Ή μαζί μας ή με τους άλλους, κύριε Πλεύρη. Οι ίδιοι οι πατριώτες θα πετάξουν τους προδότες στον “Καιάδα”. Αφορά όλους. Γράφει ο Στέφανος Χίος

Κοινοποίηση:
xios-plevris

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο “θεωρητικός” του Ελληνικού Εθνικοσοσιαλισμού, σεβάσμιος γηραιός ιστορικός, ποινικολόγος και παρουσιαστής εκπομπών πώλησης σημαντικών ιστορικών βιβλίων, Κωνσταντίνος Πλεύρης, εξυμνεί τα προσόντα του κυρίου Κυριάκου Μητσοτάκη.

Το είχε κάνει και πριν από λίγα χρόνια σε ζωντανή εκπομπή, (το έκανε και τώρα και μάλιστα δύο φορές) που είχαμε παρουσιάσει στο ΜΑΚ WEB. Το τρις εξαμαρτείν όμως ουκ ανδρός σοφού. Και αυτό βεβαίως το ξέρει ο ίδιος ο συγγραφεύς. Πιθανόν για να γίνει αρεστός στην κυβέρνηση, τώρα που υιός του, Αθανάσιος, πρωταγωνιστεί αρνητικά στον πολιτικό βίο, ως κορυφαίος υπουργός διαχείρισης της πανδημικής κρίσης, με αλγεινά αποτελέσματα. Εκτός εαν ο κ.Πλεύρης, έχει μαγευτεί απο τις φασιστικές αντιλήψεις του κ.Μητσοτάκη και του θυμίζει τα νιάτα του.

Τον κύριο Πλεύρη, τον γνωρίζω πολλά χρόνια και τον υπολήπτομαι. Κοφτερή σκέψη, πολλές γνώσεις, σημαντικό αρχείο. Χαίρεσαι να μιλάς μαζί του. Όμως διερωτώμαι και τότε και τώρα: Γιατί είναι απαραίτητο, ένας ιδεολογικός “προφέσορας” και λάτρης του υγιούς Ελληνισμού και της Αρχαίας Ελληνικής παράδοσης μέσω συγγραμάτων ανεξάντλητων φιλοσόφων, να “λιβανίζει” ένα πάμπλουτο κολεγιόπαιδο, που αποτελεί την πιο διχαστική αντιπροσώπευση ενός φιλελέ πολιτικού νεώτερης φουρνιάς που βγήκε βιομηχανοποιημένος από τα κολέγια των βορείων προαστίων και κυβερνά χάριν της πολιτικής του φαμίλιας; Εγώ που τον ξέρω, δεν εκπλήσσομαι. Ο κ.Πλεύρης, αποτελεί την ολοκληρωμένη εικόνα ενός πολυτελώς διαβιούντος αστού, σε έπαυλη, με πολλά χρήματα και σημαντική περιουσία. Ποτέ δεν πιστεύαμε ότι θα είχε το σθένος και το ηθικό ανάστημα να σπρώξει μπροστά τον Ελληνικό Πατριωτισμό. Για έναν και μοναδικό λόγο: Το παρελθόν του, τον στοιχειώνει, καθώς έχουν ακουστεί και γραφεί πολλά. Έχει ποινικό μητρώο πολιτικών αμαρτημάτων και ως εκ τούτου, έχει καεί.

Βεβαίως έχω πολλές φορές συνομιλήσει μαζί του, ζωντανά και δια ζώσης. Την τελευταία φορά όμως που με κάλεσε να συνομιλήσουμε, δεν ανταποκρίθηκα. Οι λόγοι είναι ευνόητοι. Το ξεσκαρτάρισμα δεν χωρά ανέκδοτα.

Τούτη την ώρα που η Πατρίς αντιμετωπίζει Εθνικό Κίνδυνο, το “σάρωμα” των σκάρτων, των χαφιέδων και των φιλοχρήματων μικροφεουδαρχών του πατριωτικού χώρου, θα καθίσει στην άκρη, θα το βουλώσει και μόνον θα ακούει. Και εάν εμείς επιθυμούμε, θα συμμετέχει. Με “συγχωροχάρτι” που εμείς θα το συνυπογράψουμε με τους αναγνώστες μας και τους θεατές μας. Δεν είναι μωροεγωϊστικό, είναι η πραγματικότητα. Ωμή και ξεκάθαρη.

Το θέμα Πλεύρη, είναι ένα υπεραπλουστευμένο παράδειγμα και για όλους τους υπόλοιπους που ακολουθούν. Που είτε συμμαχούν με τους βρωμιάρηδες, είτε κάνουν παρασκήνιο στην πλάτη της πατρίδος είτε σαμποτάρουν, είτε δολοφονούν τις αξίες μας.

Το Κίνημα του Λαού θα προχωρήσει. Και έχει θυμό. Τόσο μεγάλο που ήρθε πια η ώρα, να τους πάρει όλους ο διάβολος και να τους σηκώσει. Για να αντιμετωπίσεις πολιτικά τον εχθρό, πρέπει και οφείλεις να είσαι καθαρός. Για να μην μπορούν να σε γραπώσουν από πουθενά. Ποινικό μητρώο, δεν επιτρέπεται να έχει κανένας, όταν ο αγών είναι ολομέτωπος και γνήσιος ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟΣ. Κανένας και το εννοούμε.

Και εμείς, έτσι προχωράμε. Με αυτά τα ιδανικά και με τους τελάληδες του συστήματος, στα νταμάρια της περιθωριοποίησης. Όποιος κι αν είναι αυτός. Και όσο ψηλά κι αν βρίσκεται σε χρήμα, διασυνδέσεις και “άκρες”. Μαφιόζικες, παρακρατικές και φυλακόβιες πρακτικές, είναι απέναντί μας.  

Σ.Χ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

32 Σχόλια

  1. Καποτε ο πατριάρχης της ρεμούλας έλεγε “ψηφίστε καλύτερα ΚΚΕ και οχι Χρυσή Αυγη”. Τωρα αβανταρει τον Μητσοτάκη. Προφανώς με κατι δηθεν ενωτικες κινήσεις που κανει είναι μια ακομη αποπειρα διάλυσης του χώρου. Επίσης και ο Συμιγδαλας κατάπτυστος που τον καλύπτει. Τασο ντροπη σου!!! Τερμα η υποστήριξη και η αγορές απο εμένα στις εκδόσεις σου. Στέφανε μην μασάς, προχωρα και ξεβρακωσε τους ολους. Μονο έτσι εχει ελπίδες να παει μπροστά ο Πατριωτισμός στην Ελλάδα.

  2. Χρονια τα λέμε για τον Πλεύρη τι ειδους απατεώνας είναι. Διασπαστής με ύποπτο ρολο εδω και δεκαετίες. Φιλοχρηματος οσο δεν πάει. Παντα ηταν λαγος της ΝΔ. Τωρα απλα το κανει εντελως φανερα λογω υπουργοποιησης του γιου του. Βλέπεις γραμμάτια ειναι αυτα και κάπως πρέπει να τα ξεπληρώσει.

  3. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΧΙΟ ΥΠΕΡΟΧΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΛΕΥΡΗ ΜΕ ΛΥΠΗ ΤΟΥΤΟ ΜΟΝΑΧΑ ΔΑΣΚΑΛΕ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΔΕΝ ΕΚΡΑΤΕΙΣ .

  4. Στέφανε, χρόνια πολλά. Να έχεις υγεία κ άνωθεν προστασία

  5. Χρονια Πολλα Στεφανε…
    Ευγε κσι προχωρα…ειμαστε μαζι σου.

  6. Χρόνια πολλά Στέφανε με υγεία, αγάπη και ευτυχία. Προχώρα μπροστά με ειλικρίνεια, πυγμή και εμείς ακολουθούμε στον αγώνα του ελληνικού Λαού!!!!

  7. ΑΚΟΜΑ ΕΧΩ ΤΟ ΠΟΝΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΠΛΕΥΡΗ….. Ο ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ……….ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΕΦΑΛΟ ΜΟΥ.
    ΕΚΑΜΦΘΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΒΙΟΥ ΤΟΥ….. ΔΕΝ ΑΝΘΕΞΕ Κ ΑΥΤΟΣ….ΟΛΙΓΟΙ ΘΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝ…. ΠΡΟΠΑΘΗΣΕ ΠΑΝΤΩΣ.

  8. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΕΦΑΝΕ. Προχώρα μπροστά μόνο με καθαρούς ανθρώπους και θα σε ακολουθήσουμε.

  9. Κ.ΧΙΟ,ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΟΜΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΟΝΤΩΣ,ΙΚΑΝΩΤΑΤΟ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΚΡΑΣ ΔΕΞΙΑΣ,Κ.ΠΛΕΥΡΗ,ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ! ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΟΝ ΣΕ ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ-ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ “ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗ” ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ,ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΚΑΛΕΝΤΖΗ!!! Ο ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΣ ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ,Κ.ΠΛΕΥΡΗΣ,ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΗ!!! ΘΑ “ΚΙΟΤΕΨΗ”!!! ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ,ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΞΕ-ΣΚΑΡΤΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΕΥΡΥΤΕΡΟΥ,ΠΟΛΥΠΑΘΟΥ,ΛΕΓΟΜΕΝΟΥ..”ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ” ΧΩΡΟΥ .. ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ “ΦΟΥΛ” ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ ΑΠΟ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΩΡΟ,ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΙΚΟ!!! ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΤΟ…

  10. ΑΓΑΠΗΤΕ κ.ΧΙΟ..ΠΟΤΕ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΛΕΥΡΗΣ ΕΔΗΛΩΣΕ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ???

  11. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΆ ΚΑΙ ΚΑΛΆ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΟΡΤΗ ΣΠΑΡΤΙΑΤΗ!!!

  12. Ξεκουτιανε δυστυχώς κ ο Κ.Πλεύρης. Με δυο καημούς θα φύγει από αυτή τη ζωή, ότι ο πατριωτικός χώρος τον έθεσε στο περιθώριο στο τέλος του βίου του κ ότι κ γιος του κατηντησε γραικυλος αισχίστης μορφής. Κ στα δύο έχει ευθύνη.

  13. ΧΙΟ ΜΑΚΡΕΙΑ ΑΠΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΣΚΕΛΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΒΑΡΥΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ…………….ΑΜΑ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ

  14. Το ότι είναι χαφιές, ρουφιάνος,αστός κ πάμπλουτος τα ήξερες από την αρχή Σας ένωσε το κοινό συμφέρον κ όχι η ιδεολογία.

  15. Στεφανε χρονια πολλα .! Τα πραγματα εχουν ετσι οπως τα γραφεις, Μας απογοητευσαν οι αριστοι και οι κρυφο-προμοτορες τους.

  16. Χρόνια πολλά Στέφανε, να είσαι γερός και δυνατός…

  17. Κ. Στεφανε πολυχρονος με υγεια! Ο παππουλης Κωνσταντινος Πλευρης λογω προτερου εντιμου βιου ας ζητησει μια συγγνωμη τωρα για τα λεχθεντα του!
    Απλα ξευτιλιστηκε!

  18. Στέφανε χρόνια πολλά.Ο Αγιος Στέφανος νά γίνει αλεξίσφαιρο γιλέκο καί νά σέ προστατεύει από τίς σφαίρες τού φονιά τού γουρλομάτη.Κρίμα,πολύ κρίμα γιά τόν κύριο Πλεύρη.Οί Οβριοί θά τρίβουν τά χέρια τους.
    Γιάννης Λάκων

  19. Εδώ ο Θανασάκης πήδηξε απο τον ΛΑ.Ο.Σ στην ΝΔ εύκολα και με υπουργείο.

  20. Χρονια Πολλα Στεφανε για την γιορτη σου!!!
    Ο Πλευρης ξερει καλυτερα απ ολους μας που εχει φτασει η Ελλαδα σημερα και τι την περιμενει αυριο..
    Αν θελει ο Πλευρης μπορει…αν δεν θελει, ας καθισει ησυχος σε μια γωνια και να αφησει τους Ελληνες να προχωρησουν.

  21. ΕΙΧΕ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΝΑ ΑΡΠΑΖΕΙ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΝΑΞΙΟΠΑΘΟΥΝΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΠΗΔΗΞΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟ. ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΙΔΕΑ ΤΙ ΛΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ

  22. Ο γεροπλεύρης καλά θα κάνει να γυρίσει στο άλλο πλευρό και να συνεχίσει τον υπνάκο του ο ζάμπλουτος γεροξεκούτης. Με βεβαρυμένο και θολό ποινικό μητρώο δεν πείθει ούτε τον εαυτόν του περί πατριωτικών αγώνων εκδημοκρατισμού και απελευθερώσεως εκ των δυναστών

  23. Ο γεροπλεύρης καλά θα κάνει να γυρίσει στο άλλο πλευρό και να συνεχίσει τον υπνάκο του ο ζάμπλουτος γεροξεκούτης. Με βεβαρυμένο και θολό ποινικό μητρώο δεν πείθει ούτε τον εαυτόν του περί αγώνων εκδημοκρατισμού και απελευθερώσεως εκ των δυναστών

  24. Στέφανε εισαι ο μόνος που εμπιστεύομαι πολιτικά και συμπλέω μαζί του ιδεολογικά, πάμε δυνατά και ΕΛΛΗΝΙΚΑ!
    Οι εκλογές είναι πολύ κοντά! Στην επόμενη Βουλή επιβάλλεται να ακούγεται η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΦΩΝΗ του κινήματος!

    ΥΓ. Μεγάλη απογοήτευση ο Πλευρης δυστυχως….

  25. Ο/Η Ο γιος του είναι σαν βρυκόλακας, μαύρος σαν τον Σατανά, ο πατέρας όχι, ίσως καλύπτει το παιδί του! λέει:

    Κι ο γιος του Πλεύρη σαν σατανιστής είναι. Το θέμα είναι αν ο Κατσούλας και ο Δημητροκάλης καλύψαν άλλους. Το αρχίδι δεν είναι ο πατέρας αλλά ο γιος που δεν αποσχίστηκε από τον δρόμο του πατέρα. Όταν ο γονιός πάει με τον Σατανά, όπως η μάνα μου, πρέπει να λέμε όχι. Αυτοί οι δειλοί που δεν έχουν πει ένα όχι στη ζωή τους, που δεν αγωνίστηκαν να παραμείνουν άνθρωποι, δεν είναι ικανοί να υπερασπιστούν την Ελλάδα. Τα πουλάνε τα παιδιά τους από την γέννησή τους στον Σατανά και στην βάπτιση δεν τους βάζουν βαπτιστικούς σταυρούς, κάτι μασονικά σύμβολα!

    1. ΥΠΑΡΧΕΙ..”ΣΑΤΑΝΑΣ”? ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ?? ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ??? ΤΙ ΕΚΦΡΑΖΕΙ????

  26. Ωραία γράφει ο κύριος Χίος. Συμφωνώ σε όλα. Ωραίο και το κοντό μαλλί!

  27. Αν δεν κάνω λάθος, το 1995 ήταν δικηγόρος υπεράσπισης του Δημητροκάλη στην δίκη των σατανιστών.
    Είχαν βιάσει και σκοτώσει δύο κοπέλες. Αυτό νομίζω φτάνει…

Comments are closed.