“Έφυγε” ο μεγάλος Έλλην βιομήχανος της ΧΡΩΠΕΙ, Σωτ. Σοφιανόπουλος. Καραμανλής κ’ Έβερτ τον έβαλαν φυλακή, γιατί έβγαλε πετρέλαιο στη Ζάκυνθο. Είχε παντρευτεί την Τζένη Ρουσσέα

Κοινοποίηση:
maxresdefault

Εξέπνευσε χθες στην Γ’ Παθολογική του «Ευαγγελισμού», ο επιστήμονας και φαρμακοβιομήχανος, Σωτήρης Σοφιανόπουλος. Σύμφωνα με ιατρικές πηγές, νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες στο νοσοκομείο δίνοντας μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

Ο Σοφιανόπουλος, που τα τελευταία χρόνια έκανε τον κτηνοτρόφο-αγρότη, ήταν μια σπουδαία φυσιογνωμία… Τον φάγανε, όμως, οι εγχώριοι και ξένοι μπάσταρδοι! Στην εφημερίδα της Παρασκευής, θα διαβάστε την απίστευτη περιπέτεια του πρώην ιδιοκτήτη της βιομηχανίας ΧΡΩΠΕΙ (που έβγαζε το Αλγκόν, το αντίστοιχο σήμερα είναι η Ασπιρίνη). Του επιστήμονα που ανακάλυψε το πετρέλαιο στο αναβλύζον Κερί Ζακύνθου, αλλά την ανακάλυψή του αυτή τη «δολοφόνησαν» οι κυβερνώντες της εποχής! Καραμανλής και Έβερτ. Μασονάκια του κερατά.

sofianopoulos-zakynthos

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

  1. Ό,τι και να πει κανείς για τον μεγάλο Έλληνα Πατριώτη Σωτήριο Σοφιανόπουλο θα είναι λίγο. Αναπαύσου εν Ειρήνη. Θερμά Συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.

  2. ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΗΘΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΑΓΑΠΟΥΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΕ ΕΞΥΠΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ……ΤΕΛΙΚΑ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ…..ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ ΣΩΤΗΡΗ.

  3. Το εργοστάσιο της ΧΡΩΠΕΙ (Χρωματουργία Πειραιώς)έχει πωληθεί σε Ισραηλινούς, οι οποίοι, αφου το γκρεμισαν, σκόπευαν να κτίσουν εμπορικό κέντρο, αλλά για διαφόρους λόγους σταμάτησαν.
    Έπρεπε να κηρυχθεί διατηρητέο μνημείο ενός λαμπρού βιομηχανικού παρελθόντος.

  4. Καλή ανάπαυση…. Πάλι αυτά τα φασιστομουτρα επέλεξε το κράτος να βγάλει..κάποτε είπε ο Χίος “κλειδώστε τα γεροντάκια σπίτι για να μην ψηφίσουν” Στέφανε το κακό διαιωνίζουν και οι σπόροι των γερόντων όπως καταλαβες ,οπότε ουε κι αλίμονο μας

    1. Γιαυτό δεν πρέπει να αφήσουμε ούτε σπόρο από τους 301 από αυτούς αν θέλουμε να λεγόμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ.

Leave a Response