Έχουν ξεφύγει τα πράγματα! Αλλοδαπός πλάκωσε στο ξύλο σε λεωφορείο έναν ηλικιωμένο και μια γυναίκα και έφυγε ανενόχλητος

Κοινοποίηση:
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Ακροάτρια του Focus καταγγέλλει την αδιαφορία τόσο των πολιτών όσο και του οδηγού δημόσιου λεωφορείου στην Αθήνα (ΟΑΣΑ) όταν αλλοδαπός έδειρε δύο επιβάτες του λεωφορείου έναν ηλικιωμένο άντρα και μια γυναίκα.


«Το περασμένο Σάββατο περίπου στις 11 πρωί ήμουν μέσα σε λεωφορείο στην Αθήνα προς Πειραιά και έγινα μάρτυρας ενός πολύ άσχημου περιστατικού που ξεκίνησε με τον διαπληκτισμό ενός κυρίου που δεν φορούσε μάσκα και μιας κυρίας. Ξαφνικά πατάχτηκε ένας νεαρός που μιλούσε σπαστά ελληνικά και άρχισε να χτυπάει τον ηλικιωμένο κύριο στο κεφάλι με γροθιές. Παρ’όλη την αναστάτωση και τον άσχημο ξυλοδαρμό του κυρίου το λεωφορείο δεν σταμάτησε και συνέχισε κανονικά την πορεία του. Στη συνέχεια λίγο πριν σταματήσει το λεωφορείο σε στάση ο αλλοδαπός άρχισε να γρονθοκοπεί μια εύσωμη γυναίκα την οποία και πέταξε με δύναμη κάτω από το λεωφορείο όταν αυτό σταμάτησε. Προς έκπληξη μου παρόλο που η γυναίκα ήταν ξαπλωμένη κάτω, ο οδηγός του λεωφορείου και πάλι αδιαφόρησε, δεν κατέβηκε να τη βοηθήσει ούτε κάλεσε την Αστυνομία να συλλάβει τα νεαρό και το κυριότερο να καλέσει ασθενοφόρο. Πρέπει να δοθούν εξηγήσεις και να καταλογιστούν ευθύνες», ανέφερε η κ. Ελισάβετ.

Στο 2:06:59 η καταγγελία: 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Οι ηλικιωμένοι με τα σκουριασμένα μυαλά τους και τις παμπάλαιες προκαταλήψεις τους στα παλιά κόμματα φταίνε για την κατάσταση αυτήν …. πολύ καλά να πάθουν λοιπόν για να μάθουν … έρχονται εκλογές …να δω τι θα γίνει …που είστε περήφανα γερατειά;

  2. Φαντάζομαι πως στο λεωφορείο θα υπήρχαν Έλληνες γιατί δεν αντέδρασαν και να τον κάνουν αγνώριστο, αλλά τι να πεις κατάντια, δηλαδή ραγιάδες?

  3. Δεν τους νοιάζει! Δεν τους ενδιαφέρει! Είναι προδότες και ανθέλληνες οι άνθρωποι. Βάλτε τον Ηλία πάνω αλλιώς ψάξτε χώρα να φύγετε.

Comments are closed.