ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ ΠΙΑ; Έχει ζηλέψει τον δικτάτορα Κιμ Γιόνγκ Ούν ο Κούλης: “Δεν πιστεύω στα συμβούλια πολιτικών αρχηγών, απόφασή μου η αποστολή οπλισμού στην Ουκρανία”

Κοινοποίηση:
κουλης

Την ευθύνη και την… πατρότητα της απόφασης αποστολής οπλισμού στην Ουκρανία, ανέλαβε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συνέντευξή του στον Alpha.
Ο πρωθυπουργός ξεκαθάρισε ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση πήρε θέση και ζήτησε να δοθεί βοήθεια στην Ουκρανία και πως ο οπλισμός που έστειλε η Ελλάδα εκεί είναι «αμυντικός» από τη στιγμή που οι Ουκρανοί «αμύνονται στην επίθεση των Ρώσων».

«Έτσι λαμβάνονται αυτές οι αποφάσεις» ξεκαθάρισε ο πρωθυπουργός, τονίζοντας ακόμα πως είχε τη σύμφωνη γνώμη του ΚΥΣΕΑ. Ταυτόχρονα σημείωσε πως οι επικεφαλής των κομμάτων εκτός από του ΚΙΝΑΛ είπαν “ναι μεν, αλλά”».

Ερωτώμενος για το αν θα έπρεπε να πάρει τη γνώμη των υπόλοιπων πολιτικών αρχηγών ίσως σε ένα συμβούλιο, ο πρωθυπουργός ξεκαθάρισε ότι δεν πιστεύει στον συγκεκριμένο θεσμό. «Δεν πιστεύω στα συμβούλια πολιτικών αρχηγών. Δεν έχω συμμετάσχει σε κάποιο. Δεν έχω καλέσει κανένα. Ό,τι έχουν να πουν, να το πουν στη Βουλή».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Τους υπόλοιπους φλώρους της Ν.Δ. τους παρακολουθείτε στα κανάλια που υπεραμύνονται των επιλογών του αρχηγού τους; Όταν οι επιλογές αυτές στρέφονται εναντίον της πατρίδας σου , αν μη τι άλλο, να μη εμφανίζονται στα κανάλια και λένε τις ίδιες ανοησίες με τον καθυστερημένο.

  2. Αφού πήδηξε όλο το σύνταγμα και δεν έχει κανένα πρόβλημα,ούτε καν λεκτικές αντιδράσεις από τους λεγόμενους θεσμούς, την είδε δικτάτωρ.

  3. “” απόφασή μου η αποστολή οπλισμού στην Ουκρανία “” συγχαριτηρια, εξοχα, τον καλυτερο εχετε…… και ειστε και οι καλυτεροι 👏👏😁😁 ο καλυτερος για τους καλυτερους!!!! και στην επομενη 4τετραετια για να τον ευχαριστηθειτε και να τον χορτασετε…….

  4. ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΨΥΧΑΣΘΕΝΗ ΤΥΦΛΟΠΟΝΤΙΚΑ ΜΑΣΟΝΟ ΜΕΓΑ ΝΑΠΟΛΕΟΝΤΑ ΤΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΤΟΩΝ ΠΟΙΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΖΑΡΤΙΕΡΕΣ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΕΙ? ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΜΕ ΟΥΜΠΑΛΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?

  5. ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΓΑΛΟΝΑΤΑ ΣΚΟΥΠΗΔΙΑ ΤΟΥ ΚΥΣΕΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΙΔΙΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΕ ΣΕΝΑ ΧΟΥΝΤΟΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗ ΧΩΡΑ ΕΣΥ Ο ΟΒΡΙΟΣ…… ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΠΡΗΤΙΑ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ ΘΑ ΣΕ ΠΕΡΕΙΜΑΙΝΟΥΝ ΕΙΔΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ………ΤΟ ΓΥΡΙΣΕΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ Η ΧΑΡΑ ΣΟΥ ΣΚΟΥΠΗΔΙ……………….ΑΠΟΡΩ ΠΟΙΑ Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΣΚΟΥΠΗΔΟΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΦΟΥ Ο ΤΥΠΟΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΠΛΕΟΝ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ…ΚΟΣΤΙΖΕΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΟΠΡΗΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ……………

  6. Παραβίασε τα άρθρα 140 και 141 του Ποινικού Κώδικα.
    Το 141 είναι πρόκληση τρίτης χώρας σε αντίποινα και συνδέεται με το 134 περί εσχάτης προδοσίας.

    Θα έπρεπε να τον έχουν μαζέψει ήδη!

    1. ΠΟΙΟΙ?????ΟΥΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΥΠΑΡΧΗ ΟΥΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΟΥΤΕ ΕΝΤΙΜΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΟΥΝ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΣΑΠΙΣΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΝΑΤΟ………

  7. Μαζέψου και αν ποτέ αποφασίσεις βλακωδως να στείλεις στρατό στην Ουκρανία ο πρώτος να είναι ο γιοκας σου γιατί απ ότι φαίνεται για κάτι Έλληνες στο Ντονπας δεν έχεις πάρει χαμπάρι τι έγινε.

  8. οταν θα ερθει η ωρα – κοντα ειναι πλεον ΘΑ ΣΕ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ. θα γυρισουμε πισω μονο με…

  9. Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ,ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ– ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΚΑΡΔΙΣΤΕΙ, ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ !

  10. Ολη η οικογενεια γενικα σταδιοδρομησε λογω ευλυγιστης μεσης. Μην ψαχνετε αξιες και ιδανικα στους σταυλους.

Comments are closed.