Έχει διχάσει το διαδίκτυο: Δείτε τι έκανε αυτή η μητέρα επειδή δεν μπορούσε να ξεπεράσει το θάνατο του γιου της… [BINTEO]

Κοινοποίηση:
gynaika_paidi_nekro

H Natalya Klimova είναι μία επιτυχημένη επιχειρηματίας από την Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας. Είναι πειθαρχημένη, πεισματάρα και δεν αφήνει τίποτα να σταθεί στον δρόμο της. Όταν πέθανε ο άντρας της, ανέλαβε εκείνη την εταιρία του και συνέχισε να την μεγαλώνει. Οι φίλοι της την αποκαλούν “Σιδηρά Κυρία”.

Αλλά ακόμα και οι δυνατότεροι άνθρωποι στον κόσμο δυσκολεύονται να αντιμετωπίσουν κάποιες από τις δυσκολίες που τους ρίχνει η ζωή. Ο τρόπος που τις αντιμετωπίζουν μπορεί να φανεί ακραίος ή παράξενος σε κάποιους και η ιστορία της Natalya είναι ένα πολύ καλό παράδειγμα.

Η μεγαλύτερη χαρά που είχε στη ζωή της ήταν ο γιος της Artem. Ήταν ευαίσθητος και ταλαντούχος και τον αγαπούσαν πολύ οι φίλοι του. Δούλευε σκληρά για να πραγματοποιήσει το όνειρό του και να γίνει γιατρός. Όταν όμως έγινε 19, διαγνώστηκε με λέμφωμα Hodgkin, μία μορφή καρκίνου που επιτίθεται στο λεμφικό σύστημα και είναι συχνά θανατηφόρος.

Για δύο ολόκληρα χρόνια, η μητέρα του έκανε ότι μπορούσε για να τον βοηθήσει να παλέψει για την ζωή του. Του προσέφερε τις καλύτερες θεραπείες και ήταν μαζί του συνέχεια. Στο τέλος όμως, τίποτα δεν μπορούσε να τον σώσει. Στις 27 Οκτωβρίου 2009, τελικά ο Artem έφυγε στην αγκαλιά της για πάντα.

Η Natalya έκανε κάτι απίστευτο

Η Natalya όμως δεν τα παράτησε. Αρνήθηκε να αφήσει το παιδί της να εξαφανιστεί και μέσα στον θρήνο της σκέφτηκε ένα σχέδιο που άφησε τους πάντες άφωνους. Πριν αρχίσει ο Artem την χημειοθεραπεία, έδωσε ένα δείγμα από το σπέρμα του για να καταψυχθεί. Αυτό είναι κάτι που κάνουν όλοι οι ασθενείς που ξεκινούν χημειοθεραπεία σε περίπτωση που μετά μείνουν στείροι.

Η Natalya δεν ήθελε απλά ένα εγγόνι, ήθελε να μοιάζει όσο πιο πολύ γινόταν στον γιο της. Χρησιμοποιώντας ανώνυμα ωάρια που είχαν γίνει δωρεά, τεχνητή γονιμοποίηση και αρκετές παρένθετες μητέρες, προσπάθησε να φέρει στη ζωή το εγγόνι που τόσο ήθελε.

Της πήρε μερικές προσπάθειες αλλά τελικά στις 27 Οκτωβρίου 2010 πέτυχε τον σκοπό της και ακριβώς έναν χρόνο μετά τον θάνατο του Artem, ο μικρός Egor ήρθε στη ζωή. Εκείνη όμως δεν ήταν ακόμα ικανοποιημένη. Δεν ήθελε να είναι η γιαγιά του Egor, οπότε έδωσε μάχη στα δικαστήρια για να γίνει και επίσημα η μητέρα του. Ο μικρός Egor έμοιαζε πάρα πολύ με τον Artem όταν ήταν παιδί.

Η Natalya αποφάσισε πως αν ήθελε να έχει μικρό παιδί, θα πρέπει να μοιάζει και ανάλογα, οπότε ξεκίνησε τις ετοιμασίες για να κάνει πλαστικές επεμβάσεις για να φαίνεται μικρότερη. Μέχρι τότε, όλη η χώρα είχε ακούσει για την ιστορία της. Πολλοί εξέφρασαν την αντίθεσή τους, την αποκάλεσαν τρελή και άρρωστη. Άλλοι πάλι την θαύμασαν για την δύναμή της και πως δεν σταμάτησε να παλεύει για να πραγματοποιήσει το όνειρό της.

Λίγο καιρό πριν, η Natalya μίλησε για την κατάστασή της. Σε μία δημοφιλή εκπομπή είπε πως ψάχνει για γιαγιά για τον Egor. Λέει πως δεν έχει καθόλου συγγενείς εν ζωή και δεν θέλει να φήσει το παιδί της με αγνώστους ενώ λείπει σε δουλειές ή στο νοσοκομείο. Ψάχνει για μία φιλική ηλικιωμένη γυναίκα που θα είναι πρόθυμη να παίξει τον ρόλο της γιαγιάς και να βοηθήσει στο μεγάλωμα του γιου της.

Δείτε την στο βίντεο που ακολουθεί:

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Η ανωμαλία καλά κρατεί.
    Και τι άλλο απέμεινε να δούμε στην εποχή μας. Οι αντίΧριστοι κυβερνώντες έχουν νομιμοποιήσει τα πάντα.
    Δύσκολο να μην έχουμε την τύχη που είχαν τα Σόδομα και Γόμορρα. Εδώ η ανωμαλία έχει νομοθετηθεί πλέον.

  2. Ολο αυτο ειναι μια αρρωστημενη κατασταση…. χωρις δικαιολογια καμια….

Comments are closed.