Έτσι είναι από τη «φύση» τους: Τα τρία ζώδια που έχουν ανεβασμένη λίμπιντο

Κοινοποίηση:
1652945354932-1-astra-1536x905

Υπάρχουν τρία συγκεκριμένα ζώδια που από τη «φύση» τους έχουν ανεβασμένη λίμπιντο.

Αν τύχει και βρεθούν στο… δρόμο σου, ένα είναι σίγουρο πως θα περάσεις καλά.

Για ποια γίνεται ο λόγος:

Κριός

Φλογερός εραστής, ανυπόμονος, κυνηγός της περιπέτειας. Ο Κριός έχει ανεβασμένη λίμπιντο και θα κάνει τα πάντα για να σε ικανοποιήσει.

Ο Κριός είναι ένα ζώδιο της φωτιάς που κυβερνάται από τον Άρη, τον πλανήτη που σχετίζεται με το πάθος και την σεξουαλική ορμή.

Σκορπιός

Σκορπιός και ανεβασμένη λίμπιντο πάνε μαζί. Eίναι γεγονός ότι αυτό το ζώδιο έχει μεγάλη φήμη στον τομέα της σεξουαλικότητας και θεωρείται ότι κάνει το καλύτερο σεξ σε σχέση με τα υπόλοιπα ζώδια.

Είναι το πιο σέξι, ενεργητικό και έντονο ζώδιο που υπόσχεται υψηλά επίπεδα σεξουαλικής εμπειρίας. Ο Σκορπιός διαθέτει έντονη σεξουαλική αυτοπεποίθηση και λατρεύει το σεξ σε όλες τις μορφές του.

Αιγόκερως

Όποιος πιστεύει ότι το σεξ με έναν Αιγόκερω θα είναι παραδοσιακό και βαρετό, επειδή είναι άτομο που του αρέσει να τα έχει όλα προγραμματισμένα και λειτουργεί σύμφωνα με τους κανόνες, κάνει μεγάλο λάθος.

Μπορεί να είναι συγκροτημένοι και ήρεμοι, αλλά στο κρεβάτι ζουν μια περιπέτεια και τους αρέσει να δοκιμάζουν νέα πράγματα. Αυτό το ζώδιο έχει ισχυρή λίμπιντο και το σεξ μαζί του είναι μια αξέχαστη εμπειρία.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: