«Έσκασε»! Το Mega καλωσόρισε την Ελένη Μενεγάκη! Το μεγάλο deal είναι και επίσημο γεγονός! Η παρουσιάστρια επιστρέφει στο κανάλι του Μαρινάκη τη νέα σεζόν

Κοινοποίηση:
μενεγακη

Το «deal» ήταν γνωστό εδώ και μέρες. Το μόνο που απέμενε για να επιστρέψει η Ελένη Μενεγάκη στο Mega ήταν η επίσημη ανακοίνωση. Και αυτή έγινε, πριν από λίγα λεπτά.

Με μια ανακοίνωση που έχει τίτλο «Το Mega καλωσορίζει την Ελένη Μενεγάκη», το κανάλι έκανε γνωστή τη συμφωνία με την παρουσιάστρια.

Διαβάστε την ανακοίνωση εδώ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Ο χάχας επιστρέφει. Τίποτα δεν έχει να δώσει. Επίπεδο πολύ κάτω από την βάση. Οταν στην βλέπω αμέσως αλλάζω κανάλι.

  2. Η Ελληνική. ΤV ανακυκλώνει τα ίδια βαρετά και ασήμαντα πρόσωπα επι 30 χρονια. Μενεγακη, Ναταλία Γερμανού, το Γωγουλινι στο happy day το πρωί και άλλα τέτοια.

    Θα ξηγηθηκε κανα βιδωτο στο μαρινακη η θεία και της δίνει εκπομπή. Άπατη θα πάει. Η Σκόρδα κάνει καλά τη δουλειά της και η Μαλεσκου κάθε μέρα γίνεται κ καλύτερη. Παει η μενεγακη. Πριν 150 χρόνια ηταν

  3. Ας είναι καλά ο τσιμικας ο ποντενσε και οι πωλήσεις παικτών του Ολυμπιακού,για τα παχυλά συμβόλαια σε ζόμπι του παρελθόντος και όχι μόνο και το φαγοπότι τύπου προηγούμενης δεκαετίας που γίνεται στο mega…εκεί πάνε τα λεφτά του θρύλου….

  4. ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΜΠΙΜΠΟ………..ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ………

    1. Χειλιοσαμπρελες…….ουτε η μπαρμπη δεν τα εχει τοσο φουσκομενα

Comments are closed.