“Έρχεται τεράστια καταστροφή…” – Ανατριχιαστική προφητεία από τον Γέροντα Ιωσήφ!

Κοινοποίηση:
1e3523_profiteia

Ανατριχιαστική είναι η προφητεία του Γέροντα Ιωσήφ, ο οποίος μίλησε για καταστροφή!

Ο Γέροντας Ιωσήφ ο Βατοπεδινός, ο οποίος κοιμήθηκε στο Άγιον Όρος την 1η Ιουλίου 2009 μ.Χ., τα είχε δει όλα: την Οικονομική Κρίση, την Πολιτειακή Ανωμαλία, την ξαφνική Απόσυρση του Διεθνούς Κεφαλαίου, τις Απολύσεις, τη Φτώχεια, την Τουρκική Εισβολή σε ώρα αδυναμίας της Ελλάδος, τη Ρωσική σφοδρή Αντεπίθεση, τη Νίκη των Ρώσων και την ήττα της Τουρκίας… και πολλά άλλα.

O Γέροντας Ιωσήφ ο Βατοπεδινός, μια από τις σύγχρονες Αγιορείτικες ορθόδοξες μορφές, τις οποίες οι Άγιοι Ανάργυροι, ως φαίνεται, είχαν υπό την σκέπη τους, μιλά προφητικά για τα όσα ζούμε σήμερα.

– Καταρχήν λέει στους ανθρώπους, δυο μάλιστα φορές, ότι έχει ασχοληθεί ιδιαίτερα με τα εσχατολογικά και με όσα λένε οι προφήτες.
– Μιλάει για λαίλαπα που έρχεται και μάλιστα πολύ γρήγορα. “Δεν έχουμε χρόνο πια, αδερφοί μου. Πρέπει να είμεθα έτοιμοι”.

– Εξηγεί ότι οι Ρώσοι θα επέμβουν, επειδή θα προκληθούν και θα διαλύσουν την Τουρκία. Θα φτάσουν μέχρι το Ισραήλ και θα τους χαλάσουν τα σχέδια.
– Η Αμερική και η Ευρώπη θα αντεπιτεθούν και επειδή δεν θα τους φτάνει ο στρατός θα χρησιμοποιήσουν μισθοφόρους από την Ιαπωνία και την Κίνα.

– Μιλάει για δυο ημίχρονα, κατά τη διάρκεια των οποίων θα εξελιχθούν τα πράγματα. Στο πρώτο ημίχρονο το κακό θα είναι τοπικό και στο δεύτερο θα γίνει παγκόσμιο. Η καταστροφή θα είναι τεράστια.

– Εξηγεί ότι είμαστε όπως στην εποχή του Νώε και πρέπει να γίνει αυτή η καταστροφή για να σωθεί η Ορθοδοξία.
– Αναφέρεται σε απώλειες της τάξης των 700 εκατομμυρίων, κυρίως από αυτούς που θα συμμετέχουν στον πόλεμο και όχι τόσο από γυναικόπαιδα.
– “Δεν μπορώ να σας πω περισσότερα, αδερφοί μου γιατί δεν θα το αντέξετε” λέει σε κάποια στιγμή και όταν τον ρωτάνε αν θα γίνει στη γενιά μας απαντάει ότι όσοι ζουν θα το ζήσουν. Δηλαδή σου δίνει την εντύπωση ότι προφητεύει για τον εαυτό του ότι δεν θα ζει όταν θα γίνουν όλα αυτά.
– Ζητάει από όλους πνευματική προετοιμασία, μετάνοια και προσευχή για να μπορέσουμε να αντέξουμε την φοβερή αυτή δοκιμασία. Τόσο μεγάλη θα είναι η λαίλαπα, εξηγεί που μόνο όσοι είναι από τώρα κοντά στο Χριστό, θα αντέξουν.
Φυσικά μιλάει για ξεκαθάρισμα της ανθρωπότητας για να εξαφανιστούν όλοι αυτοί οι μεγάλοι που είναι οι δημιουργοί του κακού.
– Ξεκαθαρίζει ότι δεν θα έρθει ο αντίχριστος πριν την αναλαμπή της Ορθοδοξίας. 30 με 40 χρόνια μετά τοποθετεί τον ερχομό του και εξηγεί ότι πρέπει να δυναμώσουν οι Χριστιανοί πρώτα για να μπορούν να πολεμήσουν. Αν δεν γίνει πρώτα η αναλαμπή να ξαναγυρίσουμε πίσω στην παράδοση και στην πίστη, δεν θα αντέξει κανείς.
– Όταν τον ρωτάνε πότε θα γίνουν τα γεγονότα, ξεκαθαρίζει ότι δεν είναι πρέπον οι χριστιανοί να λένε για χρόνους και καιρούς. Αλλά επειδή έχουμε μυαλό και διακρίνουμε τα σημεία των καιρών μπορούμε να καταλάβουμε ότι τα γεγονότα είναι πολύ κοντά.
-“Έχει ολοκληρωθεί ο κανόνας της Ελλάδας, από την πτώση του Βυζαντίου μέχρι σήμερα. Τώρα θα μιλήσουν τα αίματα των προγόνων μας και θα αφανιστεί αυτός ο λαός – εννοεί τους Τούρκους- που τίποτα καλό δεν πρόσφεραν στην ανθρωπότητα. Η Κωνσταντινούπολη θα μας δοθεί με τρόπο θαυμαστό. Ήρθε η ώρα να λάμψει η φυλή μας. Όλες οι περιοχές που ήταν δικές μας, Πόντος, Καππαδοκία, Μικρασιατικά παράλια θα κατοικηθούν πάλι από αυτούς που κατάγονται από εκεί.”
– Κατά τη διάρκεια του πολέμου, Άγγελος θα εμφανιστεί και θα προκαλέσει μέθη στα πλήθη των πολεμούντων και θα καταλήξουν να σκοτώνονται ακόμη και μεταξύ τους, από ασήμαντες αφορμές.
– Στο τέλος του πολέμου, πάλι Άγγελος θα εμφανιστεί, που θα είναι ορατός από πολλούς και θα πει το γνωστό
“Στήτε. Στώμεν καλώς” και θα δώσει τέλος στον πόλεμο. Τότε οι λίγοι επιζήσαντες θα ξυπνήσουν από τη μέθη και θα αναρωτηθούν τι κάνουν τόσο καιρό. Έτσι θα επιστρέψουν στις πατρίδες του, πραγματικά αποδεκατισμένοι.
– Ο Άγγελος τότε θα δείξει με το δάχτυλο τους αναστημένους Βυζαντινούς, πολιτικούς και εκκλησιαστικούς που θα μας διοικήσουν πλέον. Εδω τον ρωτάνε για τον βασιλιά και απαντάει ότι δεν μπορούμε να πούμε μετά βεβαιότητας ποιός είναι. Κοιμάται σαν τους 7 παίδες.
– Τέλος όταν του ζητάνε ένα σημείο πριν από τα γεγονότα τους λέει: “Θα γίνει μια πολιτειακή ανωμαλία. Μόλις γίνει η πολιτειακή ανωμαλία θα τραβήξει πίσω το κεφάλαιο. Το κεφάλαιο είναι διεθνές, εβραϊκό. Μόλις τραβήξει πίσω το κεφάλαιο, θα απολυθούν όλοι οι υπάλληλοι. Η Ελλάδα τότε θα φτωχύνει και ο κόσμος θα πεινάσει. Τότε θα γίνει η πρόκληση, πάνω σε αυτή την αναμπουμπούλα.
– Επίσης μετά τον πόλεμο η γη θα δώσει τον πλούτο που έχει κρυμμένο και τότε οι φτωχοί θα γίνουν πλούσιοι. Αλλά αυτό όπως λέει και ο γέροντας δεν είναι το ζητούμενο.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

 1. Μαλιστα μαλιστα χμμμμμ ναι λετε να εχει δικιο ο εβραιος ιωσηφ???? τι δεν είναι ονομα εβραικο? δεν είναι ορθόδοξος χριστιανος εβραιος τωρα???? φατε σανο φατε φατε χριστιανοτζιχαντια ετοιμαστε τα πραγματα τας σας παμε πολη??!!!! αχ ωραια παντα ηθελα ένα διαμερισμα με θεα τον βοσπορο χαχαχαχαχα.

 2. Δεν διακρινεται οτι ολα πηγαινουν βημα βημα προs τα εκει;
  δεν βλεπετε οτι οι παντεs και οι μεγαλεs και οι μικρεs δυναμειs και οι αμερικανοι και οι ρωσσοι και οι ισραηλινοι θελουν να διαμελισουν την τουρκια. διοτι σε ολουs μα σε ολουs δημιουργει τεραστια προβληματα.
  πριν λιγεs ημερεs ρωσικα σουχοι στην συρια βομβαρδισαν αυτοκινητοπομπη τουρκικη με εφοδια. οι τουρκοι ολοφανερα πλεον βοηθουν στηριζουν βρισκονται αυτοι πισω απο τουs τζιχαντιστεs εναντιον του ΑΣΑΝΤ. και αυτη την στιγμη που μιλαμε βρισκονται σε ατυπο πολεμο με τουs ρωσουs. Και οπωs δειχνουν τα πραγματα κανειs απο τουs δυο δεν κανει πισω, με αποτελεσμα να εχουμε περετερω κλιμακωση.
  οι αμερικανοι απο την αλλη αλλα και οι ισραηλινοι τουs περιμενουν στην γωνια.
  με λιγα λογια ειτε μαs αρεσει ειτε οχι ολα διχνουν να πηγαινουν προs τα εκει, και δεν διαφενεται να την γλιτωσουν οι τουρκοι αυτη την φορα. και αυτο το ξερει πολυ καλα ο ερντογαν. γι αυτο και συμπεριφερεται ετσι.
  μπαs και γλιτωσει.
  μονον εσειs δεν μπορειτε να το καταλαβεται αυτο η καλυτερα δεν θελετε,διοτι επιβεβαιωνονται οι πατερεs τηs ορδοδοξιαs μαs.
  εδω ειμαστε και θα δουμε ποιοs εχει δικιο τελικα!

 3. Εσείς βλέπετε πιθανό να μας βοηθήσει ο Ρώσος για κάποιο λόγο; Εγώ Όχι . το αντίθετο θα έλεγα τα συμφέροντα τους είναι με την σύμμαχο τους την Τουρκία.

Comments are closed.