“Έχουμε πνιγεί στα σκουπίδια”! Καταγγελία για τον Δήμο Θεσσαλονίκης

Κοινοποίηση:
skoupidia

Καταγγελία με φωτογραφίες θέλησε να κάνει ένας αναγνώστης μας για το χάος που επικρατεί στην καθαριότητα του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Χαρακτηριστικά αναφέρει: “ο Δήμος Θεσσαλονίκης μας έχει πνίξει στα σκουπίδια. Η υπηρεσίες του Δήμου υπολειτουργούν και δη η υπηρεσία για τα ογκώδη απορρίμματα είναι ανύπαρκτη.

Το τηλεφωνικό κέντρο του Δήμου δεν απαντά. Η υπηρεσία καθαριότητας το έχει μόνιμα κατεβασμένο. Η υπηρεσία μεγάλων απορριμμάτων και ανακύκλωσης επίσης. Έχω συνομιλήσει μέσω messenger και μου είπαν ότι τα περιστατικά εστιών μόλυνσης είναι μεμονωμένα και θα μεταφέρουν στους αρμόδιους τα όσα είπα”.

original-6FB51668-9FA0-4B32-BEAC-2A94DF5B51C8 original-CED287B9-0994-457D-A9BA-9D97EBE04C95

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Σκουπιδοτοπος ολη η χωρα.

    Μαζι και με τους ανθελληνες που ψηφιζουν και τους αδιαφορους.

  2. Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω…έκανα τον Αύγουστο καταγγελια για 4 κάδους συν ότι μπαζο πόρτες παλιές τουαλετες παλια πατζουρια ενα σωρο σαβούρα…κατω απ το μπαλκονάκι μας..πριν ένα μήνα πήρα αριθμό πρωτοκόλλου…για οριοθέτηση καδων κλπ κλπ…..τόση βρωμιά και τόση αναισθησία απ τον Δήμο….τι να πω…μόνο ψήφους θέλουν….έχουμε πνίγει στο σκουπίδι…και τα ποντίκια βολτάρουν ανενόχλητα…όλοι εσείς που δουλεύετε στον δήμο τραβάτε σπίτια σας καλύτερα…

  3. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ .
    ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ .ΚΑΘΕ ΠΕΡΥΣΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ……
    ΖΕΡΒΑΣ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΟΛΩΝ

  4. και στα βρωμόγατα που ταίζουν ανέραστες ξερακιανές 50+ εθελόντριες και εθελοντές. Τα ταίζουν τα μαύρα μεσάνυχτα μαζί με κάτι άλλους ανισόρροπους που βγάζουν ή αφήνουν χωρίς λουρί τα σκυλιά τους να χέζουν πεζοδρόμια κοινόχρηστους αυλές κήπους ρόδες, δεν τα μαζεύουν επειδή ξέρουν ότι δεν τους βλέπει κανείς, τα γατάκια πριν και μετά το φαγητό ανεβαίνουν σε μπαλκόνια και ουρούν ή χέζουν στις γλάστρες, στις εισόδους των σπιτιών, στους κήπους χωρίς να υπάρχει έστω ένας άλλος εθελοντής να τα μαζεύει και τα γατιά και τα σκατά. Η Αστυνομία περνάει καμιά φορά, τους βλέπει και κάνει την πάπια επειδή φοβάται τους φιλοζωικούς στέκει σούζα και προσοχή και χαιρετάει στρατιωτικά μόλις μέσα στο Τμήμα η Πρόεδρος της οποίας ο βαθμός αντιστοιχεί σε αυτόν του Ταξιάρχου. Αυτή η Μπανανία είμαστε με τους ηλίθιους νόμους του Βορίδη και αυτή είναι η συμπρωτεύουσα της Μπανανίας ή φτωχομάνα Μπανανία

    1. Πόσο δίκιο έχεις. Ειδικά αυτό με τις κωλόγατες τις αδέσποτες που κάθε τρελός άεργος είναι με ένα αλουμινόχαρτο αποφάγια ή μια κονσέρβα λιντλ βγαίνει έξω στον δρόμο και τα αφήνει πάντα μακριά απ’ το κωλόσπιτο του αλλά ως δια μαγείας δίπλα στο δικό μου/σου έχει παραγίνει. Χώρια κάθε ηλίθιος που αγόρασε έναν κόπρο και τον αφήνει να κατουράει μοτοσυκλέτες και ειδικά σημεία που συνήθως βάζεις λουκέτο. Είμαστε αναγκασμένοι να πιάνουμε τα κάτουρα του κόπρου πρωινιάτικα. Ηλίθιος λαός όλοι με ένα λουρί στο χέρι. Τώρα ποιος βγάζει βόλτα ποιον είναι ένα θέμα για συζήτηση.

  5. Η Θεσσαλονίκη δυστυχώς έχει καταντήσει μια τεράστια χωματερή!!! Τα σκουπίδια συνεχώς ξεχειλίζουν από τους κάδους! Τα δε παλιά έπιπλα κ παλιές συσκευές που αφήνουν μερικοί δίπλα στους κάδους μένουν εκεί για μήνες!!! Σε πολλά σημεία μάλιστα δεν μπορείς να περπατήσεις πάνω στο πεζοδρόμιο από τα σκουπίδια κι έτσι πρέπει να κάνεις τον κύκλο… Τα ποντίκια πάλι έχουν βρει την καλύτερη τους στη Θεσσαλονίκη!!!!

  6. Γαμ..ει αυτό με τα σκουπίδια, να τα πετάς όπως να ναι, κ στο εξωτερικό το κάνουν, κ πλακώνουν οι αρχές μετά για να δουν ποιός το έκανε. Βάλτε κ καμία φωτιά ρε παιδιά να καουν, αν περιμένετε από το δήμο σωθηκατε.

Comments are closed.