Όλα στον βωμό της Μεγάλης Επανεκκίνησης! Η γεμάτη δηλητήριο ατάκα του Άντονι Φάουτσι που τρομάζει: «Ο Άγιος Βασίλης δεν πρόκειται να μεταδώσει σε κανέναν καμία μόλυνση»(ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
Φάουτσι

Ηλικιωμένος, υπέρβαρος, και μπαινοβγαίνει σε ένα σωρό σπίτια. Άλλες χρονιές κανείς δεν θα σκεφτόταν αν ο Άγιος Βασίλης φέρνει μαζί του εκτός από δώρα και κινδύνους, αλλά στα Χριστούγεννα εν μέσω πανδημίας κορονοϊού, οι φόβοι πάνε πακέτο με το αλλόκοτο κλίμα των ημερών.

Κι έτσι στις ΗΠΑ επιστρατεύτηκε ο επιφανής επιδημιολόγος Άντονι Φάουτσι για να καθησυχάσει τα τρομοκρατημένα παιδιά.

Ο Άγιος Βασίλης έρχεται και δεν φέρνει τον ιό, διαβεβαίωσε ο Δρ. Φάουτσι στο USA today. «Ο Άγιος Βασίλης εξαιρείται από όλα αυτά γιατί ο Άγιος, από όλα τα καλά που έχει, έχει ένα πολύ καλό ανοσοποιητικό σύστημα».
Τα μικρά ξέρουν ότι ο Άγιος Βασίλης είναι υπεράνθρωπος: μέσα σε μία και μόνο νύχτα πετάει σε όλον τον πλανήτη, παραδίδει εκατομμύρια παιχνίδια και τρώει τόνους γλυκά. Αλλά με εκατομμύρια Αμερικανούς να ασθενούν ήδη με Covid-19, φόβοι για τον Άγιο Βασίλη έζωσαν τα παιδιά– ειδικά για αυτή την παραμονή Χριστουγέννων όταν θα επισκεφτεί αναρίθμητα σπίτια, όπως επισημαίνει το ΑΜΠΕ.

«Ο Άγιος Βασίλης δεν πρόκειται να μεταδώσει σε κανέναν καμία μόλυνση» διαβεβαίωσε ο Δρ. Φάουτσι.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. άλλη ενας χλεμπονιαρης, μισανθρωπος και αντεροβγαλτης, με τον οποίο συγκρούστηκε η ΕΡΕΥΝΗΤΡΙΑ TZΟΥΝΤΙ ΜΑΙΚΟΒΙΤΣ ΟΠΩΣ ΈΛΕΓΕ ΣΕ ΣΥΝΈΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ. ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΕΜΠΟΛΑ Κ. ΑΙDS. ΑΥΤΌ ΤΟ ΚΆΘΑΡΜΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΩΝΗΣΕ Κ. ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΑΝ ΚΌΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΉ.

Leave a Response