Έσκασε βόμβα! Κρυφή επανασύνδεση για Κόκκαλη και Δήμητρα Ματσούκα; Οι αντιρρήσεις της οικογένειας του επιχειρηματία, οι περίεργες καταστάσεις και το Lili Shu – Πως τους έφερε ξανά κοντά ο… «Ωνάσης»; Οι αγκαλιές και τα φιλιά

Κοινοποίηση:
1

Άτομα του περιβάλλοντός τους, μας είπαν όταν τους ρωτήσαμε πως και βρέθηκε ο Κόκκαλης στο θέατρο που παίζει η Δήμητρα, μας είπαν πως αυτοί οι δυο δεν ήθελαν να χωρίσουν αλλά τους το επέβαλλαν κάποιες «καταστάσεις». Αφενός, η εμπλοκή της ηθοποιού στην υπόθεση του Lili Shu και αφετέρου οι αντιρρήσεις της οικογένειας του επιχειρηματία γι΄ αυτή τη σχέση και πολύ περισσότερο του «Πατριάρχη», του Σωκράτη Κόκκαλη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ρόλο έπαιξε και η εμπλοκή του Πέτρου Κόκκαλη στην πολιτική αφού εξελέγη ευρωβουλευτής.

Ωστόσο, φαίνεται πως δεν άντεξαν για πολύ ο ένας μακριά από τον άλλον. Ο Κόκκαλης πηγαινοέρχεται στις Βρυξέλλες και σε ένα από αυτά τα πήγαινε-έλα προέκυψε η επανασύνδεση, μόνο που αυτή τη φορά έχουν αποφασίσει να την κρατήσουν κρυφοί για… ευνόητους λόγους. Έτσι, για όσους γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις, δεν ήταν έκπληξη η εμφάνισή του στην παράσταση με θέμα τον Ωνάση στην οποία πρωταγωνιστεί ως Τζάκι Κέννεντι η Δήμητρα Ματσούκα.

Δες τη γλώσσα του σώματος στα φωτογραφικά ενσταντανέ που ακολουθούν και βγάλε συμπέρασμα; Ξανά μαζί ή μόνο φίλοι;

Η ηθοποιός που ερμηνεύει την Τζάκι Κένεντι στη θεατρική παράσταση του Σταμάτη Φασουλή «Ωνάσης: Τα θέλω όλα» στο θέατρο «Παλλάς», ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα».

«Αυτό που με ελκύει σε έναν άντρα, όπως και σε μια γυναίκα και γενικά σε έναν άνθρωπο είναι η ευφυΐα και η καλοσύνη. Θέλω να έχω έναν άνθρωπο που να μου αρέσει το μυαλό του. Να είναι καλός άνθρωπος, να είναι δίκαιος, ακόμη κι αν η αδικία είναι μέσα στο ίδιο του το σπίτι. Να είναι λεοντόκαρδος», εξήγησε η Δήμητρα Ματσούκα.

Ενώ, όταν ο Γιώργος Λιάγκας την ρώτησε αν θα κάνει ποτέ οικογένεια, αποκάλυψε: «Δεν νομίζω ότι θα κάνω οικογένεια. Δεν έχω πει ποτέ άλλωστε ότι θα κάνω οικογένεια. Τώρα αν ήμουν με έναν άνθρωπο πολύ καλά, που τον αγαπούσα πολύ, που ήθελε πολύ να κάνει παιδιά -και δεν έχει ήδη μιας και είμαστε σε μια ηλικία, που οι άνθρωποι έχουν σχηματίσει λίγο πολύ τους κύκλους τους- μπορεί και να το σκεφτόμουν». Και συνέχισε: «Αν ήταν να κάνω παιδί θα το είχα κάνει. Ένα κορόιδο θα είχε βρεθεί και για μένα. Μια γυναίκα που δεν έχει κάνει παιδιά είναι επιλογή της. Όταν θέλεις παιδί και είσαι γυναίκα το καταφέρνεις και βρίσκεις τον τρόπο να το κάνεις, εκτός και αν το θέλεις και υπάρχει κάποιο πρόβλημα».


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Εμ… όταν του κάνει όλα τα “χατίρια” στο πήδημα, αντε να ξεκολλήσει ο Μπούλης..
    Έτσι κ αλλιώς, φτωχογεννημενες σαν την Ματσούκα κ μεγαλωμένη στο κλαρί, έγινε δασκάλα στο τομέα του “κλαρίνου” κ της “μακριάς γαιδάρας”!

Leave a Response