“Ήμουν σε απελπισία…”: Η φωνή απόγνωσης του Σταύρου Ζαλμά και η απόφαση ζωής

Κοινοποίηση:
560434_

Ο Σταύρος Ζαλμάς είναι ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων έχοντας καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια να κρατήσει τη προσωπική ζωή του έξω από τα φώτα της δημοσιότητας.

Σε μία συνέντευξη του ο ηθοποιός είχε μιλήσει για τις δυσμενείς οικονομικές συνθήκες που βίωνε και για την απόφαση να μην κάνει οικογένεια.

«Είμαι ένας άνθρωπος της μεσαίας τάξης. Ξεκίνησα από το μηδέν, πείνασα, πάλεψα. Κάποια στιγμή στάθηκα στα πόδια μου και φρόντισα , μην κάνοντας ακριβή ζωή, να φτιάξω μια μικρή περιουσία, για να μην φοβάμαι την ψάθα που συνοδεύει πολλούς ηθοποιούς στα γεράματά τους. Αυτή την στιγμή δεν μπορώ να την συντηρήσω, ούτε και να την πουλήσω. Εργάζομαι με μια αμοιβή που με γυρνάει τριάντα χρόνια πίσω, όταν ξεκίνησα την καριέρα μου», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

«Αισθάνομαι τυχερός, γιατί αν είχα οικογένεια θα ήμουν σε απελπισία. Είναι σημαντικό να γεννάς έναν άνθρωπο, να τον μεγαλώνεις και να τον χτίζει. Αυτή την στιγμή, οι οικογενειάρχες είναι ήδη σε οικονομικό αδιέξοδο, λυπούνται και κλαίνε για τα παιδιά τους» συμπλήρωσε ο Σταύρος Ζαλμάς.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: