Έχουμε ξεφύγει τελείως! Μαχαίρωσαν αστυνομικό για μια θέση στάθμευσης στην Ρόδο

Κοινοποίηση:
μαχαίρι-αίμα-620x350

Δύο αδέρφια στη Ρόδο τσακώθηκαν με τη σύζυγο ενός αστυνομικού εκτός υπηρεσίας για μια θέση στάθμευσης, εκείνος ζήτησε εξηγήσεις και, όπως υποστηρίζει, τον απείλησαν με κουζινομάχαιρα και ο ένας, μάλιστα, τον τραυμάτισε!

Ενώπιον του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου παραπέμφθηκαν από τον Εισαγγελέα Υπηρεσίας δύο αδέρφια, που το απόγευμα του Σαββάτου, περίπου στις 16:00, τραυμάτισαν με μαχαίρι αστυνομικό εκτός υπηρεσίας.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα dimokratiki.gr, η σύζυγος του αστυνομικού, που εργάζεται σε εμπορικό κατάστημα στην περιοχή της Ιαλυσού, διαπληκτίστηκε με τον έναν εκ των δύο κατηγορουμένων για μια θέση στάθμευσης. Τόσο η ίδια όσο και ο αστυνομικός σύζυγός της, διατείνονται ότι η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου όταν ο σύζυγος ζήτησε εξηγήσεις από τους δύο κατηγορούμενους για το επεισόδιo. Τότε, όπως υποστηρίζει, οι δύο κατηγορούμενοι τον απείλησαν με κουζινομάχαιρα που κράδαιναν και ο ένας εξ αυτών του επιτέθηκε και του κατάφερε τραύματα κοντά στην κοιλιακή χώρα, κάτω από τα πλευρά και ένα στον αριστερό μηρό.

Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αφού έγινε συρραφή στα τραύματα, πήρε εξιτήριο, καθώς η κατάσταση της υγείας του δεν ενέπνεε ανησυχία.

Οι κατηγορούμενοι, από την πλευρά τους, υποστηρίζουν ότι ο αστυνομικός ήταν εκείνος που τους επιτέθηκε πρώτος και κατά τη συμπλοκή που ακολούθησε, ο ένας από τους δύο έπεσε κάτω. Στο σημείο της πτώσης, όπως υποστηρίζει ο κατηγορούμενος που φέρεται να τραυμάτισε τον αστυνομικό, υπήρχε ένα μαχαίρι κήπου, το οποίο και άρπαξε από το έδαφος για να αμυνθεί.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: