Έτσι θα μπορούν να σας αποκλείσουν από την αγορά τροφίμων σε σούπερ και μίνι μάρκετ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
supermarket-jpg

Δείτε…

Σούπερ μάρκετ χωρίς εργαζόμενους; Δεν είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας είναι πραγματικότητα!

Η τεχνολογική εξέλιξη που ήδη επιτρέπει την λειτουργία των υπεραγορών τροφίμων χωρίς ούτε έναν ταμεία απειλούνται εκατομμύρια θέσεις εργασίας σε όλο τον κόσμο. Ήδη μεγάλοι τεχνολογικοί κολοσσοί έχουν αναπτύξει τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης που το επιτρέπουν!

Και όχι μόνο αυτό!!! Ενδεχομένως αργότερα για να μπορεί κάποιος να εισέλθει σε αυτά, να πρέπει να έχει «καθαρό και ασφαλές ψηφιακό μητρώο», το οποίο θα αντικατοπτρίζεσαι στην ψηφιακή του ταυτότητα!

Παραβάτες, ανυπάκουοι ακόμα ίσως και ανεμβολίαστοι, δεν θα μπορούν να ενεργοποιήσουν το άνοιγμα εισόδου χάριν της δημόσιας υγείας και ασφάλειας, οπότε δεν θα έχουν πρόσβαση!!!

Ωστόσο και μέσα η τεχνητή νοημοσύνη δεν θα δίνει σε όποιον και όποιον προϊόντα!!!

Δείτε το 1ο πραγματικά μη επανδρωμένο αυτόματο μίνι μάρκετ στον πλανήτη και θα καταλάβετε:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Εφιαλτικό σενάριο. Και μετά θα αντικαταστήσουν τους ανθρώπους με ρομπότ και θα καταργήσουν τα μάρκετ γιατί τα ρομπότ δεν τρώνε. Πάντως δεν κατάλαβα πώς χτυπάς τα πράγματα. Κι άμα θες να σου τα φέρουν στο σπίτι πώς θα κάνεις την παραγγελία; Ποιος θα φέρνει; Το ρομπότ;

  2. Μπα, προτιμώ το Mymarket της γειτονιάς μου, με τους παραδοσιακούς ταμίες, που και γρήγορα εξυπηρετούν και σου προσφέρουν την ανθρώπινη επικοινωνία που δεν θα τη βρεις στην τεχνητή νοημοσύνη

Comments are closed.