Έχουν ξεφύγει! Νομίζουν ότι είναι “τσιφλίκι” τους η Ελλάδα! Λ@θρο επιτέθηκε σε αστυνομικούς που πήγαν για έλεγχο

Κοινοποίηση:
αστυνομια

Σίγουρα δεν περίμεναν αυτό που συνέβη οι αστυνομικοί στη Χίο, όταν πήγαν να κάνουν έλεγχο στο κέντρο υποδοχής και ταυτοποίησης αλλοδαπών στην ΒΙΑΛ. Και αυτό γιατί δέχθηκαν επίθεση από έναν λ@θρομετανάστη. Ο αλλοδαπός έγινε πυρ και μανία όταν προσπάθησαν να τον ελέγξουν και επιτέθηκε σε δύο αστυνομικούς, χτυπώντας τους με χέρια και με πόδια!

Όταν εκείνοι προσπάθησαν να του βάλουν χειροπέδες, προέβαλε αντίσταση προσπαθώντας να αποφύγει την σύλληψη, χωρίς τελικά να τα καταφέρει.

Μετά την ολοκλήρωση της προανάκρισης από το αστυνομικό τμήμα, σε βάρος του λ@θρομετανάστη σχηματίστηκε δικογραφία με την κατηγορία της βίας κατά υπαλλήλων, απείθεια και αντίσταση και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χίου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ!!! ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΛΑΘΡΟ-ΟΡΚ ΠΟΥ ΒΑΡΑΕΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ Η ΒΑΡΑΝΕ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ…ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΤΕ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ…

  2. Αυτά που κάνανε οι Ρωσοπόντιοι κι οι Αλβανοί τις προηγούμενες δεκαετίες δεν θα ‘ναι τίποτα. Κι ο σώζων εαυτόν σωθήτω..

  3. Πρόσφυγας πολέμου κατά τον ΟΗΕ (όχι κατ μένα) είναι αυτός που φεύγει από την εμπόλεμη Χώρα του για να σωθεί, οπότε με το που θα πατήσει το πόδι του στην Τουρκία, που είναι ελεύθερη Χώρα και δεν κινδυνεύει η ζωή του, πρέπει να ζητήσει πολιτικό άσυλο εκεί και όχι από την Ελλάδα, που είναι ο δεύτερος προορισμός του….
    Όσοι έρχονται στην Ελλάδα είναι λαθρομετανάστες που κάνουν επιλογή σε ποια Χώρα θέλουν να ζήσουν, άρα πρόσφυγες πολέμου, είναι όλοι αυτοί, όσο βρίσκονται στην Τουρκία από την στιγμή που έρχονται εδώ λαθραία, δεν είναι πλέον πρόσφυγες πολέμου ΑΛΛΑ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ που νομίζουν ότι είναι “τσιφλίκι” τους η Ελλάδα ! ! !
    Πράγμα που το δείχνουν καθημερινά απροκάλυπτα όπου και αν βρεθούν….
    Μικρό παράδειγμα μέσα σε όλα τα άλλα, ο λαθροέποικος στη Χίο που έγινε πυρ και μανία όταν προσπάθησαν να τον ελέγξουν και από πάνω επιτέθηκε στους αστυνομικούς, χτυπώντας τους με χέρια και με πόδια….
    Βέβαια σε βάρος του κυρίου που μας τον κουβάλησαν εδώ με το ζόρι, σχηματίστηκε δικογραφία με την κατηγορία της βίας κατά υπαλλήλων, απείθεια και αντίσταση και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χίου.
    Ρωτάω λοιπόν “Κύριε Μηταράκη θα τον διπλώσετε σε μια κόλλα χαρτί και θα τον στείλετε ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ή θα του πάρετε σπίτι κάπου στην Ηπειρωτική Ελλάδα” ; ; ;
    Και όπως είναι γνωστό σε όλους σου φωνάζουμε δυνατά μπας και ακούσεις…..
    -ΝΟΤΗ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ…. Ο λαθροέποικος να βγάζει 50 ή και παραπάνω ευρώ ημερησίως κάνοντας λαθρεμπόριο κι εμένα να μου κρατάει το 43% από το 20άρικο.
    – ΝΟΤΗ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ…. Οι Έλληνες να μην μπορούν να κυκλοφορήσουν στους δρόμους
    – ΝΟΤΗ ΝΟΤΗ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ…. Οι Έλληνες να έχουν γεμίσει τα σπίτια τους με κάγκελα & σιδεριές λες κι είναι σε φυλακές υψίστης ασφαλείας.
    – ΝΟΤΗ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ…. Η χώρα μας να έχει 2.500.000 άνεργους, 600.000 παιδιά που φύγανε στην ξενιτιά και 4.000.000 λαθροεποίκους.
    – ΝΟΤΗ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ…. Από τους 153.000 δικαιούχους επιδόματος ανεργίας του ΟΑΕΔ μόνο 20.000 είναι Έλληνες
    – ΝΟΤΗ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ…. Ο ελεύθερος επαγγελματίας να πληρώνει 12 μήνες ΤΕΒΕ για να έχει βιβλιάριο υγείας και ο λαθροέποικος χωρίς ένσημα να έχει βιβλιάριο υγείας για όλη του την οικογένεια και εκτός από αυτά που του δίνει το κράτος από την τσέπη και τον ιδρώτα τον δικό μας και όχι του Νότη Μηταράκη, να δουλεύει μαύρα κλέβοντας την εφορία.
    – ΝΟΤΗ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ…. Ο Έλληνας μαγαζάτορας (πριν τον κλείσουν και τον καταστρέψουν με την ερασιτεχνική πολιτική τους) να πληρώνει ενοίκιο, φως, νερό, τηλέφωνο, κοινόχρηστα, ΦΠΑ, φόρους, ΤΕΒΕ και ο λαθρομετανάστης με την κουρελού έξω από το μαγαζί του, τίποτα ! ! !
    – ΝΟΤΗ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ…. Να μην διαμαρτύρεσαι για την ανεξέλεγκτη εισβολή χιλιάδων λαθρομεταναστών καθημερινά στη χώρα σου, οι οποίοι νομιμοποιούνται, τους παρέχεται στέγη, τροφή, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και επιδόματα (γεμάτα τα ΑΤΜ από δαύτους κάθε μήνα) την ώρα που εσύ Έλληνα είσαι πεινασμένος, άνεργος στο δρόμο χωρίς καμία βοήθεια από πουθενά.
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ …. Εσύ άπλυτε προοδευτικέ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ να αποκαλείς τον άλλο ρατσιστή και φασίστα επειδή εσύ δεν μπόρεσες ποτέ να βρεις μια λέξη που να περιγράφει την αγάπη για τη πατρίδα σου που ποτέ δεν ένιωσες εσύ…
    β. τεζαρης
    ϶ϵλληνας όμηρος των καθεστώτων των Αθηνών ! ! !

  4. ΘΑ ΤΟΝ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΓΝΩΣΤΕΣ Μ.Κ.Ο ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΟΡΡΟΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΤΟΥ ΠΟΥΝΕ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΨΥΧΙΚΗ ΟΔΥΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΘΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΗΜΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ…..ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΤΑΙ…..ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΤΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ Μ.Κ.Ο

  5. “”Νομίζουν ότι είναι “τσιφλίκι” τους η Ελλάδα! “” μαλλον οι κατοικοι κατι κανουν λαθος διοτι εχουν αφησει την χωρα τους στο ελεος των κυβερνησεων και οι ιδιοι απλως κοιτανε σαν χανοι……….. πως η χωρα τους μετατρεπεται σε χανι της γραβιας για μη ελληνες. με τις υγιες σας μαγκες….. και του χρονου στα @@ τους.

  6. Άμεσα να αποταχθούν οι αστυνομικοί από το σώμα, σύσσωμο το έθνος να ζητήσει ταπεινά συγνώμη από τον εισαγόμενο πίθηκο να του καταβληθεί ένα σεβαστό ποσό για αποζημίωση και να του προσφέρουμε εκ περιτροπής τις γυναίκες και τις κόρες μας να τον ξαλαφρώνουν όποτε επιθυμεί. Μόλις ηρεμήσει ο υπερδραστήριος νεαρός του αρχικαραγκιόζη να ερωτηθεί αν θα μας τιμήσει δεχόμενος την ελληνική ιθαγένεια που θα του προσφέρουμε με δόξα και τιμή. Ρε άμε στο διάολο γραβατοαλητεία.

  7. Περίστροφα δέν ειίχαν μαζί τους ή μήπως δέν τούς είχαν δώσει σφαίρες;
    Γιάννης Λάκων

Comments are closed.