Όλα… λάθος! Έκλεψε αυτοκίνητο στον Αλμυρό, ξέμεινε από βενζίνη και τον πήρε ο ύπνος σε παράπηγμα

Κοινοποίηση:
ΧΕΙΡΟΠ

Από τις φυλακές Κορυδαλλού, όπου εκτίει ποινή για άλλα αδικήματα, μεταφέρθηκε χθες στα δικαστήρια του Βόλου ένας 29χρονος για να δικαστεί για κλοπή αυτοκινήτου στη Νέα Αγχίαλο.

Τον Μαϊο του 2022 έκλεψε το ΙΧ ηλικιωμένου, ο οποίος είχε αφήσει τα κλειδιά μέσα στο όχημα και πήγε στον Βόλο. Στην επιστροφή ξέμεινε από βενζίνη και αφού είχε κάνει χρήση ηρωϊνης, μπήκε σε παράδρομο, στην Αγχίαλο και κοιμήθηκε στον παράδρομο, σε ένα παράπηγμα. Το πρωϊ τον ξύπνησαν οι αστυνομικοί για να τον συλλάβουν.

«Δεν έκλεψα το αυτοκίνητο. Ο κάτοχος είναι φίλος του παππού μου και είχε τα κλειδιά στην μίζα. Εγω το δανείστηκα για να πάω στον Βόλο να πάρω τα «απαραίτητα» και ξέμεινε από βενζίνη», είπε χθες ο 29χρονος στους δικαστές, δηλώνοντας πως στον Κορυδαλλό αποκαλύφθηκε πως έχει προσβληθεί από καρκίνο, γι΄αυτό διέκοψε την αγωγή υποκατάστατων που λάμβανε.

Χθες καταδικάστηκε σε πέντε μήνες με αναστολή, αλλά στον Κορυδαλλό βρίσκεται γιατί με την κλοπή του αυτοκινήτου είχε παραβιάσει την αναστολή από άλλη υπόθεση για την οποία είχε καταδικαστεί.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: