Έτσι μένει ο Γιώργος Καρατζαφέρης. Σε καραντίνα στο σπίτι του. Για πρώτη φορά τον είδαμε έτσι. (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Κοινοποίηση:
karatzaferis_1.medium

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης εξακολουθεί να κρατά καθημερινή ενημερωτική συντροφιά τους φίλους της τηλεόρασης του αρτ, όχι όμως από το στούντιο στις Τζιτζιφιές, αλλά από το σαλόνι της κατοικίας του στο Παλιό Φάληρο.

Για πρώτη φορά βλέπουμε πως μένουν κάποιοι πολιτικοί μας

Επίσης για πρώτη φορά που παρακολουθούμε τον Γιώργο Καρατζαφέρη όλα αυτά τα χρόνια, τον βλέπουμε αξύριστο.

gk gk1

 


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Τη να γλεντισει το γερασμενο βαψομαλλιαδικο χουφταλο…………..μια θεση στο Α και πολυ του ειναι………………………………..

 1. Ο ίδιος στις TV-εκπομπές ξεράσματος εμετού ναρκισσισμού του ισχυρίζεται ότι πουλούσε νερό και ήταν μικροπωλητής. Και έκανε διαφημιστική εταιρία και κέρδισε λεφτά; πως την έκανε με το τηλέφωνο 090; που έλεγε ξανά και ξανά στις TV εκπομπές του “ότι δεν έχει το τηλεοπτικό κανάλι του 090” ; αλλά μετά είχε η ίδια η εκπομπή δήθεν αθλητική του γιου του Γιάννη Καρατζαφέρη στο κανάλι αυτό και χρέωνε υπέρογκα οποίον καλούσε ζωντανά τηλεφωνικά σε αυτή γιατί κορόιδα υπάρχουν. Ξεχάσατε που συν-στρατευόταν με το κακοποιό αποφυλακισμένο και παράσιτο οδοντίατρο Βασίλη Παπαγεωργόπουλο πρώην δήμαρχο Θεσσαλονίκης που υπηρέτησε στρατιωτική θητεία μόνο στη πόλη Θεσσαλονίκη ; και τον επισκέφτηκε στο δεύτερο γύρο εκλογών και δήλωσε υπέρ του. Στη αεροπορία υπηρέτησε ο Γεώργιος Καρατζαφέρης, με τι σπουδές τον επέλεξαν για την αεροπορία και τι γνώσεις και κατάρτιση ; Σπούδασε με το μισθό του “πωλητή νερού”; Τι πρόσφερε στη αεροπορία γιατί ήταν ναι ή όχι ; αξιωματικός της αεροπορία; θα μας πει κάποιος ; χωρίς να είναι απόφοιτος λυκείου ; είπε ότι ήταν εθελοντής στην αεροπορία. Η στρατιωτική θητεία είναι εθελοντική στη Ελλάδα; γιατί και ο Πασχάλης Αρβανιτίδης τραγουδιστής ήταν μαζί εθελοντικά με το Γεώργιο Καρατζαφέρη στη αεροπορία. Πότε ήταν στη στρατιωτική θητεία στη Χούντα; Εγκυκλοπαίδεια Wikipedia: Πασχάλης Αρβανιτίδης “το 1967-1968 υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία στην Αεροπορία στη Λάρισα,” που είναι κανονική θητεία αλλά όχι στα σύνορα της Ελλάδος και δεν είναι εθελοντική. H Χούντα είχε βγάλει νόμο που πλήρωνες και σου έδινε απαλλαγή από την στρατιωτική θητεία κάτι που το έκανε και ο Στράτος (Στιβ) Κακέτσης πρώην-επιχειρηματίας και το είπε και μόνος του δημόσια στη TV. Στη εποχή της Χούντας πήγαινες έτσι στη αεροπορία; ήταν τόσο εύκολο; τι έχουν να πουν τα κορόιδα για τον Γεώργιο Καρατζαφέρη που δεν τον ρώτησε κανείς “υπηρετήσατε στα σύνορα της Ελλάδας στρατιώτης; και πότε;” τότε δεν έχετε δικαίωμα να κρίνεται και σχολιάζεται άλλους και να μιλάτε για πατρίδα Ελλάδα.
  ,
  Πήγε στο “Πρότυπο εξατάξιο Γυμνάσιο Βαρβακείου Σχολής” από το οποίο ΔΕΝ αποφοίτησε. Και πως ζούσε; και πως παρακολούθησε το 1971 μαθήματα τηλεόρασης στο C.F.C.F. στο Μόντρεαλ του Καναδά; Με τα έσοδα του πωλητή νερού; Αυτός είναι που πουλούσε βιντεοκασέτες με αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα με την «TV Press». To 1990 ίδρυσε με τα έσοδα του πωλητή νερού τον ραδιοφωνικό σταθμό RadioCity (νυν ΑΡΤ FM), και τον τηλεοπτικό TeleCity (αργότερα Τηλεάστυ, νυν Αρτ). Ελληνικότατη η λέξη “Αρτ” είναι ερώτηση θα απαντήσει κάποιος για τον “Ελληναρά” έμπορο της Ελλάδας; Είναι ελληνική λέξη η λέξη “αρτ” ; Η λέξη RadioCity; είναι ελληνική; Σίγουρα η λέξη κορόιδο Έλληνα που ζεις τέτοια όντα είναι ελληνική. Το 1983 του προσφέρθηκε υποτροφία από το Γερμανικό Ίδρυμα Αντενάουερ (Adenauer) γιατί δεν είχε πτυχίο λυκείου (τότε εξατάξιου γυμνασίου) για πιο λόγο θυμάται κάποιος; Και το 1994 πήρε πτυχίο δημοσιογραφίας από το London School of Journalism στο Λονδίνο. Διαπιστώσατε να ξέρει αγγλικά να γράφει και να μιλάει ; γιατί το London School of Journalism είναι 12-18 μήνες στα αγγλικά και δεν είναι Degree (πτυχίο πανεπιστημίου level 6) (όπως δηλώνεται στη εγκυκλοπαίδεια wikipedia) και ζούσε στο Λονδίνο με λεφτά του πωλητή νερού; Σύμφωνα με τις δηλώσεις πόθεν έσχες για το οικονομικό έτος 2009, είναι ο πιο πλούσιος Έλληνας πολιτικός, πουλώντας νερό;
  ,
  Λογιστικά δεν βγαίνει, όσες πράξεις και να κάνετε όσες φορές και να το προσπαθήσετε. Έφτασε μετά από 20 χρονιά για να καταλάβει ο Γεώργιος ότι οι Κ.Β. και ο Α.Γ. πωλητές βιβλίων που ήταν στο κανάλι που έχει ότι ήταν απατεώνες, συμφεροντολόγοι, τυχοδιώκτες, και κοπρίτες και τους έκανε διάσημους ; Επειδή ένας μέσος νους άνθρωπος τους κατάλαβε από τη πρώτη στιγμή ειδικά τον Κ.Β. και τις καθημερινές πωλήσεις για βιβλία και εξωγήινους που πούλαγε, θυμηθείτε με ή χωρίς 090 τηλεφωνική γραμμή ; και κατόπιν φυσικά εκλέχτηκαν και οι δυο βουλευτές επειδη κορόιδα υπάρχουν, και δεν τήρησαν αυτά που έλεγαν. Νισάφι πια με τους πατριδοκάπηλους εμπόρους και την μάζα κορόιδων που τους τρέφουν εδώ και χρόνια. Θυμάται κάποιος το Σχέδιο Μάρσαλ και ποιες 300 οικογένειες έκλεψαν τα λεφτά και έκαναν τους εφοπλιστές πλοίων; Είδατε εσείς κάποιο δημοσιογράφο να τα ρωτήσει όλα αυτά τα “λογιστικά” στο Γεώργιο Καρατζαφέρη τον “Έλληνα” της θεωρίας; Τελικά πήγε ή όχι στρατιώτης ο Γεώργιος Καρατζαφέρης και γιατί δεν πήγε; και γιατί λέει “εθελοντής” και λέει και τον Πασχάλη Αρβανιτίδη εθελοντή αφού δηλώνεται επίσημα ότι δεν ήταν εθελοντής ;

  1. Διακρίνω μια αμέριστη ζήλια , φθόνο και ανταγωνιστικότητα… Ότι και να λέτε , ότι και να κάνετε μερικοί , το ανεπανάληπτο έργο του προέδρου Υπέρ Ελλάδας και Ευρώπης , αλλά και φιλανθρωπία ,ούτε σε εφτά ζωές δεν είστε άξιοι να μπορέσετε…!!!
   Δέντρο που δεν καρπωνει , δεν το λιδορουν..!

   1. ΞΕΧΝΑΣ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΛΟΥΚΙ ΤΩΝ ΜΝΟΙΜΟΝΙΩΝ …….. ΕΝΩ ΕΥΘΗΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΛΟΓΟ ΜΝΟΙΜΟΝΙΟΥ…..ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΣ ΜΝΟΙΜΟΝΙΑΚΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΠΕΡΙ ΖΗΛΙΑΣ ΠΕΡΙ ΦΘΟΝΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΓΕΡΑΣΜΕΝΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΝΤΑΒΑΝΤΖΗ ΧΟΝΤΡΟ ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΟΥ

   2. o προεδρος σου ψηφισε μνημονιο…..
    ως γνωστον πολλοι εγκληματιες σε ολον τον κοσμο ειναι φιλανθρωποι
    Σαυτη την χωρα δυστυχως κατοικουν αμετρητα ατομα χαμηλης νοημοσυνης

   3. Σε ζει καλά “παράσιτο” ο εργοδότης σου Γεώργιος Καρατζαφέρης, συστήθηκες αρκεί. Σαν εσένα πολλοί συμφεροντολόγοι ανθέλληνες. Απαντήσεις όμως αρνήθηκες και δεν έδωσες στα πολλά ερωτήματα που υπάρχουν και κανείς δεν τα ρωτάει γιατί ένας σκουπιδοτενεκές έχει τα σκουπίδια του και τα προστατεύει.
    Δεν θα εξιστορήσεις πως κάποιος με τη στάμνα που πούλαγε νερό και με το καλαθάκι του μικροπωλητή που πούλαγε χωρίς φορολογική απόδειξη και χωρίς να δηλώνει τα έσοδα του στη εφορία, απέκτησε ακίνητα και καταθέσεις στη Ελλάδα; Απάντησε ανθέλληνα πήγε ναι ή όχι στρατιώτης στη υποχρεωτική στρατιωτική θητεία στη Ελλάδα ; πήγε στα σύνορα να κάνει στρατιώτη θητεία; Δεν απάντησες σε τίποτα, οι αναγνώστες διάβασαν το μήνυμα μου ΓΠ. Οι ανθέλληνες ας κρυφτούν και ας λένε θεωρίες, φαίνονται ποιοι είναι.

 2. Εχει κανει χοντρη μπαζα ο γαλατας ο μοντελοπνιχτης του Συνταγματος απο την πολιτικη και την ενασχοληση του με τα σκατα…….. δεν εχει κανενα προβλημα αλλοστε εχει τοσα παλατια ανα την χωρα και οχι μονο

 3. Το σπίτι του δείχνει να είναι πολύ πλούσιο. Είδαμε και το παλάτι του αριστερού δημοσιογράφου τελευταία και πάθαμε πλάκα. Διεφθαρμένοι πολιτικοί και επίορκοι δημοσιογράφοι ξεπλένει ο ένας τις βρομιές του άλλου.

 4. Δεν μας νοιάζει ο Καρατζατούμπας! Γέρος είναι ας κάτσει σπίτι του… Πέρασε η μπογιά του και το μαλλί ξεβάφει γρήγορα…Πραγματικά θλιβερή εικόνα για τον “Πρόεδρο” που κορόιδεψε έναν ολόκληρο λαό… Μεγάλη Αικατερίνη!

Leave a Response