Έρχεται … πλήρης εποπτεία από FIFA για το ελληνικό ποδόσφαιρο!

Κοινοποίηση:
Infant;ino

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Παναγιώτης Μπαλτάκος, βρίσκεται εκτάκτως στο Παρίσι, όπου συναντήθηκε με τον ισχυρό άνδρα της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο. Μεταξύ άλλων τέθηκε στο τραπέζι η λύση της διοικούσας επιτροπής στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Όλοι αντιλαμβάνονται πως έχει σημάνει ώρα μηδέν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ το κλίμα είναι βαρύ μετά τις ανακοινώσεις των ομάδων. Όλα αυτά σε ένα πρωτάθλημα που έχει μπει στην τελική του ευθεία με τέσσερις συλλόγους να μάχονται εντός γηπέδων για την κατάκτηση του φετινού τίτλου. Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν στο Παρίσι και ανάμεσα στα όσα συζήτησαν, είναι πως δεν αποκλείεται να υπάρξει παρέμβαση από τη FIFA και την UEFA το επόμενο διάστημα, ακόμα και με τον ορισμό διοικούσας επιτροπής, ώστε να μπει ένα τέλος στα προβλήματα που ταλανίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Θυμίζουμε πως στο παρελθόν FIFA/UEFA είχαν παρέμβει, ορίζοντας διοικούσα επιτροπή. Κάτι που δεν αποκλείεται να γίνει και τώρα αν συνεχιστούν τα ίδια προβλήματα και δεν βρεθεί λύση.

Ο ορισμός διοικούσας επιτροπής βέβαια δεν σημαίνει πως αυτόματα ο Παναγιώτης Μπαλτάκος θα αποτελέσει παρελθόν από την ΕΠΟ, καθώς μπορούν οι δύο ομοσπονδίες να θελήσουν να παραμείνει ο ίδιος ως πρόεδρος και απλά να υπάρχουν κάποιοι συνεργάτες ή επιτηρητές. Όλα τα ενδεχόμενα είναι φυσικά ανοικτά και το επόμενο διάστημα θα ξεκαθαρίσει τι ακριβώς θα συμβεί.

Από εκεί και πέρα, στη συνάντηση των Μπαλτάκου – Ινφαντίνο μεταξύ άλλων είναι πιθανόν να έγινε συζήτηση και για το Μουντιάλ του 2030 και την ενδεχόμενη υποψηφιότητα της Ελλάδας μαζί με τη Σαουδική Αραβία και την Αίγυπτο.

Και φυσικά για τα προβλήματα που υπάρχουν αναφορικά με τη διαιτησία στην Ελλάδα και τα παράπονα των ομάδων αλλά και τη δεύτερη τη τάξει ποδοσφαιρική κατηγορία που ταλανίζεται από οικονομικά προβλήματα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Χα χα χα… Ωραίο ανέκδοτο και την FIFA με την UEFA ποιος θα τις εποπτεύσει από τις βαλίτσες Κατάρ και Μαρόκου;

  2. Τι δουλεια εχει ο κρατικοδιαιτος διακοσμητικος Μπαλτακος με τη Super League? Το ποδοσφαιρο ειναι επαγγελματικο με ΠΑΕ που οι προεδροι τους βανουν τα λεφτα τους! Αντε πια με τον διορισμενο κυφηνα, προκαλει και επιτηρηση του Ελληνικου ποδοσφαιρου!

Comments are closed.