“Ήμαρτον!” Κορωνοϊός: Περίμεναν να βγουν από τη θάλασσα χειμερινοί κολυμβητές για να τους κόψουν πρόστιμο

Κοινοποίηση:
1

Οι έλεγχοι της αστυνομίας συνεχίζονται και στο Ηράκλειο παρά τον βροχερό καιρό. Η αστυνομία έκοψε χθες 52 πρόστιμα των 150 ευρώ για άσκοπες μετακινήσεις.

Μάλιστα τις καθημερινές υπάρχει περίπου το ίδιο σκηνικό, ενώ τα πράγματα είναι χειρότερα το Σαββατοκύριακο. Οι έλεγχοι γίνονται πιο εντατικά πια, ενώ χθες στα Χανιά στην παραλία των Αγίων Αποστόλων επιβλήθηκαν πρόστιμα και σε χειμερινούς κολυμβητές, οι οποίοι δεν έκαναν πίσω παρά τη σχετική απαγόρευση.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. αν αυτο συνεχιστεί και το καλοκαίρι ερε γλεντιαααααααααααααα να δούμε ο κόσμος πως θα αντιδρά τότε ??? με τα πρόστιμα και την καραντίνα εαν κι τότε ισχύει ??

  2. Και μετα λενε οτι τα προστιμα δεν ειναι για τα κρατικα ταμεια.Υπαρχει εντολη να επιβαλονται οσα περισσοτερα γινεται και μαλιστα θα γινουν διακοσαευρα.

  3. Ναι, έχουν και τα ψάρια κορωνοϊό βρε χαϊβάνια του συστήματος, σφουγγοκωλάριοι της ΝΤΠ. Για τους άκστολους λέω, που τους δώσαμε εξουσία και κάνουν ότι νομίζει το χαμηλό τους IQ.

  4. ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ! ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ! ΤΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΚΟΛΥΜΠΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΗ! ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΝΤΕΣ! ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ!

Leave a Response