φρουτάκια’ και είχε βγάλει πολλά λεφτά από αυτό το επάγγελμα… Η τοπική κοινωνία δεν ασχολείται με του αλλουνού τα οικογενειακά. Στη γειτονιά δεν υπάρχει κόκορας. Όποιος κόκορας λαλούσε το βράδυ πήγαινε με το αεροβόλο και του έριχνε…».

Γιάννα Παναγοπούλου: «Έγκλημα πρωτοφανούς αγριότητας»

Η γνωστή ποινικολόγος Γιάννα Παναγοπούλου που εκπροσωπεί την οικογένεια των θυμάτων περιέγραψε το έγκλημα ως «πρωτοφανούς αγριότητας για τα εγκληματολογικά χρονικά».

«Θα ακουστούν πολλά. Δυστυχώς αυτό που με θλίβει είναι πως όλα αυτά είναι μεταγενέστερα … Μακελειό, απόλυτη φρίκη, δεν υπάρχουν άλλα λόγια να περιγράψουν τα συγκεκριμένα εγκλήματα … Πνίγει με τα χέρια του δύο μωρά. Αυτό δεν το αντέχει η λογική του μέσου ανθρώπου, η ψυχή του μέσου ανθρώπου. Την εικόνα και τη σκέψη να πνίγει δύο μωρά κανείς άνθρωπος δεν μπορεί να τη διανοηθεί», είπε αρχικά.

Όσο για το ότι όλοι ήξεραν, αλλά κανείς δεν μιλούσε στην τοπική κοινωνία και το αν υπάρχει νομικό πλαίσιο προστασίας κάποιου που τελικά θα μιλήσει,  η κ.Παναγοπούλου είπε:

«Οι Αρχές από ανώνυμες καταγγελίες οφείλουν να τις ερευνούν …  Αν διακριβώσουν ότι δεν υπάρχουν αξιόποινες συμπεριφορές, εξωτερικευμένες, όχι το τι έχει στο μυαλό του ο άλλος, ή πως φαίνεται ο ψυχισμός του, τα χέρια τους είχε δεμένα. Εδώ μιλάμε και για μια τοπική κοινωνία που όταν καταγγέλλεις κάτι, αυτόματα διαρρέεται εύκολα … Τέτοιου είδους εγκλήματα είναι φαινόμενα κοινωνικής παθογένειας, όλοι έχουμε ευθύνες. Όλοι μας κωφεύουμε πολλές φορές γιατί το κακό δεν έχει χτυπήσει τη δική μας πόρτα … ».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Όποιος κακοποιεί και σκοτώνει παιδακια έχει τις συνέπειες του άγραφοι νόμου των φυλακών.. Πριν “αυτοκτονήσει” θα έχει γίνει η σουφρα του σα βαρέλι… Θα πεθάνει άδοξα και άτιμα

  2. Κάτσε τώρα στην μπουζού κουραδόμαγκα

  3. Μια ομάδα να οργανωθεί Ν τους φωνάζουμε Ν τπυς πλακώνουν στο ξύλο οτν γνωρίζουμε τέτοια ατομα

  4. Ε ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ!!!ΟΙ ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΣΑΚΕΙΑΔΕΣ!!!ΝΑ ΠΝΙΞΕΙ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ!!!

  5. Όταν ο άλλος έχει όπλα έτοιμα για χρήση, πως να τον αντιμετωπίσεις; Και να τον σακατέψεις, η να τον καταγγείλεις, λες να μην εκδικηθεί μετά;

  6. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΣΩΠΑΙΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ

  7. Ο ΝΤΑΗΣ ΠΟΥ ΦΟΒΟΝΤΟΥΣΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ…..ΣΙΓΑ ΤΟΝ Μ@Λ@Κ@…..ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΒΡΕΘΕΙ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΤΣΑΚΙΣΕΙ…….ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ….ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΤΣΑΚΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ….ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ.

    1. Οταν ο άλλος βγάλει όπλο και δε διστάζει να ρίξει, είνσι δύσκολο να τον τσακίσεις. Και να τον τσακίσεις στο ξύλο λες να μη γυρίσει μετά με όπλο;

  8. ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ 1000 ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ

  9. Επρεπε να ησουνα γειτονας μου .
    Θα σε εειχα κανει αρνι.

  10. Ρε παιδιά ένας δεν βρέθηκε να του σπάσει τα πόδια στο κάθαρμα το έπαιζε νταής όλα αυτά τα χρόνια ένας!!!

Comments are closed.