Έτσι ήταν η Σταρ Ελλάς Ιωάννα Μπέλλα πριν τις πλαστικές (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
33-4-750x430

Μπορεί τα καλλίγραμμα πόδια και το γυμνασμένο κορμί να το έχει «χτίσει» μόνη της, αλλά δεν είναι κρυφό πως η Ιωάννα Μπέλλα έχει πέσει «θύμα» των αισθητικών επεμβάσεων, ακόμη και πριν βγει Σταρ Ελλάς 2018.

Αλλωστε αυτός ήταν και ο λόγος που η Ελληνίδα καλλονή κόπηκε από το Next Top Model, καθώς εμφανίστηκε μπροστά στους κριτές έχοντας φουσκώσει τα χείλη της, επέμβει στο στήθος της και έχοντας ψεύτικες βλεφαρίδες και νύχια.

Μάλιστα λόγω των αισθητικών της επεμβάσεων μετά την ανάδειξη της ως Σταρ Ελλάς , δεν έλειψαν οι κακές κριτικές.

Tότε:

Η Κρίστι Κρανά, ιδιοκτήτρια του ομώνυμου πρακτορείου μοντέλων, δήλωσε πως με τόσες πλαστικές θα έπρεπε να πάει στα Playmate, ενώ στο άκουσμα πως η Ιωάννα Μπέλλα βγήκε «Σταρ Ελλάς», μία υποψήφια δεν μπορούσε να κρύψει τον εκνευρισμό της.

Πριν λίγες ώρες μάλιστα διέρρευσαν στα μέσα φωτογραφίες με το πως ήταν η Σταρ Ελλάς, πριν κάνει όλες αυτές τις πλαστικές.

Μπορεί οι φωτογραφίες να τραβήχτηκαν όταν η Ιωάννα Μπέλλα ήταν σε πιο μικρή ηλικία, αλλά η αλλαγή σε σχέση με το σήμερα είναι εμφανής.

Έχοντας όχι τόσο juicy χείλη, και πιο χυμώδης σιλουέτα, η Ελληνίδα καλλονή σίγουρα δεν θυμίζει σε τίποτα το απλό κορίτσι με το εκφραστικό βλέμμα που ήταν πριν μερικά χρόνια.

Tώρα

1 2 3 4

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

Comments are closed.