Έφη Θώδη: «Σιγά μην έπινα σαμπάνια από τη γόβα της Ζωζώς, να πιώ τα κατακάθια της, τις βρωμοποδαρίλες, να βγάλω σπυριά»

Κοινοποίηση:
ipiccy_image

Η Έφη Θώδη έδωσε μια απολαυστική συνέντευξη, στην οποία σχολίασε τη δήλωση της Σαπουντζάκη ότι έχουν πει σαμπάνια από τα γοβάκια της ενώ αποκάλυψε ότι όλοι της οι σύντροφοι της έχουν «φάει» λεφτά.

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη έχει δηλώσει πως από το γοβάκι της έχουν πιει σαμπάνια. Εσάς σας έτυχε ποτέ κάτι τέτοιο;

Άντε μωρέ ακούτε τις αηδίες που λέει ο καθένας. Θα πιώ τα κατακάθια της Ζωζώς Σαπουντζάκη άλλη δουλειά δεν είχα. Να πιώ βρωμοποδαρίλες. Αυτά είναι αηδίες και φαντασίες. Δεν πιστεύω ότι έγιναν. Σιγά μην ήπιε κάποιος τη ποδαρίλα του άλλου για να βγάλει σπυριά στη γλώσσα.

Είχατε ποτέ κάποιο μανιακό θαυμαστή που σας τρόμαξε;

Για πολλά χρόνια μέχρι που σταμάτησα από τα κέντρα, είχα πολλούς θαυμαστές η αλήθεια είναι. Ένας ήθελε να με κλέψει, να με απαγάγει. Καθόταν και έπινε και με κοίταζε, θυμάμαι σε ένα πανηγύρι προσπάθησε να με βουτήξει, αλλά με φυγάδευσαν. Πήγα στην αστυνομία και έτσι μπόρεσα και ξέφυγα. Έχω ζήσει πάντως μεγάλους έρωτες, με κυνήγαγε όλη η Ελλάδα.

Εσείς δεν θέλατε κανέναν;

Δεν ξέρω γιατί, μου τυχαίναν όλα τα σκ@τ@. Οι σύντροφοί μου δεν ήταν καλοί άνθρωποι, κοιτάζαν να βάλουν χέρι στα λεφτά μου

Σας έφαγαν λεφτά;

Ε βέβαια μου έφαγαν

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. είσαι και λίγο κουρασμένη πνευματικά… η Ζωζώ κάποτε στα 60s υπήρξε εργαλείο ζόρικο … ότι θες κάνανε οι άντρες , κακομοίρα μου εσύ που να τα δεις αυτά … άστα

  2. Μιλησε η εφη βοδη και τι ειπε μπουρδες

Comments are closed.